Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرودگاه نظامی تیفور در حومه شرقی استان حمص سوریه همواره یکی از اهداف اصلی حملات رژیم صهیونیستی طی چند سال اخیر بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از العربی الجدید، فرودگاه نظامی تیفور در حومه شرقی استان حمص یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین پایگاه‌های هوایی سوریه به شمار می‌رود که همواره یکی از اهداف حملات هوایی اسرائیل طی چندین سال گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین رابطه، در حمله موشکی شامگاه جمعه اسرائیل به فرودگاه تیفور دو نفر از گروه‌های نظامی هم پیمان ارتش سوریه جان باختند که به گفته دیده بان حقوق بشر سوریه این دو غیر سوری بودند.

دیده بان حقوق بشر سوریه هویت این دو نفر را اعلام نکرد اما تیپ فاطمیون در اطراف فرودگاه تیفور و منطقه دارای معادن فسفات در حومه شرقی حمص مستقر است.

اهمیت فرودگاه تیفور

فرودگاه نظامی تیفور که نام دیگر آن فرودگاه نظامی التیاس است، یکی از مهمترین و بزرگترین پایگاه‌های نظامی سوریه به شمار می‌رود که در حدود ۶۰ کیلومتری شرق شهر تدمر در استان حمص قرار دارد.

این فرودگاه دارای ۵۴ آشیانه برای انواع جنگنده ها و بالگردهای نظامی و دو باند پرواز است که طول یکی از آن ها به سه کیلومتر می رسد و از این منظر بزرگ ترین فرودگاه نظامی سوریه است.

فرودگاه نظامی تیفور نقطه اتصال ترابری و پشتیبانی لجستیکی نیروهای سوریه و هم پیمانان آن در مبارزه با تروریسم در استان های دیرالزور، حمص، حما، حلب و مناطق مرکزی این کشور است.

این فرودگاه میزبان انواع مختلف جنگنده‌ها نظیر میگ ۲۹، میگ ۲۷، سوخو ۳۵، میگ ۲۵، سوخو ۲۴، سوخو ۲۲ و نیز پدافند هوایی و رادارهای کوتاه‌برد و ۱۳۶ خودروی نظامی از جمله تانک‌های تی ۸۲ است.

فرودگاه تیفور به دلیل نزدیکی به عراق دارای اهمیت راهبردی است و طی سالیان گذشته توسط دولت سوریه و گروه‌های نظامی متحد برای حملات نظامی علیه مخالفان و عناصر تروریست مورد استفاده قرار گرفته است، برخی منابع تصریح کرده اند بخش‌هایی از این فرودگاه توسط ایران برای حملات پهپادی استفاده می شود.

به نقل از میدل ایست نیوز، در دسامبر سال ۲۰۱۶ میلادی گروه تروریستی داعش بر گردان پدافندی فرودگاه پس از محاصره آن از سه جهت تسلط پیدا کرد و سه جنگنده سوری را که در داخل آشیانه بودند، نابود کرد.

داعش در آن زمان تصریح کرد ۳۰ تانک، ۶ نفربر، ۶ ضدهوایی ۱۲۲ میلی متری، ۷ ضد هوایی ۲۳ میلی متری و ۴ انبار اسلحه سبک و مهمات از این فرودگاه به چنگ آورد، نیروهای سوری در سال ۲۰۱۷ میلادی موفق شدند کنترل این فرودگاه را بازپس گیرند.

نیروهای روسی در فوریه گذشته فرودگاه تیفور را تخلیه کرده و به فرودگاه تدمر منتقل شدند که علت این امر مخالفت گروه‌های همسو با ایران با توصیه پایگاه روسی حمیمیم در خروج از این فرودگاه برای کاستن از احتمال حملات هوایی اسرائیل بوده است.

در پی خروج نیروهای روسی از فرودگاه تیفور، گروه‌های نظامی هم پیمان ارتش سوریه به دلیل اهمیت راهبردی این پایگاه و تضمین امنیت مسیر منتهی به لبنان به تقویت استقرار خود در این پایگاه و شهر تدمر اقدام کردند.

در این میان، منبعی آگاه در ارتش سوریه اظهار داشت: حملات هوایی مکرر اسرائیل به فرودگاه تیفور به بهانه حضور ایرانی‌ها کذب محض است و دلیل اصلی مساله دیگری است.

وی در پایان گفت: تل آویو از اهمیت و امکانات این فرودگاه آگاه است و به این درک رسیده که جنگ در سوریه در آستانه پایان یافتن است لذا می‌کوشد تا حتی الامکان برای تضعیف قدرت سوریه به حملات خود به این فرودگاه ادامه دهد و بیشترین میزان ممکن خسارت را به توان نظامی این کشور وارد کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حمله اسرائیل به سوریه فرودگاه تیفور فرودگاه نظامی تیفور فرودگاه تیفور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۳۵۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

این نوع سردرد‌ها که به "سردرد‌های خوشه‌ای" معروف هستند، بسیار دردناک بوده و می‌توانند از ۱۵ دقیقه تا سه ساعت در هر بار طول بکشند. این مطالعه جدید نشان داد افرادی که به این نوع سردرد مبتلا هستند ممکن است بیش از سه برابر بیشتر در معرض سایر بیماری‌های پزشکی مانند بیماری قلبی یا اختلالات روانی قرار داشته باشند.

«کارولین ران»، نویسنده این مطالعه از مؤسسه کارولینسکا در استکهلم سوئد، می‌گوید: «در سرتاسر جهان، سردرد تأثیر بسیار منفی بر کیفیت زندگی افراد، هم از نظر اقتصادی و هم از نظر اجتماعی دارد.»

وی در ادامه می‌افزاید: «نتایج ما نشان می‌دهد که افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای با افزایش خطر ابتلاء به سایر بیماری‌ها مواجه هستند.»

این مطالعه شامل بیش از ۳۲۰۰ سوئدی ۱۶ تا ۶۴ ساله بود که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند. بیشتر آن‌ها مرد بودند، زیرا مردان بیشتر در معرض سردرد‌های خوشه‌ای هستند. محققان آن گروه را با ۱۶۲۰۰ نفر بدون سردرد مقایسه کردند که از نظر سن، جنسیت و عوامل دیگر مشابه بودند.

محققان سوابق کاری افراد را بررسی کردند تا مشخص کنند که افراد چند روز در سال به دلیل بیماری و ناتوانی از کار غیبت می‌کنند.

یافته‌ها نشان داد افراد مبتلا به سردرد خوشه‌ای به طور متوسط ۶۳ روز به دلیل بیماری و ناتوانی غیبت از محل کار داشتند درحالیکه افراد بدون سردرد خوشه‌ای ۳۴ روز غیبت از محل کار داشتند.

به گفته محققان، حدود ۹۲ درصد از افرادی که سردرد‌های خوشه‌ای داشتند حداقل یک بیماری دیگر هم داشتند و حدود ۷۸ درصد از افرادی که سردرد خوشه‌ای نداشتند، دو بیماری دیگر داشتند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • عملیات موفق ارتش سوریه علیه تروریست‌ها+فیلم
  • شوخی مردم با موضوع «جت شخصی»/ کمک «ایر تاکسی» به صنعت هوایی
  • حملات هوایی شدید اسرائیل به جنوب لبنان
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • فعالیت های فرهنگی در فرودگاه های کشور +فیلم
  • بلژیک از سود دارایی مسدود شده روسیه اف-۱۶ به اوکراین ارسال می‌کند
  • روایت العربی الجدید از طرح اضطراری مصر درباره تهاجم قریب‌الوقوع به رفح
  • حمله به مقر صلیب سرخ در غزه/ مقرهای فرماندهی و جاسوسی اشغالگران هدف حملات مقاومت
  • ارسال تجهیزات و نیروهای کمکی به پایگاه‌های اشغالگران آمریکایی در سوریه