Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا جماعتی با بیان اینکه در کمیته علمی کشوری بررسی می‌شود که اگر نیاز است داروی مالنوپیراویر به ایران وارد شود، گفت: با حضور نمایندگان سازمان غذا و دارو در کمیته علمی کشوری بررسی می شود که اگر نیاز است داروی مالنوپیراویر به ایران وارد شود و یا در کشور تولید شود.

حمیدرضا جماعتی، دبیر کمیته علمی کشوری، در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا درباره واکسیناسیون کودکان زیر 12 سال گفت: مطالعات برای واکسیناسیون انجام شده و همچنین در کشور آمریکا این کار در حال انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه مطالعه واکسیناسیون برای افراد سه تا 17 سال در چین، امارات و کوبا نیز انجام شده، افزود: تأکید رئیس جمهور برای دست نگه داشتن واکسیناسیون افراد زیر 12 سال به این دلیل است که واکسیناسیون افراد 12 تا  18 سال هنوز کامل نشده و زمانی که نتایج مطالعات افراد زیر 12 سال منتشر شد می‌توانیم برای این افراد نیز واکسن تزریق کنیم.

دبیر کمیته علمی کشوری گفت: درحال حاضر این مطالعات نشان داده واکسیناسیون برای گروه سنی زیر 12 سال عوارض زیادی نداشته و کارا بوده است.

جماعتی بیان کرد: برای واکسیناسیون افراد زیر 12 سال باید بحث‌هایی در کمیته علمی انجام شود اما هنوز این موضوع در دستور کار قرار نگرفته است.

او درباره استفاده از داروی خوراکی مالنوپیراویر برای درمان کرونا تصریح کرد: تحقیقات این دارو در آمریکا انجام و نشان داده شده 50 درصد می‌تواند از مرگ و میر جلوگیری کند.

جماعتی با اشاره به اینکه شرکت مرک قرص درمان کرونا را ساخته، گفت: ما نیاز به شاخص‌های بالاتری برای استفاده از این دارو داریم و زمانی که شاخصهای بیشتری شناسایی شود، برای مصرف این دارو در کمیته علمی بررسی‌هایی صورت می‌گیرد و اگر تائید شود می‌توانیم ما هم از این دارو استفاده کنیم. 

دبیر کمیته علمی کشوری بیان کرد: در صورت تائید سازمان غذا و دارو، داروی جدید مالنوپیراویر برای درمان کرونا می تواند در کشور هم ساخته شود.

او درباره تأثیرگزاری داروی مالنوپیراویر نسبت به فاویپیراویر و رمدسیویر گفت: بسیاری مطالعات و تجربیات ما نشان می‌دهد داروی رمدسیویر واقعا موجب کاهش مرگ و میر شده، همچنین داروی فاویپیراویر در تجربیات و مطالعات نشان داد خیلی در درمان کرونا موثر نیست.

جماعتی بیان کرد: هر مطالعه‌ای مورد قبول ما نیست و هر مطالعه‌ای که در مجلات معتبر با تعداد بسیار زیاد به چاپ رسیده باشد، می تواند معتبر باشد همچنین ما چنین مطالعاتی را در کمیته علمی می‌آوریم.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا افزود: با حضور نمایندگان سازمان غذا و دارو در کمیته علمی کشوری بررسی می شود که اگر نیاز است داروی مالنوپیراویر به ایران وارد شود و یا در کشور تولید شود.

او درباره پلاسما درمانی برای بیماری کرونا گفت: در مطالعات انجام شده هنوز شاخص اصلی نداریم که بتوانیم بگوئیم پلاسما درمانی چقدر موثر بوده اما نشان داد در مراحل متوسط بیماری مقداری اثر داشت اما بعدا مورد وثوق قرار نگرفت. همچنین مطالعات نشان داد اثری در موارد شدید بیماری که بیمار وارد آی سی یو می شود، ندارد.

انتهای پیام/ 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا کودکان واکسیناسیون کوبا رئیس جمهور درمان دارو مرگ شاخص سازمان غذا و دارو ایران مواد مخدر واکسیناسیون بیماری کرونا داروهای درمان کرونا دبیر کمیته علمی کشوری برای درمان کرونا کمیته علمی زیر 12 سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۹۷۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر سید مهدی هاشمی باجگانی افزود:این اقدام در راستای سیاست‌های دولت جمهوری اسلامی جهت ارائه خدمات درمانی مناسب و ارزان قیمت به آحاد مردم صورت گرفته است.
وی اظهار داشت: از امروز هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ کلیه بیمارستان‌های دولتی و واحد‌های تابعه دانشگاه مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی – درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه شده را به صورت رایگان انجام دهند.
رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال به ویژه درمناطق محروم و روستایی در شورای عالی بیمه، مصوب شده است.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال از امروز
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • داروی ایرانی بهتر است یا داروی خارجی؟
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران