Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش از راه‌اندازی دبیرخانه‌های کیفیت‌بخشی به دروس خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  سنندج ، مرضیه مسگر زاده پیش‌ازظهر امروز در آیین افتتاحیه گردهمایی کشوری دبیران دبیرخانه‌های راهبری دروس دوره اول متوسطه که با حضور مسئولان در باشگاه فرهنگیان سنندج برگزار شد، با تبریک ماه ربیع‌الاول اظهار داشت: کردستان در اجرای برنامه‌های کشوری همواره پیشگام بوده و این رویکرد جای قدردانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سابقه فعالیت و جایگاه گروه‌های آموزشی در آموزش و پرورش و دفاتر ستادی آموزش اشاره کرد و گفت: در گروه‌های آموزشی، جدای از تشکیلات اداری و متفاوت با سایر واحدها، تعدادی از معلمان سرآمد با عنوان اعضای گروه در دروس مختلف همکاری داشته‌اند. 

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تغییرات ایجاد شده در نحوه فعالیت گروه‌‍‌های آموزشی، از راه‌اندازی دبیرخانه‌های کیفیت‌بخشی به دروس خبر داد و افزود: با محوریت و مدیریت استانی، دبیرخانه‌های کشوری دروس به شرکای استانی ستاد تبدیل شده و امروز 15 دبیرخانه کشوری دروس مختلف در استان‌ها مستقر و نقش ستادی را ایفا کرده و سرآمدی را به تصویر می‌کشند.

وی با بیان اینکه تغییر روش به گونه‌ای هدایت شده که بهترین شکل اجرایی را نسبت به گذشته داشته باشد، تصریح کرد: در حال حاضر از توانمندی معلمان و ظرفیت‌های استانی به خوبی در قالب دبیرخانه‌های دروس استفاده می‌شود.

مسگر زاده در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به قابلیت دبیرخانه‌های کشوری دروس، بهره‌گیری کامل از ظرفیت دبیرخانه‌ها را نیازمند حمایت مدیران کل استان‌ها دانست و با اشاره به استقرار دبیرخانه کشوری درس ادبیات فارسی در استان فرهنگی کردستان و سرآمدی آن در میان سایر دبیرخانه‌های دروس، عنوان کرد: بر اساس روال، بعد از سپری شدن سه سال از فعالیت دبیرخانه‌ها، مسئولیت آنها به استان دیگر واگذار می‌شود، اما به جهت توانمندی، اقدامی برای تغییر محل دبیرخانه ادبیات از کردستان انجام نشده است.

وی به مرجعیت دبیرخانه‌های دروس در آموزش و پرورش پرداخت و اظهار کرد: امروز سازمان پژوهش هر قدمی که می خواهد در راستای کتاب‌های درسی بردارد از دبیرخانه‌های دروس نظر و پشتیبانی می‌خواهد و نظر تخصصی دبیرخانه‌های کشوری در اولویت قرار دارد و به تصویب برنامه‌ها کمک می‌کند.

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش نتایج کسب شده در این حوزه را مرهون حرکت سازمان یافته و تخصصی و دغدغه افراد و جایگاه انکار ناپذیر دبیرخانه‌های راهبری دروس عنوان کرد و افزود: روز به روز دبیرخانه‌های دروس تقویت و مرجعیت آنها حفظ شود.

آموزش و پرورش برای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان برنامه داشته باشدسرپرست وزارت آموزش و پرورش: رتبه‌بندی معلمان دغدغه مهم دولت است + فیلم

رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان نیز در این مراسم با بیان اینکه در دو دهه اخیر در حوزه کمی آموزش و پرورش از جمله پوشش تحصیلی دانش‌آموزان، ساخت و ساز مدارس و سایر مولفه‌ها توجه خوبی شده است، اظهار داشت: در حوزه کیفیت بخشی به برنامه‌ها با مشکلات و چالش‌‍‌هایی روبرو بوده‌ایم که دلایل مختلفی دارد.

وی نیروی انسانی توانمند را یکی از مولفه‌های تأثیرگذار در اقدامات کیفی عنوان کرد و گفت: باید با برگزاری دوره‌های کیفیت‌بخشی، کارگاه آموزشی و ارتقاء انگیزش و رضایت معلمان، برنامه‌های کیفی تقویت شود و راه‌اندازی دبیرخانه‌های راهبری دروس می‌تواند بستر کار را فراهم کند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با بیان اینکه دبیرخانه‌های راهبری دروس می‌توانند بستر لازم را برای تقویت معلمان و یادگیری دانش‌آموزان ایجاد کنند، خاطرنشان کرد: این دبیرخانه‌ها می‌توانند با توجه و حساسیت خاص، در زمینه تألیف کتاب‌های درسی دانش‌آموزان خط مشی ارائه کرده  و در اجرای برنامه‌ها و رفع موانع و مشکلات پیش رو کمک کنند.

قربانی یادآور شد: اعمال نظارت بالینی بر سیستم آموزشی و ایفای نقش در این‌باره از دیگر وظایف دبیرخانه‌های راهبری دروس است.

مهدی نامدار، معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان نیز در این مراسم ارائه پیشنهاد به منظور نام‌گذاری یک روز در تقویم ملی به عنوان روز ادبیات و زبان‌های ایرانی در راستای تدریس درس آزاد ادبیات فارسی را ضروری خواند و گفت: برگزاری المپیاد داستان نویسی، جشنواره مکالمه عربی، المپیاد شنیداری زبان انگلیسی، مسابقه هنر تصویر سازی، المپیاد تاج ( تاریخ، اجتماعی و جغرافیا) جشنواره ایده‌پردازی، برپایی نمایشگاه گیاهان دارویی و  مسابقه گل‌های شاعرانه از مهم‌ترین اقدامات انجام شده است.

وی از برگزاری جشن بزرگ تلاش به منظور تقدیر از دانش‌آموزان ممتاز و معلمان برتر و تلاشگر در طول 6 سال گذشته خبر داد و بیان کرد: برگزاری مسابقه آنلاین کتابخوانی ویژه دانش‌آموزان و معلمان، امتحانات هماهنگ تکوینی، نظارت سیستمی بر آموزش دانش‌آموزان، جشنواره معلم جوان با هدف افزایش کیفیت یادگیری دانش‌آموزان و کشف استعدادها در زمینه معلمی، مسابقه شهر ریاضی با هدف ترویج درس ریاضی و تألیف تعدادی کتاب در معاونت متوسطه از دیگر اقدامات مهم این حوزه بوده است.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان اظهار کرد: نقد و بررسی جشنواره نوآوری، هم‌اندیشی پیرامون برنامه‌های عملیاتی، گفت‌وگو با موضوع مدرسه تلویزیونی و سامانه شاد، برگزاری کارگاه سنجش و دیگر کارگاه‌های آموزشی با حضور مسئولان، اساتید و صاحب‌نظران از برنامه‌های این گردهمایی کشوری در سنندج است.

انتهای پیام/489/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دبیرخانه های دروس کیفیت بخشی آموزش متوسطه دبیرخانه ها دانش آموزان برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است

 آیت‌الله مصطفی محامی ر همایش خیران مدرسه ساز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت خیران در برنامه‌ها و فعالیت‌های دستگاه تعلیم و تربیت گفت: خداوند متعال در قرآن کریم بیان داشته: "وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا" زنده کردن یک انسان همانند حیات بخشیدن به کل جامعه و زنده کردن همه انسان‌هاست و در مقابل آن عنوان می‌کند:" مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا" اگر یک نفر را از بین ببرد مانند این است که همه مردم را از بین ببرد.

وی افزود: در تفسیر این آیه شریفه، بزرگان نظرات مختلفی را عنوان کرده‌اند از اینکه یک تشبیه برای بیان عظمت کار بوده و یا با این تعبیر که یک فرد می‌تواند مبدا تولید نسل باشد و لذا احیای یک نفر احیای یک نسل است.

️امام جمعه زاهدان بیان کرد: در ادبیات قرآنی حیات منحصر به این حیات مادی نیست بلکه عقل، اندیشه و علم اوست و بر این اساس دستگاه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت دستگاه احیا کننده نسل جدید ما می‌باشد بنابراین کاری که شما در آموزش و پرورش انجام می‌دهید از جهات مختلف ضریب می‌خورد.
️وی ادامه داد: بر اساس همین نگاه انجام کار خیر در حوزه آموزش و پرورش نیز دارای ارزش افزوده است بویژه که این کار در یک استان پهناور همچون سیستان و بلوچستان صورت می‌گیرد چرا که این استان دارای ظرفیت‌ها و توانمندی‌های زیادی است و یکی از این ظرفیت‌ها وجود نیرو‌های با استعداد است که متاسفانه به درستی شکوفا نشده و مورد استفاده قرار نگرفته و نیازمند توجه ویژه هستند.
️️آیت‌الله محامی تصریح کرد: خیران عزیز باید قدر خود را بدانند و خداوند متعال را برای این نعمت، موهبت و لطفی که شامل حالشان کرده شکرگزاری کنند.
️وی خاطرنشان کرد: این احیا دارای فرایندی است که بخشی در تامین امکانات و سخت افزار و بخشی در تهیه نرم افزار از جمله برنامه، معلم و اساتید است و این ۲ مجموعه باید با هم هماهنگ و در یک راستا حرکت کنند.

️نماینده ولی فقیه در سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مهمتر از توسعه کمی مدارس کیفیت بخشی به آنهاست و در این جهت نیازمند استفاده از نیرو‌های توانمند و با تجربه هستیم که از جمله کمبود‌های ماست و باید در جهت آموزش نیرو‌ها برنامه‌ریزی صورت گیرد و باید دقت کنید که مدارس پس از ساخت رها نشوند و در گام بعد باید تلاش کنید تا کیفیت خدمات در مدارس ارتقا پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • دشمن از اقتصادوحجاب در حوزه امنیتی علیه کشورمان سواستفاده می کند
  • ۶۰۰ معلم نمونه مازندرانی تقدیر می‌شوند
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است