Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محمدعلی طیب‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بهتربن و آسان‌ترین راه برای پیشگیری و مهار کرونا، واکسیناسیون است و هرچه پوشش جمعیت واکسینه بیشتر شود، علاوه بر کنترل بیماری، از میزان مرگ و میر ناشی از آن نیز کاسته می شود.

وی با تشریح اهمیت همکاری مردم با مجریان طرح واکسیناسیون عمومی ادامه داد: طرح برخی مسائل در خصوص مضرات واکسن با هدف کاهش اقبال مردم به واکسیناسیون در فضای مجازی، فاقد هر گونه پایه و اساس علمی است و نباید به این گونه موارد توجه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک متخصص با بیان اینکه تاثیر واکسینه شدن مردم با کاهش آمار تلفات در جامعه محسوس است، تصریح کرد: مناطقی که بیشترین میزان واکسیناسیون را داشته اند، کمترین آمار مرگ و میر را دارند و با پوشش بالای  ۸۰ درصدی جامعه می‌توان بیماری را بیش از گذشته کنترل کرد.

طیب‌زاده با قدردانی از کادردرمان که از ابتدای شیوع کرونا تاکنون با در خدمت جامعه بوده‌اند تصریح کرد: همکاری مردم و تداوم آن نقش اصلی در مهار کرونا دارد و باید همکاری شهروندان در این زمینه تداوم  داشته باشد.

تا کنون بیش از ۲ هزار نفر از شهروندان استان یزد بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا یزد واکسن بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری واکسن کرونا، از نظریه تا عمل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا یزد واکسن ویروس کرونا یزد واکسن بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۳۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • آیا زالو واقعا می‌تواند درمان کننده باشد؟
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • یک گیاه ضد باکتری برای درمان برخی بیماری‌های عفونی
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ChatGPT در تشخیص آبسه مغزی شکست خورد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور