Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: سرمایه اجتماعی حوزه سلامت اکنون خیلی ارتقا یافته که باید برای دوره پساکرونا آن را جهت دهی کرده و از هم اکنون توجه خود را برای این دوران متمرکز کنیم.

به گزارش مشرق، کمال حیدری، در مراسم تکریم و معارفه معاونین سابق و جدید بهداشت وزارت بهداشت، اظهار داشت: حوزه بهداشت پایه نظام سلامت کشور است و وزیر بهداشت برای این حوزه دغدغه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به وضعیت جمعیتی کشور، بیماری‌های غیر واگیر و شیوه زندگی جامعه، می‌بایست در بهداشت سرمایه گذاری زیادی انجام شود تا بعد از این همه تلاطم‌ها بتوانیم قدمی بلند در توسعه این حوزه برداریم.

حیدری گفت: در زمینه «آی تی» با حجم وسیع دیتای موجود در حوزه بهداشت و سلامت کار آنطور که باید جلو نرفته است و در این حوزه کار اساسی باید صورت گیرد. همچنین یکبار برای همیشه باید تکلیف پزشک خانواده و نظام ارجاع را مشخص کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: بسیاری از اسناد بهداشتی تدوین شده که هنوز عملیاتی نشده اند لذا باید بدنه وزارتخانه را در این بخش تقویت کرد. متأسفانه کووید ۱۹ خیلی از کارها را تحت الشعاع قرار داد، باید به سمت انجام تکالیف و اسناد برویم.

حیدری با اشاره به دغدغه‌های وزیر بهداشت در حوزه بهداشت، گفت: بهداشت حمایت همه ارکان نظام سلامت را می‌طلبد تا با توجه به خدمات شایسته همکاران در دوران کرونا به جایگاه اصلی خود برسد.

وی اظهار داشت: سرمایه اجتماعی حوزه سلامت اکنون خیلی ارتقا یافته که باید برای دوره پساکرونا آن را جهت دهی کرده و از هم اکنون توجه خود را برای این دوران متمرکز کنیم.

حیدری افزود: به کمک معاونت توسعه خیلی نیازمندیم و منابع بهداشت می‌بایست از آن حوزه تخصیص و جهت داده شود. همچنین باید از کارشناسان استانی خبره که نقش برجسته در اجرای برنامه‌های ابلاغی دارند برای پیشبرد کارها کمک بگیریم.

سرمایه گذاری در حوزه بهداشت بلند مدت است

مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی نیز در این مراسم گفت: حوزه بهداشت جزو معدود حوزه‌های نظام سلامت است که تعداد قابل ملاحظه‌ای مدیر توانمند را ارائه کرده مدیرانی که با علاقه و دلسوزی به مراتب مدیریتی رسیده اند و این حوزه به عنوان بخش مدیر پرور شناخته می‌شود.

سیدمحمد پورحسینی افزود: این جلسات، تودیع و معارفه نیست چون نه کسی قرار است از مجموعه نظام سلامت خارج شود و نه چهره جدیدی وارد حوزه بهداشت می‌شود، همه با هم در حوزه سلامت آشنا و دوست هستند.

وی بیان داشت: جابجایی مسئولیت‌ها در نظام سلامت مانند دوی امدادی است. کسی مسیری را آمده و دوست دیگری می‌آید تا ادامه مسیر بدهد. دکتر حیدری در سیستم کارشناسی حوزه بهداشت معرفی شده و خرسندیم که یک نفر از خانواده بزرگ بهداشت به عنوان معاون بهداشت وزارتخانه انتخاب شده است.

مشاور وزیر اضافه کرد: من در سال‌های اخیر عظمت کار حوزه بهداشت را بیشتر درک کردم. در شرایط عادی هم کار در این حوزه سخت است و کووید کار را سخت‌تر کرد.

پورحسینی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری در حوزه بهداشت سرمایه گذاری بلند مدت است، گفت: با سرمایه گذاری در این حوزه سلامت مردم متحول می‌شود.

ایران در پاندمی کرونا موفق عمل کرد

معاون سابق بهداشت وزارت بهداشت در این مراسم عملکرد ایران در کرونا را موفق ارزیابی کرد و گفت: الان زود است درباره مدیریت کرونا در جهان قضاوت کنیم ولی از نظر من ایران در این زمینه موفق عمل کرد.

علیرضا رئیسی افزود: در این سال‌ها سیل، زلزله و کرونا مشکلات عمده حوزه بهداشت بود که در نگاه اول مشکلاتی بزرگ قلمداد می‌شود.

وی بیان داشت: خوشبختانه اکنون مردم، حوزه بهداشت را می‌شناسند و همه به آن احساس نیاز می‌کنند. باید از این فرصت برای ارتقای جایگاه بهداشت بهره برد.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان کمال حیدری پزشک خانواده ویروس کرونا سلامت پاندمی کرونا علیرضا رئیسی وزارت بهداشت بهداشت وزارت بهداشت معاون بهداشت وزارت حوزه بهداشت سرمایه گذاری حوزه سلامت نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۰۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب

به گزارش قدس خراسان، علی شاهی، امروز در جمع نمازگزاران شهر "سلطان آباد"، مرکز این شهرستان اظهار کرد: رشد استاندارد جهانی برای جمعیت ۲. ۵ درصد است که در شهرستان خوشاب به حدود ۲ درصد رسیده است و این برای شهرستانی با محوریت کشاورزی، که به نیروی جوان و فعال نیاز دارد، یک زنگ خطر جدی است.
وی با تأکید بر ضرورت حفظ سلامت مردم و مشارکت خیران در حوزه سلامت، گفت: جوانی جمعیت موضوع مهمی است که رهبر معظم انقلاب در ۱۰ سال اخیر بر آن تأکید فراوانی داشته‌اند.
رییس شبکه بهداشت و درمان خوشاب با اشاره به تدوین برنامه پنج ساله حوزه بهداشت و درمان خوشاب و نیاز این شهرستان به مساعدت و همدلی مردم در بخش‌های مختلف، افزود: تشکیل مجمع خیران در این شهرستان، گام بلند و مؤثری برای مشارکت نیکوکاران در حوزه سلامت است که متأسفانه صدور مجوز آن کمی به طول انجامیده است.
وی با اشاره به مشکلات نبود بیمارستان در این شهرستان گفت: در این خصوص قصور و کم‌کاری متوجه مسوولان شبکه بهداشت و دیگر مسوولان شهرستان نیست و هم اینک منتظر صدور مجوز از سوی سازمان برنامه و بودجه برای دریافت موافقت اصولی در تهران هستیم.
شاهی با اشاره به ارائه خدمات بهداشتی به ۴۲ هزار نفر توسط خانه‌های بهداشت خوشاب، گفت: آمار دریافت‌کنندگان خدمات نشان می‌دهد که این رقم ۲۰ درصد بیش از جمعیت ۳۵ هزار نفری دارنده پرونده خدمات سلامت در این شهرستان است.
وی اضافه کرد: خوشبختانه میزان ابتلا به بیماری سالک در شهرستان خوشاب به صفر رسیده و آمار تب مالت نیز که در سال‌های پیش تا ۱۳۶ نفر ثبت شده بود به ۳۵ نفر رسیده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • سلامت دهان و دندان ضامن تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • آیا برنامه سلامت خانواده بهتر از پزشک خانواده است؟
  • آیا برنامه سلامت خانواده قوی تر از پزشک خانواده است