Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سبزوار، مخاطبان در سامانه «فارس من» سوژه‌ای با عنوان «رفع محرومیت‌زدایی و نگاه ویژه به دانش‌آموزان سبزواری» را ثبت و درخواست پیگیری داشتند.

خبرنگار فارس برای پیگیری این موضوع به روستای مهر داورزن رفت تا مشکلات را از نزدیک بررسی و پیگیری کند.

مشکل اصلی عدم موافقت مسئولان است

یکی از والدین دانش آموزان روستای مهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با بیان اینکه این روستا بیشترین دانش آموز پایه دوازدهم را دارد و نسبت به گذشته که برای تحصیل در این پایه به داورزن می‌رفتند بیشتر شده است، گفت: یکی از مشکلات اصلی والدین راه ۲۵ کیلومتری روستای مهر تا داورزن است که هر روز باید دانش آموزان رفت و آمد کنند و هیچ کسی مسئولیت امنیت و مشکلات این جاده و مسیر راه را برای دانش‌آموزان دختر قبول نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضا مهری با اشاره به حضور رئیس آموزش‌وپرورش داورزن در این روستا گفت: شوراهای اسلامی در جلسه‌ای که با خرم‌پور رئیس آموزش‌وپرورش داورزن داشتند مدعی هستند وی قبلا قول داده بود برای تشکیل کلاش پایه دوازدهم در این روستا اقدامات لازم را انجام می‌دهد ولی الان رئیس آموزش و پرورش داورزن آن را رد می‌کند.

وی افزود: رئیس آموزش و پرورش داورزن در این جلسه تاکید کرد بود که خوابگاه و امکانات لازم برای استقرار این دانش آموزان در داورزن مهیا شده است.

این ولی دانش‌آموز بیان کرد: یکی دیگر از مشکلات این دانش آموزان سال آخری به غیر از هزینه‌های بالای رفت و آمد و تهیه سرویس برای رفتن به داورزن، ازدواج کردن برخی از آنان است که به غیر از رضایت والدین باید همسران‌شان نیز رضایت بدهند که برخی از آنان برای تحصیل در داورزن به آن رضایت نمی‌دهند.

وی با اشاره به مستعد بودن دانش آموزان این روستا و داشتن معدل بالای ۱۹ اضافه کرد: چرا مسئولان مدارس ما را تعطیل می‌کنند و باید به اجبار به داورزن ببرند.

مهری با تاکید بر وجود فضا و کلاس خالی در مدرسه مهر برای دانش آموزان پایه دوازدهم و وجود برخی از معلمان در روستای مهر افزود: متاسفانه مشکل اصلی عدم موافقت مسئولان شهرستان برای تشکیل این کلاس‌ها در روستای مهر است و اگر علت رفتن دانش‌آموزان در گذشته به داورزن کم بودن تعداد آنان در حد ۶ نفر بوده، اما امسال آمار آنان به ۱۰ نفر رسیده و امکان تشکیل کلاس وجود دارد.

برای دختران مهر هم کلاس برگزار کنید

علی مهری، دهیار روستای مهر نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به مشکلات و خطراتی که برای دانش آموزان جوان این روستا در سفر به داورزن وجود دارد، گفت: حدود یک سوم دانش آموزان پایه دوازدهم شهرستان داورزن در بین دختران از روستای مهر هستند و از مسئولان آموزش و پرورش تقاضا می‌کنیم به دغدغه والدین دانش‌آموزان توجه شود و همانند سال‌های گذشته که برای پسران مقطع پایه دوازدهم در این روستا کلاس آموزشی تشکیل شد، برای این دانش آموزان دختر نیز کلاس دایر کنند.

مشکل دانش آموزان روستای مهر با مجوز رئیس اداره آموزش‌وپرورش داورزن قابل حل است

رئیس شورای اسلامی روستای مهر نیز در رابطه با مشکلات موجود برای این دانش آموزان دختر پایه دوازدهم با اشاره به جمعیت ۳۵۰ دانش آموز این روستا در پایه‌های مختلف به خبرنگار فارس گفت: اگر رئیس آموزش‌وپرورش داورزن اجازه بدهد و مسئولان نیز موافقت کنند این مشکل به راحتی قابل حل است.

مهدی مهری با اشاره به ازدواج برخی از این دختران دانش آموز افزود: تاکنون دانش‌آموزان به دلیل درخواست مسئولان برای رفتن به داورزن در سال تحصیلی جدید ثبت نام نکرده و منتظر اقدام و تصمیم مسئولان هستند.

وی اضافه کرد: در سال‌های گذشته نیز برای پسران چنین مشکلی وجود داشت که سر کلاس‌ها حاضر نشدند و با موافقت مدیرکل اموزش و پرورش خراسان رضوی این مشکل به راحتی حل شد و دانش‌آموزان در همین روستای خودمان مشغول تحصیل شدند.

رئیس شورای اسلامی روستای مهر با اشاره به دغدغه و نگرانی والدین برای طی کردن این راه طولانی برای رفتن به مدرسه در داورزن گفت: امیدواریم مسئولان کشوری و استانی فکری برای دانش‌آموزان بااستعداد و ممتاز این روستای محروم کنند تا از تحصیل باز نمانند.

کلاس‌های زیر ۱۵ نفر به صورت تجمیعی در مرکز شهرستان برگزار می‌شوند

خبرنگار فارس در ادامه پیگیری‌ها به سراغ رئیس آموزش و پرورش داورزن رفت.

محمدحسین خرم‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به کم بودن تعداد دانش آموزان در روستاهای داورزن نظیر صدخرو و مهر گفت: با تجمیع دانش آموزان در دبیرستان داورزن خدمات آموزشی برای دانش آموزان با کیفیت بهتری انجام می‌شود.

رئیس آموزش‌وپرورش داورزن با اشاره به اینکه در روستای مهر تعداد دانش آموزان کم و آمارشان ۹ نفر است، افزود: پایه دهم و یازدهم در روستای مهر از سال‌های قبل وجود داشته و همچنان در حال برگزاری است ولی مطابق دستورالعمل ابلاغی کلاس‌های زیر ۱۵ نفر به صورت تجمیعی در مرکز شهرستان برگزار می‌شوند.

وی با اشاره به کم بودن زمان کلاس‌های پایه دوازدهم در مدرسه افزود: بعد از امتحانات آخر سال بیشتر دانش آموزان برای کنکور آماده می‌شوند.

خرم‌پور اضافه کرد: از طرفی با توجه به اینکه در حال حاضر کلاس‌ها از راه دور و آنلاین برگزار می‌شود، والدین نباید دغدغه خاصی داشته باشند.

رئیس آموزش‌وپرورش داورزن با تاکید بر اینکه ما نیز دغدغه والدین را درک می‌کنیم و اگر دانش‌آموزی ازدواج کرده باشد مراعات حال آنان را داریم، افزود: تاکنون برخی از دانش‌آموزان این روستاها در داورزن ثبت نام کرده‌اند.

وی با اشاره به مشکلات کمبود معلم در شهرستان افزود: برخلاف بقیه پایه‌ها در مقطع دبیرستان معلمان مختلفی برای دروس تخصصی و غیرتخصصی دانش آموزان مورد نیاز است و به نفع دانش‌آموزان است که از مدارس تجمیعی با امکانات بهتر و معلمان بهتر جهت قبولی در کنکور و ادامه تحصیل در دانشگاه استفاده کنند.

انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸

منبع: فارس

کلیدواژه: دختران دانش آموز مهر برای دانش آموزان دانش آموزان دانش آموزان روستای مهر آموزش و پرورش خبرنگار فارس پرورش داورزن پایه دوازدهم رئیس آموزش کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۸۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، این مسابقات به یاد شهید سرافراز محمد معماریان و با شعار قرآن ناطق، تحقق وعده صادق برنامه‌ریزی شده و در دو روز به میزبانی موقوفه قرآنی سعدالحکما و اردوگاه تفریحی ملاصدرا در شهرستان کهک اجرا خواهد شد.

در مرحله آموزشگاهی این مسابقات که در آبان پارسال برگزار شد، بیش از ۱۶۰ هزار دانش آموز سطح مدارس استان در دو بخش دختران و پسران شرکت کردند و در مرحله نواحی آموزش و پرورش هم ۱۲ هزار دانش آموز با یکدیگر به رقابت پرداخته‌اند و از این تعداد یک هزار نفر به مرحله استانی که مسابقات آن از امروز آغاز شد، راه یافتند.

برترین های این مرحله در دو بخش دختران و پسران به مرحله کشوری مسابقات که در مرداد سال جاری برگزار می شود، راه می یابند.

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • برگزاری کلاس‌های دینی و مذهبی برای دختران در روستای منصوری + تصاویر
  • یک معلم درکلات کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد
  • معلم فداکاری که کلاس درس را به منزل دانش آموز بیمار برد + عکس