Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا نوکار دوشنبه شب در جمع خبرنگاران افزود: این اعتبار در ۲ مرحله به مبلغ ۴۴۰ و ۴۱۰ میلیارد ریال اختصاص یافته و صرف امور اب مناطق شهری و روستایی شهرستان می شود.

وی با تایید قطعی مکرر آب در برخی مناطق شهر تفت و ایجاد مشکلاتی برای مردم، با انتقاد از آب و فاضلاب شهرستان به دلیل عدم مدیریت صحیح در این زمینه گفت: متاسفانه مصرف شهروندان هم زیاد است و همین امر گاهی موجب کاهش فشار یا قطعی آب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوکار ادامه داد: استاندارد مصرف آب براساس جمعیت در شهر تفت ۱۱۰ لیتر در ثانیه است در حالیکه این رقم در تابستان امسال در شهر تفت گاهی به نزدیک ۲۰۰ لیتر در ثانیه رسید. 

وی با اظهار امیدواری نسبت به حل بخش مهمی از مشکلات آب شرب منطقه با حفر چاه جدید، جمعیت شناور در مناطق روستایی در تعطیلات را از دیگر دلایل کاهش فشار یا قطعی آب ذکر کرد.

فرماندار تفت به وضعیت اعتبارات شهرستان در سال های ۹۸ و ۹۹ و سالجاری  هم اشاره کرد و یادآور شد: در سال ۹۸، اعتبار شهرستان ۲۳۵ میلیارد ریال بود که این رقم در سال ۹۹ به ۲۵۵ میلیارد ریال رسید.

به گفته وی در سال ۹۸، ۶۹ پروژه و در سال ۹۹، ۴۵ پروژه در شهرستان با این ارقام اعتباری، اجرایی شد.

وی، اعتبارات شهرستان در سالجاری را ۴۱۰ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: با این مبلغ، اجرای ۱۳۸ پروژه در دستور کار است، ضمن آنکه رقم اعتباری سهم شهرستان در سالجاری با مقایسه با سال ۹۸، ۳.۸ درصد افزایش دارد.

فرماندار تفت، سهم اعتبارات روستایی در روستاهای دارای دهیاری در سه سال گذشته در بخش نیر را ۱۳۳ میلیارد ریال اعلام کرد  که موجب اجرایی شدن ۵۸ پروژه شده است؛ سهم بخش گاریزات در زمینه اعتبارات ۱۱۰ میلیارد ریال با مجموع ۴۵ پروژه است.

وی ادامه داد: این میزان اعتبار در بخش مرکزی تفت با مجموع ۷۱ روستا در سه سال گذشته، ۳۱۰ میلیارد ریال با مجموع ۱۵۶ پروژه بوده است.

به گفته وی طی سالهای ۹۸ و ۹۹ و چهار ماهه نخست امسال ۱۲۸ پروژه با ۹۲ میلیارد ریال اعتبار در روستاهای فاقد دهیاری هزینه شده است.

وی تکمیل طرحهای نیمه تمام را اولویت و سیاست اصلی شهرستان در زمینه عمرانی اعلام کرد و گفت: فار نخست مسیر دهبالا به تفت، طرح  بزرگ انتقال اب، پیگیری عملیات ساخت مسکن اقدام ملی، آغاز طرح آبخیزداری پشتکوه، احداث پل و سالن ورزشی نصر اباد از جمله این طرحها بوده است.

فرماندار تفت، تامین دستگاه اکسیژن ساز و تامین هزینه خرید دستگاه‌ ام ار آی بیمارستان تفت با کمک خیرین و تامین ۸۰ دستگاه تبلت مورد نیاز دانش آموزان نیازمند را از دیگر اقدامات مجموعه تحت امر خود در دوره کرونا ذکر کرد .

نوکار، گازرسانی به طزرجان، افتتاح پارک خلیل اباد و سالن ورزشی علی اباد، اصلاح مسیر سیل جاده تقی اباد، عملیات اجرایی شبکه اب روستای سیف الدین، آغاز عملیات اجرایی باند دوم محور تفت - دهبالا، تخصیص اعتبار به زمین چمن مصنوعی و سالن ورزشی اسلامیه را از دیگر اقدامات انجام شده در شهرستان اعلام کرد.

نوکار همچنین از افتتاح ۱۳ واحد بومگردی، ۶ سفره خانه و یک واحد گردشگری در شهرستان از سال ۹۸ تاکنون خبر داد و افزود: طی همین مدت ۱۷۵ پرونده تصرف اراضی ملی تعیین تکلیف شده است

وی تعداد سازمان های مردم نهاد در سال ۹۸ در شهرستان را ۲ مورد اعلام کرد که اکنون به ۹ مورد رسیده و اضافه کرد: در دوره کرونا تاکنون نیز ۳۸ جلسه ستاد مقابله با کرونا در شهرستان با ۱۴۰ مصوبه برگزار گردید. 

فرماندار تفت با بیان اینکه این شهرستان در زمینه تزریق واکسیناسیون رتبه اول استان یزد را داراست، تصریح کرد:  ۹۸ درصد افراد بالای ۶۰ سال، ۹۶ درصد افراد بالای ۳۰ سال و ۹۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال در شهرستان واکسن زده اند.

فرماندار تفت در ادامه با اشاره به یک مورد شائبه افکنی‌ در فضای مجازی مبنی بر انتصاب زمین هایی در روستای سانیج تفت به خودش گفت: در سال ۷۴ قطعه زمینی بر اساس طرح طوبی بطور قانونی از طریق منابع طبیعی در روستاهای علی اباد و فیض اباد (و نه سانیج) به بنده و شریکم واگذار گردید تا براساس قرارداد قانونی منعقده بر روی آن درختکاری و کشاورزی نماییم.

به گفته وی قرار بود در صورت موفقیت در اجرای طرح، واگذاری قطعی انجام شود که بعلت خشکسالی های پیاپی، اجرای طرح موفق نبود و از ادامه اجرای این طرح به صورت مکتوب و قانونی انصراف دادم و به مرجع واگذار کننده که اداره منابع طبیعی استان بود انصراف خود را اعلام کردم.

وی ادامه داد: از آن زمان قریب ۲۰ سال میگذرد و در این ارتباط همه اسناد و مدارک آن موجود است و اکنون علاوه بر اینکه هیچگونه ادعایی بر زمین مورد نظر نداشته ام حتی مالکیت یک متر زمین هم در آن منطقه ندارم. 

وی همچنین شائبه دریافت زمین توسط یکی از بستگان افراد سرشناس کشوری که با او نسبت فامیلی دارد را رد کرد و گفت: برادر آن فرد، تقاضای زمینی را برای سرمایه گذاری و احداث یک مجتمع خدمات بین راهی در جاده تفت- ده بالا از مبادی قانونی ذیربط داشت.

وی گفت: پس از انتصاب اینجانب در فرمانداری تفت  برای جلوگیری از هر گونه شائبه از وی درخواست نمودم که از احداث مجتمع مذکور صرف نظر نماید که ایشان پذیرفت و به رغم اینکه اکثر مجوزات قانونی را دریافت نموده بود از ادامه کار انصراف داد ضمن اینکه هیچگونه واگذاری زمین به وی صورت نگرفته بود که مراتب انصراف خود را نیز به مقامات محلی و ادارات ذیربط استانی هم اعلام نمود.

وی اضافه کرد: آنهایی که بدون مدرک و سند و  فقط از روی غرض ورزی در فضای مجازی تهمت و افترا می زنند قطعا باید روزی در پیشگاه خداوند متعال پاسخگوی اعمال و رفتار خود باشند.

تفت در ۲۰ کیلومتری شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها روستائیان یزد تفت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان یزد تفت روستائیان یزد تفت فرماندار تفت میلیارد ریال سال ۹۸

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت

رئیس سازمان صمت استان زنجان گفت: باید ۲۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مجید گلشنی منفرد امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در مراسم تجلیل از کارگران نمونه معدن انگوران از رشد ۲۵ درصدی صدور پروانه و مجوز اکتشاف در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: امیدواریم با توسعه اکتشافات در حوزه معادن در آینده نزدیک شاهد فعالیت ۱۶۵ معدن غیر فعال استان باشیم.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیر فعال داریم، افزود: دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه در سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است، عنوان کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان جهت ایجاد رفاه و توسعه با اولویت بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد.

وی تصریح کرد: بر همین اساس باید ۲,۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت در حالی که هم اکنون شاهد اختصاص تنها ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

گلشنی منفرد در ادامه با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان اضافه کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

وی با اشاره به اینکه تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است، گفت: امید است با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

کد خبر 748892

دیگر خبرها

  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد