Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین دور مذاکرات سه جانبه برای تشکیل دولت ائتلافی آلمان امروز، پنجشنبه، پس از گفت و گوهای دو جانبه بین احزاب این کشور آغاز می شود.

به گزارش برنا، به نقل از تارنمای دویچه وله، قرار است نمایندگان دو حزب دموکرات آزاد و سبزها به طور مشترک با اولاف شولتس کاندیدای حزب سوسیال دموکرات دیدار کنند.

آنالنا بربوک رهبر حزب سبزها از آمادگی این حزب برای گفت و گوی مشترک با نمایندگان دو حزب دموکرات آزاد (لیبرال ها) و حزب سوسیال دموکرات خبر داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رهبر حزب سبزها گفته است که به حزب دموکرات آزاد پیشنهاد کرده است در مذاکرات ناظر بر تشکیل دولت ائتلافی با حزب سوسیال دموکرات شرکت کند.

بربوک با اشاره به چالش های موجود اعلام کرده است که آلمان در موقعیتی نیست که مذاکرات مربوط به تشکیل دولت ائتلافی جدید بیش از حد ادامه یابد.

کریستیان لیندنر رهبر حزب دموکرات آزاد نیز پیشنهاد حزب سبزها را پذیرفته است. گفته می شود که رهبران دو حزب سبزها و دموکرات آزاد امروز (پنجشنبه) در برلین با اولاف شولتس نامزد حزب سوسیال دموکرات برای مقام صدراعظمی دیدار و گفت و گو می کنند.

حزب سبزها گرچه خواستار تشکیل دولت ائتلافی «آمپل» (متشکل از رنگ های موجود در چراغ راهنمایی، قرمز، زرد و سبز و اشاره به رنگ های سه حزب سوسیال دموکرات، دموکرات آزاد و سبزها) با مشارکت دو حزب سوسیال دموکرات و دموکرات آزاد است، اما همچنان امکان تشکیل ائتلاف جامائیکا (متشکل از رنگ های پرچم این کشور، سیاه، زرد و سبز به معنای ائتلاف اتحادیه احزاب مسیحی، سبزها و دموکرات آزاد) را نیز کاملا منتفی نمی داند.

لیندنر نیز گرچه از تمایل خود برای ائتلاف با اتحادیه احزاب مسیحی (دو حزب دموکرات مسیحی و سوسیال مسیحی) سخن گفته، اما ائتلاف با حزب سوسیال دموکرات را ممکن دانسته است.

قرار است پس از دیدار نمایندگان سه حزب سوسیال دموکرات، سبزها و دموکرات آزاد، گفت و گو با حزب دموکرات مسیحی نیز برگزار شود.

این احزاب از فردای روز انتخابات پارلمانی آلمان (۲۶ سپتامبر/۴ مهر) به طور جداگانه با یکدیگر دیدار و گفت و گو کرده اند. اکنون نشست سه جانبه آنها در دستور کار قرار دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت آلمان انتخابات لیبرال حزب سوسیال دموکرات تشکیل دولت ائتلافی حزب دموکرات آزاد دموکرات آزاد حزب سبزها دو حزب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۴۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم

محمدحسین لطیفی نویسنده، کارگردان و دبیر نخستین جشنواره فیلم «رضوان» در حاشیه نشست خبری این جشنواره با اشاره به اینکه گستره فیلم های دینی شامل همه فیلم ها با مضمون محبت، انسانیت، گذشت، ایثار و … می‌شود، به خبرنگار مهر گفت: اگر از صفر تا ۲۰ به دینی بودن یک فیلم نمره بدهیم، متوجه مرحله مرحله بودن این نگاه به فیلم می‌شویم مثلا یک فیلم نمره ۵ و فیلمی دیگر نمره ۱۰ می‌گیرد اما هیچ یک از این فیلم‌ ها از گستره فیلم دینی خارج نمی‌شوند و تقریبا اکثر آثار اینگونه‌اند.

این کارگردان با اشاره به این‌که شیوه‌های مختلف در پرداخت به حضور خدا در فیلم‌ها وجود دارد، عنوان کرد: مساله اصلی و نکته من این است که آیا خدا در یک فیلم حضور دارد و خدا با آن کاراکتر هست؟ خدا برای هر کسی یک معنا دارد اما این به معنای حضور خدا از اول تا آخر در یک فیلم نیست چرا که اقتضای درام این است که مثلا یک آدم به حضیض ذلت و بدبختی برسد اما کاراکتر فیلم در جایی احساس می‌کند خدا او را فراموش نکرده و این ارتباط به او آرامش می‌دهد. از این رو شیوه های مختلف در نوع پرداخت به حضور خدا وجود دارد.

وی درباره ویژگی‌های یک جشنواره دینی مطرح کرد: جشنواره دینی تنها تبلیغ دین نیست ولی تبلیغ دین هم در آن دیده می‌شود مثلا در فیلم «سفر سبز» نه آن کشیش مسیحی آمده است تا حاج رضا را مسیحی کند نه حاج رضا آمده است تا کشیش مسیحی را مسلمان کند، مهم این است که در نسبت با سایر ادیان ما یک افق دید با ۲ تعلیم متفاوت داریم و باید توجه داشته باشیم چقدر به هم نزدیک هستیم. نقاط اختلاف ما کم است پس بهتر است روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم به عنوان مثال در «از کرخه تا راین» حاتمی کیا، سعید در یک کلیسا نماز می‌خواند. به نظرم فیلمسازها باید به مواردی از این دست توجه کنند.

کارگردان فیلم «غریب» با اشاره به اینکه حمایت های خوبی از جشنواره فیلم «رضوان» شده است، گفت: بالاخره در طول سال جوانانی در کشور هستند که در جاهای مختلفی فیلم می‌سازند و ممکن است دیده نشوند و نتوانند عرض اندام کنند از این رو جشنواره فیلم رضوی مأمنی است برای اینکه بیایند و عرض اندام کنند. در این جا دنبال نمره ۱۰۰ دادن به تکنیک فیلم‌ها نیستیم و اول دل فیلمساز را می‌خریم.

لطیفی در پایان درباره فعالیت های اخیرش در زمینه کارگردانی فیلم یا سریال گفت: قدیمی ها می‌گفتند «صداش در میاد نگران نباشید» اما فعلا زمان مناسبی برای صحبت کردن راجع به کارهایم نیست.

کد خبر 6092816 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلی
  • هت‌تریک رکورد شکنی سامیار | عبدلی رکورد ۵۰ آزاد را هم جابه جا کرد
  • عبدلی سومین بار حدنصاب ملی شنا را در مسابقات آلمان جابجا کرد
  • هت‌تریک رکوردشکنی سامیار در آلمان
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ