Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمدرضا اله‌یار با اشاره به فرآیند توسعه بندر بوشهر تا سال ۱۴۰۴، بیان کرد: با توجه به ظرفیت‌های بسیار زیاد سواحل استان بوشهر و ۹۳۷ کیلومتر مرز ساحلی با سواحل خلیج فارس، توسعه متوازن و پایدار این مناطق ضروری است و برنامه‌ریزی مدونی برای توسعه سواحل کشور به ویژه سواحل استان بوشهر با محوریت سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان مرجع دریایی کشور مدنظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* تهیه برنامه بلندمدت برای استفاده از ظرفیت‌های دریا
 
وی افزود: در زمینه توسعه سواحل، با توجه به طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی کشور به عنوان یک سند بالا دستی، سازمان بنادر و دریانوردی موظف شد که نسبت به تدقیق این طرح و آوردن آن در مقیاس استانی اقدام کند که در این راستا بعد از استان هرمزگان، دومین استانی که طرح مدیریت یکپارچه مناطق ساحلی آن تدقیق و تهیه شد، استان بوشهر بود که همه شهرستان های ساحلی آن را شامل می شود.
 
معاون مهندسی و توسعه امور زیر بنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: یکی از اهداف اصلی این طرح، تهیه برنامه بلندمدت برای استفاده از ظرفیت های دریا است که برای هر شهر، برنامه اجرایی پیش بینی شده است.
 
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه مطالعات مربوطه نهایی شده است و در حال طی کردن مسیر در شورای برنامه ریزی استان است، گفت: امید داریم هر چه سریع تر از سوی شورای برنامه‌ریزی استان ابلاغ و به عنوان یک سند بالادستی توسعه سواحل استان به کار گرفته شود.
 
اله یار‌ افزود: این مطالعات گسترده و با نگاه بلندمدت است که  در آن جنبه‌های مختلف زیست محیطی، پدیده های دریایی، ظرفیت های تجاری، ظرفیت های گردشگری و مسافری دریایی، پدافند غیرعامل، مسائل سیاسی و امنیتی دیده شده است.
 
طرح های جامع و توسعه ای بنادر استان بوشهر

 
وی در خصوص توسعه بنادر اصلی و فرعی استان بوشهر، بیان کرد: در راستای توسعه بنادر اصلی و فرعی استان بوشهر، بندر بوشهر به عنوان بندر اصلی و ۱۰ بندر تجاری آن به عنوان بنادر فرعی طرح های توسعه ای پیش بینی شده‌اند که در قالب طرح جامع بنادر بازرگانی، توسعه بندر بوشهر تا افق ۱۴۰۴ و توسعه بنادر فرعی آن نیز طی سه گام در ۱۵ سال مدنظر قرار می گیرند.
 
معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: گام اول استقرار طرح‌های جامع و طرح های ساماندهی جامع بنادر اصلی و فرعی آغاز شده است و عملا برخی پروژه‌های اجرایی شروع و یا در حال مطالعه اجرایی است؛ توسعه بنادر فرعی می تواند نقش بسیار مهمی در توسعه دریامحور ایفا کند، با توسعه آنها از یک طرف به رشد و شکوفایی مناطق همجوار کمک می‌شود و از سویی می‌توانند در پشتیبانی بنادر اصلی نقش مهمی در حمل و نقل شبکه ای ایفا کند.
 
طرح ویژه جزایر جنوبی کشور
 
اله‌یار اظهار کرد: یکی دیگر از موارد توسعه‌ای دریا محور، طرح‌های  جامع و راهبردی توسعه جزایر است که بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری و همچنین کارگروه ساماندهی سواحل و بنادر و جزایر کشور، سازمان بنادر و دریانوردی ماموریت پیدا کرده است که توسعه راهبردی جزایر کشور را انجام دهد و در استان بوشهر نیز ۱۴ جزیره را شامل می شود و امید داریم با اتمام فاز مطالعاتی آن تا پایان سال جاری، شاهد تصویب  در مرجع ذی ربط به عنوان سند بالادستی و یکپارچه  برای اولین بار در این حوزه  باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه پایدار توسعه بوشهر مدیریت عضو هیأت عامل سازمان بنادر و دریانوردی مناطق ساحلی بندر سازمان بنادر و دریانوردی استان بوشهر توسعه بنادر بنادر اصلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، کیا عاشوری صبح یکشنبه در نشست ستاد ساماندهی سواحل شهرستان در بخش خشکبیجار با اشاره به در پیش بودن فصل گرم و زمان بازگشایی طرح‌های سالم سازی در نیمه خرداد ماه هر سال اظهار کرد: شهرستان رشت دارای ۲۲ کیلومتر نوار ساحلی که از ۱۰ روستای ساحلی بخش‌های خشکبیجار و لشت نشا تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته تمامی مطالبات ناجیان غریق پرداخت شد، افزود: البته تلاش‌های شوراهای اسلامی و دهیاران این مناطق انکار ناپذیر است که جای قدردانی دارد لذا امسال باید یک شناگاه در این مناطق ایجاد شود.

عاشوری با اشاره به اینکه تمهیدات لازم برای بازگشایی طرح‌های سالم‌سازی انجام گیرد، گفت: آموزش و استقرار منجیان غریق، پوشش مناطق خطرآفرین، رعایت موازین شرعی و قانونی باید درد دستور کار قرار گیرد.

فرماندار رشت با تاکید بر اینکه ارائه برنامه‌های فرهنگی متنوع از عمده مسائلی است که در این ایام باید به آن پرداخته شود، اضافه کرد: داشتن مناطق دیدنی و امکان میزبانی از هموطنان و گردشگران در عمده ایام سال، ظرفیت و فرصت استثنایی برای معرفی شایسته رشت فراهم آورده که باید به بهترین نحو مورد استفاده قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه شوراها و دهیاران با استقرار امکانات و آلاچیق‌های سنتی از ظرفیت‌های گردشگری مناطق خود استفاده کنند، افزود: انتظار داریم برنامه‌های فرهنگی در طرح‌های دریا با هدف ترویج عفاف و حجاب و اشاعه فرهنگ ناب اسلامی با همکاری دستگاه‌های متولی تقویت شود.

فرماندار رشت بر لزوم مدیریت آسیب‌های اجتماعی در سواحل شهرستان رشت تاکید کرد و ادامه داد: جذب سرمایه گذار برای توسعه بخش گردشگری در سواحل شهرستان رشت مورد توجه قرار گرفته و ما نیز قطعاً کمک خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شده و تحت پوشش قرار دارد، اضافه کرد: نیاز است صدا و سیما نسبت به فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در خصوص سواحل در سطح کلان اقدام کند.

کد خبر 6096948

دیگر خبرها

  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی های سامانه یکپارچه
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • اهدا بیش از پنج هزار اصله نهال حرا به محیط زیست استان بوشهر
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • آغاز پرورش میگو در سواحل استان بوشهر/ نظارت‌ها جدی‌تر می‌شود
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تحریم تسلیحاتی و تجاری اسرائیل
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟