Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ،محمدناصر ناصری مدیرکل تعاون روستایی ایلام گفت: تعاونی‌های بخش دامداری و دامپروری دارای یک هزار و ۲۰۰ واحد دامداری صنعتی و ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار راس دام سبک است که سالانه ۲۶ هزار تن گوشت قرمز تولید می‌کنند.

او افزود: تعاونی زنبورداران نیز ۱۷۵ کلونی زنبور عسل با یک هزار بهره بردار دارد و پنج هزار نفر نیز در این تعاونی‌ها مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی دارند و میزان تولید عسل سالانه این تعاونی‌ها سه هزار تن عسل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل تعاون روستایی ایلام در خصوص مرغداری‌ها یادآور شد: ۵۶ هزار تن گوشت سفید در استان توسط اتحادیه و تعاونی‌های مرغداران تولید می‌شود که این مقدار سه برابر نیاز مصرف داخل استان است که البته با وجود نوسانات قیمت مرغ و مشکلات مربوط به نهاده‌های دامی، اما روند توزیع مرغ در استان بدون مشکل خاصی ادامه دارد.

ناصری اضافه کرد: ایجاد روستابازار‌ها از دیگر اقدامات مهم تعاون روستایی است که در این طرح زنان روستایی و عشایر و همچنین زنان خودسرپرست و بدسرپرست تحت پوشش بهزیستی از طریق شبکه سراسری توزیع محصولات خود را به مصرف کنندگان و خریداران عرضه می‌کنند.

او توضیح داد: به منظور ایجاد بازار‌های فروش و نیز ساماندهی محصولات تولیدی مناطق روستایی و عشایری در قالب طرح روستابازار، کشاروزان و عشایر مناطق مختلف استان تولید مبتنی بر کشت قراردادی یا تهیه محصولات بازارمحور دارند که این تولیدات از طریق روستابازار‌ها و شبکه سراسری توزیع تعاون روستایی به دست مصرف کنندگان می‌رسد.

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام عنوان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ هزار تن تولیدات جامعه روستایی، عشایری و زنان تحت پوشش بهزیستی از طریق روستابازار‌ها و شبکه سراسری توزیع به فروش رسیده است و یکی از مهمترین دغدغه‌های تولیدکنندگان مبنی بر عدم وجود بازار‌های فروش محصولات مدیریت شده است.

ناصری ادامه داد: یکی از خدمات مهم تعاون روستایی تامین و توزیع سوخت به مناطق روستایی و عشایری است که تاکنون در سال جاری ۳۰ میلیون لیتر فرآورده‌های سوخت اعم از نفت و گاز بین این جوامع هدف توزیع شده است.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون روستایی گوشت قرمز تعاون روستایی تعاونی ها هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد ویس کرمی، معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد، تولید را هویت و مبنای تحول و تعالی اقتصادهای رو به تعالی و توسعه‌ای برشمرد و گفت: شناسایی ظرفیت‌های تولیدی بخش تعاون با رویکرد ایجاد تحول در چرخه اقتصاد تعاونی یک ضرورت و در دستور کار معاونت امور تعاون است.

وی ضمن تبریک روز و هفته کارگر به جامعه کارگری که همواره در خط مقدم عرصه تولید به رغم مشکلات حضور دارند، اظهار کرد: حضور پرتلاش جامعه کارگری ناشی از روحیه همگرایی، همبستگی، اهتمام و اتحاد جمعی در به نتیجه رساندن هدفی واحد همواره مورد توجه ارکان مختلف مدیریت کشور و ستودنی و قابل ستایش است.

وی با اشاره به اینکه گذر از چالش‌ها و مشکلات دامن گیر بخش تعاون، مستلزم همکاری دو جانبه بدنه دولتی و غیردولتی بخش تعاون است، افزود: حیات رو به توسعه تعاونی‌ها دارای ظرفیت‌های لازم برای ورود مؤثر به بازارهای بین‌المللی نقش‌آفرین، تأثیرگذار و همراه با مشارکت‌های مردم در فعالیت‌های اقتصادی مد نظر و مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

وی بازشناسی، احیا، بازآفرینی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های تعاونی‌ها با اتکا به تمهیدات و سیاست‌های حمایتی، تشویقی و ترغیبی و مورد تأکید در قانون تعاون با اولویت تعاونی‌های تولیدی و صادراتی را مهم‌ترین رئوس و وظایف در دستورکار معاونت امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر شمرد.

ویس کرمی تصریح کرد: تکمیل زنجیره تعاون و نیز طراحی زنجیره ارزش در تعاون موضوع در دستور کار دفاتر ستادی و مدیران این بخش‌ها است که در صورت تحقق، ظرفیت بالقوه‌ای را در به نتیجه رساندن برنامه‌های توسعه‌ای بخش تعاون، در اختیار ما قرار خواهد داد.

معاون امور تعاون گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، برنامه‌ریزی برای تقویت و توانمندسازی اتحادیه‌ها و تعاونی‌های تولیدی در رأس امور و برنامه‌ها و مأموریت‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است چرا که با به حرکت در آمدن چرخ‌های تولید، گذر از سد تحریم‌های خارجی تا ایجاد تکاپو و تحول در نظام و ساختار اقتصاد تعاونی و حتی ملی کار چندان دشوار و محالی نیست.

وی بر مشارکت، حضور متولیان و مدیران شاغل در حوزه تولید به منظور تجزیه و تحلیل شرایط موجود، ارزیابی کمی و کیفی ظرفیت‌ها و قابلیت‌های راکد و فعال، برنامه‌ریزی جهت بازآفرینی، احیا و تقویت ساز و کارها و ابزارهای حرکتی تا تحقق اهداف تاکید کرد.

معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حضور رقابتی در عرصه‌های مختلف موضوعی است که دولت و بخش غیردولتی اعم از تعاونی و غیرتعاونی توأمان و دوشادوش با هم باید در آن ایفای نقش کرده و تبادل اطلاعات و مشارکت داشته باشند.

ویس کرمی بر طراحی و فعال سازی سامانه جامع و کاربردی مدیریت کسب و کار با هدف ارزیابی آنی و در لحظه عملکرد، آمار و اطلاعات، ظرفیت‌ها، قابلیت‌ها و حتی دریافت اطلاعات محصولات و خدمات شرکت‌های تعاونی به لحاظ کیفی و کمی تا تکمیل زنجیره ارزش تعاون برای حضور و ورود رقابتی در بازارهای اقتصاد داخلی و خارجی تاکید کرد.

وی ادامه داد: هرگونه برنامه‌ریزی و مدیریت امور توأم با نظارت‌های عالی و جزئی در بخش تعاون مستلزم دسترسی به آمار، اطلاعات و اشراف کامل بر شاخص‌ها و وضعیت تعاونی‌ها است.

معاون امور تعاون در پایان گفت: ساختار تعاونی مطلوب‌ترین شکل عملیاتی کردن پروژه‌های احداث واحدهای مسکونی، محیطی فرهنگی – ورزشی و مراکز آموزشی است که باید در دستور کار قرار گیرد.

کد خبر 6089732

دیگر خبرها

  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی
  • توزیع بیش از ۳۵ میلیون لیتر مواد سوختی در بین روستائیان استان قزوین
  • توزیع بیش از ۴۷ هزار تن آرد روستایی در بین روستائیان استان قزوین
  • ۹۵ درصد روستاهای خوزستان از اینترنت بهره‌مند هستند
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان