Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-29@00:29:48 GMT

هشدار برای درمان های دارویی کرونا

تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۴۱۵۹۷

هشدار برای درمان های دارویی کرونا

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت در نشست ستاد علمی مقابله با کرونا در مورد درمان دارویی کووید ۱۹ اظهار کرد: موارد سر پایی ابتلا به کرونا به دلیل عدم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی است. بعضی از افراد به دلیل اضطرابی که دارند ممکن است کار‌های تشخیصی را برای درمان انجام دهند که ضرورت ندارد برای مثال در موارد سروپایی افراد نیاز به دارو ندارند به جز درمان‌های علامتی با استفاده از مواد غذایی و مایعات مناسب و بدون نیاز به انجام آزمایشات و سی تی اسکن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او‌ افزود: در موارد سرپایی نیاز به انجام سی تی اسکن و ازمایش‌های متعارف نیست و اکثر افراد که به صورت سرپایی مبتلا می‌شوند بارعایت فاصله گذاری بهداشتی و جدا شدن از سایر اعضای خانواده درمان خواهند شد.

معاون وزارت بهداشت، درمان و‌آموزش پزشکی اظهار کرد: در مواردی که بیمار در اثر ابتلا به ویروس کرونا بستری می شوند مهمترین کاری که برای بیمار لازم است استفاده درست از اکسیژن است و همچنین موثر‌ترین اقدام درمانی برای بیماری که بستری می شود حمایت تنفسی و استفاده درست از اکسیژن است و حتی ممکن است مرگ و میر را برای افراد به صفر برساند.

جان بابایی گفت: مواردی که نیاز به بستری دارند طبق دستورالعمل‌های ابلاغی بستری می‌شوند و در این مورد مدت زمان بستری و دوره درمان افراد متناسب با شرایط بیماریشان مشخص است.

او در مورد مصرف داروها، گفت: تاکید ما بر کاهش مصرف دارو‌های ضد کرونا مثل رمدیسیویر است و دریافت این دارو‌ها در منازل و مطب‌ها و کلینیک‌ها به صورت سرپایی اصلا جایگاهی ندارد. این دارو صرفا یک داروی بیمارستانی است و برای بیمارانی که درگیر مشکل تنفسی هستند در شروع بیماری تجویز می‌شود. همچنین استفاده از کورتون نیز بسیار محدود است و مصرف سرپایی در مطب‌ها و کلینیک‌ها به هیچ وجه ندارد و باید حتما در بیمارستان‌ها و در یک دوره محدود در کنار دارو‌هایی مصرف شود که منجر به بروز عفونت‌های خطرناک نشود.

معاون درمان وزارت بهداشت اظهار کرد: در برخی موارد ما شاهد بروز عفونت‌های قارچی بسیار کشنده‌ای هستیم که به دلیل مصرف بی رویه کورتون ایجاد می‌شود و مردم باید از مصرف خودسرانه این دارو خودداری کنند و اصراری بر تجویز این دارو توسط پزشکان نداشته باشند.

جان بابایی اظهار کرد: با توجه به روز جهانی سلامت روان و آغاز هفته سلامت روان از مردم میخواهیم که اضطراب نداشته باشند و آرامش خود را حفظ کنند و همچنین از تغذیه مناسب در این ایام برای پیشگیری از ابتلا به کرونا استفاده کنند.

او گفت: کمیته علمی بر محدود کردن مصرف دارو‌ها و بهره گرفتن از درمان بر پایه استراحت کافی و تغذیه مناسب تاکید دارد. همچنین باید گفت در حال حاضر دارو‌های زیادی برای درمان کووید مطرح شده، اما باید هر دارو در دوره‌ی مناسب تجویز شود تا تاثیر داشته باشد و  به طور کلی دارو‌های موثر بر درمان کرونا با تکیه بر تولید داخل، در سطح کشور کمبود ندارد.

پربیننده ترین آیا دود کردن اسپند واقعا فایده دارد؟ تنها مدرک معتبر واکسیناسیون ایران، کارت دیجیتال صادرشده از سوی وزارت بهداشت است هرگز ایستاده آب نخورید واکسنی که عوارض ندارد، بی اثر است؟ اگر جوش‌ های سرسیاه را از بین نبرید چه اتفاقی می‌ افتد؟

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: درمان کرونا وزارت بهداشت دارو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۱۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش

آرش محبوبی٬ رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: سبدفروشی دارو به طور قطع٬ اقدامی غیر قانونی بوده و تخلف محسوب می شود.

او بیان کرد: هنگامی که میزان نقدینگی تولیدکنندگان به دلیل انباشت مطالبات از صندوق های بیمه گر کاهش پیدا کند٬ برخی از تولیدکنندگان اقدام به فروش برخی داروها همراه با داروهای دیگر می کنند که این کار تخلف محسوب می شود.

رئیس انجمن داروسازان تهران تاکید کرد: داروخانه ها داروهای سبدی را به مردم نمی فروشند و این موضوع سبب شده تا تجمع سرمایه در داروخانه ها ایجاد شود و با گذشتن تاریخ انقضای مواد دارویی سرمایه کشور از دست خواهد رفت.

محبوبی ادامه داد: باید برنامه ریزی جهت تولید دارو بهتر از گذشته انجام شود و سازمان غذا و دارو در حوزه قیمت دهی طوری تصمیم گیری کند تا تمام فرآورده ها، سود مشترکی داشته باشد و این گونه نباشد که برخی از اقلام دارویی سود کمتری داشته باشد.

رئیس انجمن داروسازان تهران گفت: مصرف کننده و قیمت گذار در حوزه دارو بخش دولتی است و به همین دلیل کمترین قیمت ها را در نظر می گیرد.

رئیس انجمن داروسازان تهران بیان کرد: مطالعات نشان می دهند که استفاده غیر منطقی و بی اثر برخی از داروها به همراه عدم وجود شبکه توزیع مناسب در سطح شرکت های پخش و داروخانه ها سبب عدم بهره وری در حوزه دارویی خواهد شد. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • متهمان دارویی آذربایجان‌غربی به پرداخت ۷۴ میلیارد ریالی محکوم شدند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • کشف و جمع آوری ۱۸ قلم دارو و واکسن تاریخ گذشته در شهرستان بیرجند
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت