Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی گفت: یکی از راهبرد‌های قوه قضاییه، ایجاد شورا‌های حل اختلاف تخصصی است، باید در بین هر صنفی شورا و شورایاری تشکیل شود تا مردم مشکلات خودشان را حل کنند.

خبرگزاری میزان - موسی خلیل‌الهی رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی با محوریت بررسی مشکلات شورا‌های حل اختلاف بنیاد شهید و امور ایثارگران اظهار داشت: دوران تحول و تعالی قوه قضاییه، راهبرد جدیدی برای شورا‌های حل اختلاف تعیین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولین راهبرد مطرح شده توسعه شورا‌ها بوده، به طوری که شورا‌های حل اختلاف باید نسبت به گذشته با توسعه مواجه شده و در تمام سطوح جامعه حضور داشته باشد.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی اضافه کرد: یکی دیگر از راهبرد‌های مطرح شده بازگشت شورا‌های حل اختلاف به جایگاه واقعی و حرکت در مسیر وظیفه اصلی که همانا استفاده از ظرفیت مردمی در جهت حل مسائل و مشکلات جامعه است.

وی ادامه داد: فلسفه اصلی تشکیل شورا‌های حل اختلاف با توجه به آنچه مرحوم آیت الله شاهرودی بنیانگذاری کرده بود حل مشکلات مردم و ایجاد صلح و سازش بر پایه آموزه‌های دینی بود، البته شورا‌های حل اختلاف امروز از این موضوع فاصله گرفته است.

خلیل الهی تاکید کرد: بر اساس نظر آیت الله اژه‌ای رئیس قوه قضائیه این مجموعه باید به اصل خود بازگردد و مردم در خصوص صلح و سازش بین هم نوعان مشارکت داشته باشند.

وی بیان کرد: یکی دیگر از راهبرد‌های قوه قضائیه، ایجاد شورا‌های حل اختلاف تخصصی است، شورا‌ها باید از شکل سازمانی و اداری و خشک خارج شده و به سمت تخصصی شدن برود و در بین هر صنفی شورا و شورایاری تشکیل شود تا مردم مشکلات خودشان را حل کنند.

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: این موضوع در تبریز شروع شده و امروز هر صنف نسبت به تخصص خود شورای حل اختلاف یا شورایاری دارند.

بیشتر بخوانید: سازش پرونده ۴۰ میلیاردی با تلاش شورای حل اختلاف فارس

وی اضافه کرد: تمام جرایم قابل گذشت باید ابتدا به شورا‌های حل اختلاف مخصوصا شورا‌های حل اختلاف تخصصی ارجاع داده شود.

خلیل‌الهی خاطرنشان کرد: شورای بنیاد شهید به عنوان اولین شورای تخصصی و مهم‌ترین شورای تخصصی بوده چرا که جامعه هدف آن خیل عظیمی از خانواده شهدا و ایثارگران و جانبازان بوده و علاقمند هستیم مشکلاتشان به دست خودشان حل شود تا اینکه وارد سیستم دادگستری شود .

عباس پورحسن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه این نشست گفت: شورا‌های حل اختلاف بنیاد امور شهدا و ایثارگران با جدیت فعال بوده و پرونده‌های ایثارگران در حوزه ایثارگران نزولی بوده و منجر به نتیجه می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی شورا‌های حل اختلاف

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی شورا های حل اختلاف رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی شورا های حل اختلاف تخصصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ سلمان اسماعیلی در همایش روز شورا در جمع شورا‌های شهر و روستا ملایر افزود: روستا‌هایی که در محور سد کلان، بخش زند و دره جوزان هستند، ظرفیت بالای گردشگری دارند که باید شورا‌های اسلامی با همراهی دهیاران و مشارکت مردم برای توسعه این بخش‌ها تلاش کنند.

او با بیان اینکه با اعتبارات دولتی نمی‌توان توسعه ایجاد کرد، گفت: با توجه به شعار سال مبنی بر جهش تولید با مشارکت مردم شورا‌های اسلامی باید مردم را وارد کار کنند تا توسعه محقق شود.

فرماندار ملایر همچنین نهضت ملی مسکن را طرحی بی‌بدیل در دولت سیزدهم برشمرد و تأکید کرد: شورا‌های اسلامی باید از این فرصت مغتنم برای بزرگتر شدن شهر‌ها مردم را پای کار بیاورند تا شرایط زیست مناسبی برای شهروندان ایجاد و منجر به رشد تولید، رونق گردشگری و ایجاد درآمد شود.

شهردار ملایر هم گفت: بودجه شهرداری از سال ۱۴۰۰ از ۲۵۰ میلیارد تومان به یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت که با همکاری و همراهی شورای اسلامی شهر یک تحول خوبی در بودجه شهرداری ملایر ایجاد شد.

مجید فرجی، بودجه جاری و عمرانی شهرداری را ۴۰ به ۶۰ عنوان کرد و افزود: ۸۰۰ میلیارد تومان از بودجه امسال برای هزینه‌های عمرانی پیش بینی شده است.

او تکمیل مجموعه جهان کوچک، هتل نیمه‌کاره پارک سیفیه پس از ۱۶ سال، آغاز عملیات اجرایی طرح راستان، مرکز تجارت جهانی مبل و منبت و ایجاد مرکز تجاری سرای ایرانی در ساختمان پلاک ۱۷ را از دیگر اولویت‌ها و طرح های عمرانی شهرداری برشمرد.

دیگر خبرها

  • بازدید اژه‌ای از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی
  • حل مشکل ۵۰ ساله مردم جزیره قشم در سفر رئیس قوه قضاییه به استان هرمزگان
  • افتتاح و آغاز به کار ۲۷۰ هزار میلیارد ریال طرح در ملایر
  • نظارت میدانی رئیس قوه قضائیه از فرآیند امور در بزرگترین و تخصصی‌ترین بندر کانتینری کشور
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با خانواده‌های دستگاه قضایی هرمزگان
  • آگاه‌سازی عمومی برای کاهش ورود پرونده‌ به دادگستری
  • ۴۴ هزار پرونده در معاونت حل اختلاف دادگستری ایلام مختومه شد
  • دادگاه های صلح درمسیر راه اندازی
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست