Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش خبرگزاری فارس از بناب، شهریار فتحی در آیین گرامیداشت روز دامپزشک با تأکید بر حفظ آرامش و امنیت روانی شهروندان اظهار داشت: متأسفانه امروز بازار شایعات داغ است و گاهاً با انتشار اخبار غیرصحیح نگرانی هایی نسبت به مصرف برخی مواد غذایی در بین شهروندان به وجود می آید که ورود به موقع مسئولان دامپزشکی می تواند باعث اطمینان خاطر شهروندان شده و از اضطراب و نگرانی ها جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار بناب تصریح کرد: اگر دامپزشکی به موقع و مستمر نظارت نکند، امنیت روانی و سلامت شهروندان به مخاطره می افتد.

 فرماندار بناب با اشاره به نقش برجسته دامپزشکی در تأمین امنیت سلامت غذایی شهروندان گفت: بسیاری از بیماری های مشترک بین انسان و دام در صورت عدم شناسایی و احصاء به موقع می تواند سلامت شهروندان را به مخاطره بیندازد.

تولید ۱۵ هزار تن گوشت قرمز در بناب

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان بناب نیز در این مراسم با ارائه گزارشی از عملکرد 6 ماهه این اداره اظهار کرد: بناب قطب تولید گوشت قرمز در کشور است.

مسعود گنج پور گفت: با توجه به شرایط آب و هوای و اقلیمی سالانه بیش از ۱۵ هزار تن گوشت قرمز در بناب تولید و روانه بازار می شود و این امر شهرستان بناب را به قطب تولید گوشت قرمز در کشور تبدیل کرده است.

وی همچنین با اشاره به وجود و فعالیت چهار واحد کارخانه تولید خوراک دام و طیور و نیز کشتارگاه صنعتی در شهرستان بناب بیان کرد: قدم های بزرگی برای احداث و راه اندازی شهرک دامپروری بناب از سوی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی و فرماندار محترم برداشته شده که امیدواریم هر چه سریع تر شاهد آغاز به کار شهرک دامپروری بناب باشیم.

رئیس شبکه دامپزشکی بناب در ادامه با اشاره به فعالیت بزرگ ترین میدان دواب منطقه در شهرستان بناب خواستار تبدیل وضعیت دامداری و دامپروری بناب از سنتی به صنعتی شد.

وضعیت نامناسب میدان دواب بناب

نماینده عشایر شهرستان بناب نیز در این نشت طی سخنانی با اشاره به مشکلات عشایر گفت: نبود امکانات و نیازهای ضروری از مشکلات میدان دواب بناب است.

محمد جلالی اضافه کرد: با وجود اینکه میدان دواب محل معامله دام های چند استان کشور است و درآمد خوبی برای شهرستان دارد ولی مسئولان امر توجه چندانی به حل نیازهای اساسی این میدان ندارند.

وی کمبود و گرانی نهاده های دامی را از مشکلات دامداران شهرستان اعلام کرد و از آمادگی عشایر و دامداران حاشیه شهر برای انتقال به شهرک دامپروری خبر داد و گفت: در صورت آماده شدن زیرساخت ها عشایر حاضر است نسبت به انتقال و اسکان دام ها به شهرک اقدام کند.

هشدار درباره قاچاق دام‌های مولد از کشور 

نماینده عشایر شهرستان بناب همچنین ضمن تأکید بر حمایت مسئولان از عشایر گفت: در صورت عدم حمایت و تأمین خواسته های اولیه آنها عشایر با مشکلاتی مواجه خواهند شد.

جلالی در ادامه در خصوص قاچاق دام‌های مولد از کشور نیز هشدار داد و یادآور شد: اگر به این موضوع توجه نشود، در آینده مجبور به واردات دام به کشور نیز خواهیم شد.

انتهای پیام/۶۰۰۰۴

منبع: فارس

کلیدواژه: بازار مواد غذایی بناب قاچاق فرماندار بناب دامپزشکی گوشت قرمز شهریار فتحی بازار شایعات داغ سلامت غذایی شهرک دامپروری بناب کشتارگاه صنعتی کارخانه تولید خوراک دام و طیور نهاده های دامی میدان دواب بناب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۴۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم گفت: حدود ۴۷۵۰ خانوار از پنج طایفه بزرگ عشایر قشقایی و ۶۰۰ هزار راس دام وارد ییلاقات سمیرم شدند.

علی رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در اصفهان اظهار کرد: استان فارس یکی از مسیرهای اصلی کوچ عشایر به شهرستان سمیرم است.

وی افزود: حدود چهار هزار و ۷۵۰ خانوار از پنج طائفه بزرگ عشایر قشقایی و ۶۰۰ هزار راس دام از استان‌های فارس، کهکیلویه و بویر احمد، بوشهر و خوزستان وارد ییلاقات سمیرم شدند.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم تصریح کرد: حدود ۲۵ درصد تولیدات گوشت قرمز را عشایر تولید می‌کنند که صنایع دستی، لبنیات و محصولات دیگر را در فصل حضور در شهرستان سمیرم تأمین می‌کنند.

وی عنوان کرد: عشایر شهرستان بدلیل شرایط سخت خشکسالی در مناطق قشلاقی محبور به کوچ زودهنگام به ییلاق شدند و کوچ در شرایط فعلی هزینه زیادی به عشایر تحمیل می کند.

رحیمی خاطرنشان کرد: از جمله مشکلات کوچ عشایر، میان بندها توسط شرکت‌های دولتی و خصوصی، کشاورزان روستایی و واگذاری های بی‌رویه مراتع و اراضی ملی، احداث جاده های زیاد و … است که اشغال شده و امکان اتراق راحت و چند روزه را غیر ممکن نموده است.

وی با اشاره به هزینه حمل خودرویی بسیار بالا تصریح کرد: گاهی کوچ زودهنگام و با سرعت بیشتر اجتناب‌ناپذیر است و در سال جاری نیز نظر به ورود عشایر به شهرستان اداره امور عشایر سمیرم با حمایت اداره کل امور عشایر اصفهان و با راه اندازی ناوگان آبرسانی سیار و شروع عملیات تیغ زنی راه‌های عشایری در حد امکان سعی در تأمین امکانات حداقلی برای خانوارها و دام عشایر نموده است.

رئیس اداره امور عشایر شهرستان سمیرم گفت: برنامه‌ریزی برای شروع پروژه‌های عمرانی در مناطق عشایری، هماهنگی با دستگاه‌های امدادی، بهداشت و درمان، حمایتی و همینطور دامپزشکی برای کمک به جامعه عشایری از اقدامات دیگر اداره امور عشایر سمیرم بوده است.

به گزارش ایمنا، عشایر قشقایی شهرستان سمیرم از ۴۵۵ هزار هکتار اراضی این شهرستان جهت تعلیف دام‌هایشان استفاده می‌کنند و با هم اکنون با ۴۷۵۰ خانوار عشایری و ۶۰۰ هزار رأس دام سبک وارد شهرستان سمیرم شدند.

کد خبر 749315

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • جریمه قاچاقچی ۱۷۰ رأس گوسفند مولد در تربت حیدریه
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • آماده باش مدیریت بحران برای احتمال وقوع سیلاب در ۴ استان
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • از ۱۰ برند رژ لب تا مکمل تقویتی مو ؛ این محصولات را نخرید، تقلبی است 
  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد