Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: افرادیکه تاکنون علیرغم فراهم بودن شرایط از دریافت واکسن کرونا امتناع کرده‌اند، در معرض خطر ابتلا به نوع شدید کووید۱۹ قرار دارند.

مهرزاد لطفی چهارشنبه ۱۴ مهر در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹، با اشاره به افزایش ایمنی در برابر کرونا در افرادی که واکسینه شده‌اند؛ نسبت به خطر ابتلا به نوع شدید بیماری در افرادی که هنوز واکسن دریافت نکرده اند، هشدار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لطفی با اشاره به خیز آهسته موارد ابتلا و بستری بیماران مشکوک یا دارای علائم کروناویروس در بیمارستان های استان، تاکید کرد: مجموعه سلامت استان با تلاش شبانه روزی برای ایجاد وضعیتی مطلوب در کنترل بیماری کووید۱۹، خواستار رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی از سوی شهروندان در کنار انجام واکسیناسیون علیه کروناویروس است.

او با اشاره به افزایش تعداد مراجعه مردم استان به مراکز ۱۶ ساعته تشخیص و درمان سرپایی کرونا افزود: مدیریت و کنترل مطلوب بیماری کووید۱۹، بدون مشارکت آحاد مردم میسر نیست و ضرورت دارد همه شهروندان نسبت به این امر احساس مسوولیت داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده علائم کروناویروس، به پزشک خانواده خود مراجعه کنند تا با انجام تست های تشخیصی در صورت نیاز، در زمان مناسب از بیماری خود آگاه شده و از شدت یافتن بیماری و نیاز به بستری در مراکز درمانی پیشگیری شود.

لطفی یکی از راهکارهای اصلی مهار کروناویروس و پیشگیری از موج های بعدی آن در سطح جامعه را واکسیناسیون خواند و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تمام توان و با استفاده از ظرفیت های موجود در استان، مشغول انجام سریع واکسیناسیون علیه این بیماری است و ضرورت دارد جمعیت هدف در استان برای ایمنی بیشتر در برابر این بیماری، دریافت سریع واکسن را جدی بگیرند.

بررسی آخرین وضعیت واکسیناسیون در پایگاه های استان، وضعیت ابتلا در مناطق مختلف استان، آمار نمونه های انجام شده آزمایش کرونا طی روز گذشته تاکنون، علت های جان باختن مبتلایان در ۲۴ ساعت گذشته، وضعیت سلامت بیماران در بخش های عادی و ویژه بیمارستان های استان و روند خدمت رسانی به مبتلایان و موارد مشکوک در مراکز درمانی از دیگر محورهایی بود که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این نشست مورد ارزیابی قرار داد.

به گزارش ایسنا، علیرغم فراهم شدن شرایط برای تزریق واکسن برای گروه‌های مختلف سنی ۱۲ ساله و بیشتر، همچنان برخی افراد نسبت به واکسینه شدن در برابر کووید-۱۹ به بهانه‌های مختلف، مقاومت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران کروناویروس واکسن کرونا دانشگاه علوم پزشکی شیراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۸۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟

ایتنا - محققان دانشگاه ملی سنگاپور موفق شدند مکانیسمی را شناسایی کنند که ممکن است توضیح دهد چرا یک رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.
ارتباط بین تغذیه ضعیف و بیماری هایی مانند چاقی، بیماری قلبی و دیابت نوع ۲ از قبل ثابت شده بود، اما آنچه رژیم غذایی را به سرطان مرتبط می کند، تا حد زیادی ناشناخته مانده بود.

در این تحقیق جدید که نتایج آن در مجله Cell منتشر شده، محققان دریافتند که ماده ای به نام متیل گلیوکسال، که از تجزیه گلوکز برای آزادسازی انرژی تولید می شود، می تواند ژن هایی را که از سرطان محافظت می کنند، مهار کند.

آنها می گویند که یک رژیم غذایی نامناسب منجر به تولید سطوح بالاتری از متیل گلیوکسال می شود که این امر احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می دهد.

متیل گلیوکسال یک مولکول کوچک واکنش پذیر است که می تواند عملکرد سلولی را مختل کند. این مطالعه نشان می دهد که اگر بیش از حد تولید شود، می تواند به DNA آسیب برساند.

رژیم های غذایی سرشار از مواد غذایی ناسالم فرآوری شده، گوشت قرمز، قندهای اضافه شده و غلات تصفیه شده، ممکن است به دلیل اختلال متابولیسم در بدن منجر به افزایش سطح متیل گلیوکسال شود. این امر خطر ابتلا به چاقی، بیماری های قلبی عروقی، دیابت و سرطان را افزایش می دهد.

از طرف دیگر، یک رژیم غذایی متعادل و سرشار از فیبر و سبزیجات تولید متیل گلیوکسال را کاهش می دهد و به سلامت متابولیسم، میکروبیوم و سلامت کلی بدن کمک می کند.

محققان می گویند رژیم مدیترانه‌ای می‌تواند سطوح متیل گلیوکسال را پایین نگه دارد.

این یافته ها حاکی از آن است که انتخاب‌های غذایی سالم و اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی فرآوری‌شده، گوشت قرمز و شکر می تواند از طریق کاهش تولید متیل گلیوکسال، خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد.

محققان امیدوارند این کشف بتواند به درک بهتر ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان کمک کند و زمینه را برای راهکارهای پیشگیرانه جدید در آینده فراهم آورد.

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • با این راهکارها از ابتلا به آلزایمر جلوگیری کنید
  • برگزاری اولین اردوی جهاد دامپزشکی در خرم‌دره
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • چرا رژیم غذایی ناسالم باعث سرطان می‌شود؟