Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان شامگاه چهارشنبه از هییت‌های مذهبی محمود آباد، بهشهر، گلوگاه، آمل، سوادکوه، ساری، بابل، کیاسر، قائمشهر، نکا و بابلسر و زیراب و سوادکوه در مشهد مقدس بازدید کرد و با اشاره به اهمیت حضور هیئات و برگزاری مراسم عزا در مشهد مقدس، تاکید کرد: با همه مشکلات، از جمله گرانی‌ها و مسئله کرونا امسال، حضور بیش از ۷۰ هیئت از استان در مشهد مقدس و برپایی اقامه عزای دهه آخر صفر نشان از ارادت ویژه دیار علویان به خاندان عصمت و طهارت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکریان با ابراز تأسف از گرانی‌های موجود از جمله نرخ وسایل ایاب و ذهاب تصریح کرد: باید قدردان، همه هیئات مذهبی که در باشکوه‌تر کردن مراسم عزای اهل بیت (ع) به ویژه امام رضا (ع) به مشهد مقدس آمدند و در این جهت تلاش کردند، باشیم وی با تقدیر از مسئولان و خادمان هیئات مذهبی افزود: هیئات مذهبی مازندرانی امسال نیز ضمن برپایی موکب‌های عزاداری در مشهد، مراسم دسته روی را در خیابان‌های مشهد الرضا (ع) به همراه خیلی عظیمی از مشتاقان ائمه معصوم ع برگزار کردند. عضو شورای فرهنگ عمومی مازندران ادامه داد: امسال موکب ها و ایستگاههای مختلفی در جوار بارگاه ملکوتی امام رئوف و خیابان‌ها و کوچه‌ها، توسط استان‌های مختلف و خراسانی‌ها و هم استانی‌های عزیز مازندرانی برپا شد که شور و شکوه خاصی را امسال رقم زده است. شکریان ضمن، بیان اثرات مادی و معنوی زیارت قبور مطهر ائمه معصوم (ع) و امام رضا (ع) از حضور هیئات مذهبی تقدیر کرد. کد خبر 5321492

منبع: مهر

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی مازندران مشهد ویروس کرونا آمار کرونا زلزله بوشهر واکسن کرونا کرمانشاه عزاداری 28 صفر گرگان واکسیناسیون کرونا مشهد رحلت پیامبر اکرم ص سیستان و بلوچستان ایلام خراسان رضوی مشهد مقدس هیئات مذهبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، روز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت‌۱۴۰۳، علی بابایی کارنامی، نماینده مردم شهرستان‌های ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی پس از خوش‌آمدگویی به مهمانان آئین تودیع و معارفه استاندار مازندران با اشاره به انتخاب یوسف نوری، استاندار مازندران، بدون مشورت‌های لازم با مجمع نمایندگان استان، افزود: جلساتی در حین و پس از انتصاب با استاندار مازندران از سوی مجمع نمایندگان استان، انجام شد و با شناختی که از ایشان و خدمات ارزنده‌ای که در دولت سیزدهم داشتند دغدغه‌های نمایندگان با ایشان مطرح شد.

وی تصریح کرد: طبیعتاً وظیفه مدیریت استان با دولت است و نظارت بر این روند بر عهده نمایندگان مردم است.

بابایی با تقدیر از زحمات و تلاش‌های فراوان استاندار سابق در مقابله با مشکلات به طریق برنامه‌های ریشه‌ای و استراتژیک افزود: موضوعاتی مانند پسماند زباله، اقتصاد دریاپایه، حفاظت از جنگل، مدیریت تنش آبی، رفع مشکلات کشاورزی، مرکبات، مسکن، کاربری زمین، ساخت و ساز غیرمجاز، بیکاری و غیره از اولویت‌های مهم استان است که امیدواریم با برنامه‌های استاندار مازندران، به انها رسیدگی شود و در ابتدا برنامه‌های ناتمام استاندار سابق به اتمام برسد.

وی با درخواست از وزیر کشور، گفت: مشکلات استان را به هیئت دولت برسانید چون استان مازندران به دلیل شرایط اقلیمی و جغرافیایی خود، میزبان ۲۰ میلیون جمعیت شناور است و این امر نیازمند اختصاص بودجه‌های ملی است.

وی خاطرنشان کرد: به دلیل شرایط ویژه استان، لازم است که استاندار مازندران دارای اختیارات تام باشد تا بتواند تأثیرگذار باشد و بتواند موضوعات فرا استانی را پیگیری و حل کند؛ اینگونه نمی‌شود که درآمد استانی باشد ولی ارائه خدمات، کشوری باشد.

وی با تاکید بر لزوم مدیریت تنش آبی موجود در استان، گفت: با وجود تلاش‌های فراوان استاندار سابق، همچنان کشاورزان مازندرانی مشکلاتی دارند، به عنوان مثال حداقل ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی استان به دلیل تنش آبی به زیر کشت نرفت؛ حال آن‌که واردات بی‌رویه برنج هم به مشکلات آنان می‌افزاید.

بابایی ضمن اشاره‌ به تصویب منطقه آزاد مازندران، اضافه کرد: منطقه آزاد مازندران، تصویب شد اما نتیجه آن باید به سفره مردم بیاید و مردم، عایدی آن را حس کنند و لازم است که دولت در این زمینه کمک کند.

خبرنگار: مجتبی نجاتی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228250 برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی کشاورزی

دیگر خبرها

  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند
  • برپایی جشن «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام رضا (ع) مشهد
  • اعزام ۲۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • ۸۵ زائر گیلانی حج تمتع به عربستان اعزام شدند
  • آزادی ۶ زندانی جرایم غیرعمد توسط هیئات کاشان
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • ۸۵ گیلانی امروز به سرزمین وحی اعزام می شوند
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • برگزاری همایش آموزشی توجیهی مناسک حج تمتع در مشهد