Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عیسی هواسی  در نشست خبری با اصحاب رسانه استان که به مناسبت سالروز تشکیل سازمان بازرسی کل کشور تشکیل شد ضمن تبریک ماه ربیع الاول ،اظهار کرد: امروز ۱۹ مهر ماه چهلمین سالروز تشکیل بازرسی کل کشور هست.

وی افزود: سازمان بازرسی کل کشور یک دستگاه نظارتی عام است که به موجب اصل ۱۷۴ قانون اساسی  دو وظیفه نظارت بر اجرای صحیح قوانین و نظارت بر حسن جریان امور را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرس کل استان کردستان بیان کرد: در مجموع سازمان بازرسی کل کشور در دو حوزه نظارت و بازرسی فعالیت دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه نظارت ما ناظر بر حسن جریان امور هستیم گفت: اولویت های نظارت بازرسی ما در حوزه نظارت پیشگیرانه‌ و هدایتگر و همچنین حمایت محور قبل و حین اقدامات دستگاه های اجرایی به عنوان مهمترین ابزار پیشگیری از حیف بیت المال است.
 
بازرس کل استان کردستان  دومین وظیفه سازمان بازرسی را حضور فعال  در شوراهای تصمیم گیری استان به منظور کمک به مدیران اجرایی در اتخاذ تصمیمات قاطع و جامع جهت توسعه استان و رفع محرومیت عنوان کرد.

وی سومین وظیفه و اولویت سازمان بازرسی را حضور میدانی درکنار واحدهای تولیدی عنوان کردو گفت: اینکار به منظور پیگیری رفع موانع تولید با مشارکت  دستگاه های متولی انجام می شود.

هواسی در ادمه به سایر اولویت های سازمان بازرسی اشاره کرد و گفت: یکی دیگر از وظایف ما حمایت از تولید ملی در راستای مبارزه با کالای قاچاق عنوان کرد.

وی با بیان اینکه هیچ نظارتی بدون مشارکت مردم و رسانه ها در هیچ جایی موثر واقع نمی شود افزود: رسانه ها به عنوان رکن چهارم دموکراسی می‌توانند در حوزه نظارت کمک شایانی به ما داشته باشند.

بازرس کل استان کردستان با اشاره به اینکه نظارت بر بازرسی مقدم تر است افزود:اولویت حوزه بازرسی تهیه و تنظیم نظام و مسائل با نگاه کلان نگری، شناسایی و پیگیری و ارائه راهکار مناسب برای حل مسائل استان است.

وی با بیان اینکه ۳۰ مسئله مهم استان قبلا شناسایی شده و بازنگری می شوندافزود:  در تلاشیم تا مسائل و موضوعات با نگاه مسئله محوری حل و فصل شود.

هواسی افزود:ما تا زمانیکه که نتوانیم بسترهای فساد را برداریم  امکان برخورد با فساد کم است.

وی نظارت بر پرداخت تسهیلات کلان بانکی،نظارت بر پروژه های عمرانی ،نظارت بر دستگاه های اجرایی را از دیگر وظایف سازمان بازرسی عنوان کرد.

بازرس کل استان کردستان گفت: امید است تا با برنامه ریزی دقیق و اقدامات جهادی در حوزه بازرسی و نظارت فعالیت های موثری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه سازمان بازرسی استان از اول مهر سال گذشته تا مهرماه سال جاری مورد ارزیابی قرار گرفته‌ گفت: در این مدت ۵۶ مورد بازرسی از دستگاه های انجام شده که گزارش آن به مبادی مربوطه ارسال شده است. 

وی افزود: در این بازرسی ها ۱۳۷ پیشنهاد اجرایی و اصلاحات به دستگاه های اجرایی داده شده و تذکرات نیز ابلاغ شده است.

هواسی با بیان اینکه واحد معاملات ما بر ۱۷۴۶ معامله بزرگ نظارت داشته که ۱۴۴ مورد به کمیسیون معاملات دستگاه های اجرایی جهت رعایت تشریفات معامله تذکر داده شده است افزود: همچنین در این مدت به ۲۴۶ مورد از معاملات درخواست لغو یا تجدید داده شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه رسیدگی به شکایت مردمی در این مدت  ۸۹۸ مورد شکایت از دستگاه های اجرایی بوده که به همه رسیدگی شده است افزود:۳۴۰ مورد فساد در سامانه بازرسی ثبت شده که به بعضی ها رسیدگی و برخی نیز در حال رسیدگی است.

بازرس کل استان کردستان گفت: در راستای تکریم ارباب رجوع ۳۷.۶ درصد شکایت واصل شدن از سوی مردم به صورت حضوری بوده است.

وی در پایان اظهارداشت :سال قبل ۷۹ مورد گزارش فساد در استان تهیه شد.

انتهای پیام /۲۳۴۰/۷۹

منبع: فارس

کلیدواژه: کردستان شکایت دستگاه های اجرایی بازرسی دستگاه های اجرایی بازرسی کل کشور سازمان بازرسی حوزه نظارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور در پاسخ به گزارش منتشر شده در یک پایگاه خبری اعلام کرد که رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان برنامه و بودجه کشور، طی روزهای گذشته، یک پایگاه خبری در گزارشی تصویری با عنوان «تماشا کنید: ریاضت برای مردم/ ولخرجی دولت در اختصاص به نهادهای غیر پاسخگو»، سعی در القای پیامی غیر واقعی در خصوص رشد بودجه دستگاه‌های فرهنگی داشته است. درخصوص این گزارش نکات زیر قابل توجه است:


۱- برخی از ارقام ارائه شده در گزارش نادرست است؛ مانند بنیاد سعدی که اعتبار اضافه شده آن ۳۴ میلیارد عنوان شده، در حالی‌که ۱۲,۵ میلیارد تومان بوده است و یا بودجه اضافه شده موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حتی با احتساب اعتبارات بند (ب) تبصره ۱۳ قانون بودجه، ۱۶۵ میلیارد تومان بوده که ۲۹۶ میلیارد تومان عنوان شده است. همچنین اعتبارات اضافه شده مورد اشاره در گزارش برای شورای عالی حوزه‌های علمیه و شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران، سازمان تبلیغات اسلامی و جامعه المصطفی العالمیه نیز غیر واقعی است.


۲- رشد اعتبارات بودجه عمومی جدول (۷) دستگاه‌های اجرایی که در گزارش یاد شده به آنها اشاره شده به شرح جدول ذیل است.


همان‌طور که در جدول نیز قابل مشاهده است، رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها و مانند سایر دستگاه‌های اجرایی بین ۱۳ تا ۳۸ درصد بوده است.

درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است.


۳- درآمد اختصاصی دستگاه‌های فرهنگی برای اولین بار در جداول بودجه اضافه شده است که علت آن حکم بند (ب) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور است که بر اساس آن یک‌ درصد (۱ درصد) از هزینه‌های شرکت‌های دولتی، بانک‌ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت به موجب هم‌افزایی و ارتقای فعالیت‌ها و تولیدات فرهنگی، هنری و ورزشی از قبیل موضوعات قرآنی، ازدواج و خانواده، جوانی جمعیت، توانمندسازی بانوان و آسیب‌زدایی از زنان و خانواده تخصیص یافته است. 


۴- همچنین با توجه به اینکه کمک بودجه‌ای دولت به مؤسسات و نهادهای فرهنگی از طریق دستگاه‌های اجرایی اصلی است، بخش قابل توجهی از اعتبار در نظر گرفته شده ذیل دستگاه‌های اجرایی یاد شده به منظور کمک به مؤسسات و نهادهای مذکور بوده که در گزارش یاد شده به صورت نادرست به سرجمع اعتبارات دستگاه‌های اجرایی اضافه شده است. به عنوان نمونه هزار میلیارد تومان از اعتبار پیش‌بینی شده برای سازمان تبلیغات اسلامی از محل اعتبار بند (ب) تبصره (۱۳) لایحه بودجه سال جاری مربوط به صندوق توسعه قرآنی  و برای گسترش فعالیت‌های حفظ موضوعی قرآن کریم و تقویت فعالیت‌های مؤسسات قرآنی کشور بوده که (بر اساس برنامه‌های ارائه شده) در اختیار آن صندوق قرار خواهد گرفت و جزء اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی نیست.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • پیگیری ۱۸۴ درخواست در ملاقات مردمی با فرماندار مشهد
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • رشد اعتبارات هزینه‌ای عمومی دستگاه‌های فرهنگی متناسب با مأموریت‌های آنها بوده است
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی