Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتدپرس، دفتر سیاست علم و فناوری کاخ سفید مأموریت حقیقت یابی را آغاز کرده تا درباره شناسایی چهره و دیگر ابزارهای بیومتریکی تحقیق کند که برای شناسایی افراد یا ارزیابی احساسات و وضعیت ذهنی آنها به کار می‌روند.

اریک لندر مشاور ارشد علمی و آلوندرا نلسون معاون علمی و اجتماعی جو بایدن گزارشی در نشریه ویرد منتشر کرده و به نیاز به توسعه اقدامات ایمنی جدید علیه موارد استفاده خطرناک و مضر هوش مصنوعی اشاره کرده‌اند که ممکن است از آنها برای تبعیض علیه مردم یا نقض حریم خصوصی آنها استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش آمده است: برشمردن حقوق نخستین گام است. چه کاری باید برای حفاظت از حقوق افراد انجام دهیم؟ ممکن است دولت فدرال خرید نرم افزار یا محصولات فناوری را رد کند که ناقض حقوق افراد هستند یا پیمانکاران فدرال را ملزم کند از فناوری‌هایی استفاده کنند که این مورد را اجرا کنند. یا حتی ممکن است دولت قوانین جدیدی برای برطرف کردن این شکاف استفاده کند.

این نخستین باری نیست که دولت بایدن درباره استفاده از مخرب از هوش مصنوعی ابراز نگرانی کرده است. اما گزارش مذکور یکی از واضح‌ترین گام‌ها برای انجام اقدامی در این زمینه است.

رگولاتورهای اروپایی از هم اکنون اقداماتی برای کنترل کاربردهای خطرناک هوش مصنوعی به کار گرفته‌اند که ایمنی افراد یا حقوق آنها را تهدید می‌کند. قانونگذاران پارلمان اروپا در هفته گذشته نیز استفاده از فناوری‌های بیومتریک برای نظارت بر جمعیت را ممنوع کردند.

از سوی دیگر روز جمعه یک سند دولتی فدرال تنظیم شده تا نظرات توسعه دهندگان هوش مصنوعی، کارشناسان و تمام افرادی که تحت تأثیر فرایند جمع آوری داده‌های بیومتریک قرار می‌گیرند را در این باره بداند.

اتحادیه تجاری نرم افزاری BSA که شرکت‌هایی مانند مایکروساف، آی بی ام و اورکل از آن پشتیبانی می‌کنند نیز از توجه کاخ سفید به مقابله با تبعیض‌های ناشی از هوش مصنوعی استقبال کرده است.

کد خبر 5323850

منبع: مهر

کلیدواژه: حاکمیت سایبری هوش مصنوعی کاخ سفید قانون حاکمیت سایبری فیس بوک شرکت دانش بنیان سند صیانت از کودکان در فضای مجازی فناوری فضایی پارک فناوری پردیس قانون اینستاگرام عیسی زارع پور تولید دانش بنیان گوگل نوآوری جایزه نوبل ایرانسل هوش مصنوعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود، امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته‌اند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

وی بیان کرد: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده در سال جاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • مداخله جویی کاخ سفید درباره خواننده رپ ایرانی
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • برپایی نماز جماعت باشکوه توسط معترضان مقابل کاخ سفید + ویدئو
  • یکپارچه سازی هوش مصنوعی اوپن ای آی و گوگل در آیفون‌های جدید
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • هوش مصنوعی جهت‌گیری سیاسی افراد را از روی چهره تشخیص می‌دهد
  • اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی راه‌اندازی می‌‎شود
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور