Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس گروه کلیه زمینه­‌های علم و فناوری جایزه مصطفی(ص)، اعطای این جایزه را در راستای اسلام هراسی‌های اخیر دانست و گفت: این جایزه درصدد است که با معرفی دانشمندان برجسته مسلمان، اثرگذاری آنها را در دنیا معرفی خواهد کرد.

به گزارش ایسنا، حسین نادری منش در نشست خبری جایزه مصطفی، نامگذاری این جایزه را به دلیل نقش پیامبر اسلام در توسعه علم و فراگیری علوم مختلف دانست و افزود: در چند سال اخیر با تبلیغات انجام شده و انتشار کاریکاتور، اسلام هراسی از شخص پیامبر اسلام و دین مبین اسلام انجام شده است و این در حالی است که در چندین قرن اسلام طلابه‌دار علم و فناوری در جهان بوده و  نبی اکرم همواره بر آموختن علم حتی در چین تاکید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی برگزاری و اعطای جایزه مصطفی را در راستای معرفی دستاوردهای دانشمندان مسلمان در سطح جهان معرفی کرد و یاداور شد: این جایزه در کنار ۱۵۰۰ جایزه بین المللی و جوایز معتبر ایرانی چون فارابی و خوارزمی و علامه طباطبایی اقدام به برجسته کردن فعالیت نقش مسلمین در توسعه فناوری و علم کرده است.

نادری منش، نمونه این اقدام را معرفی اوگور شاهین دانست که مبدع واکسن‌های بر پایه پلتفرم mRNA بوده و یاداور شد: این جایزه پس از ۳ دوره برگزاری جای خود را در جهان باز کرده است به گونه ای که مجلات معتبر علمی چون نیچر و ساینس از این جایزه با عنوان "نوبل اسلامی" یاد کرده است.

رییس گروه کلیه زمینه­‌های علم و فناوری جایزه مصطفی(ص) با  اشاره به نحوه انتخاب دانشمندان این جایزه خاطر نشان کرد: برای این منظور از دو روش معرفی دانشمندان و بررسی آثار و دستاوردهای آنها در پیش گرفته شده است.
  
وی اضافه کرد،: انتشار فراخوان چهارمین دوره جایزه مصطفی(ص) از  آذر ۱۳۹۸ تا آخر شهریور ۱۳۹۹ بوده که در این مدت تعداد ۵۱۵ اثر به دبیرخانه جایزه ارسال شد و از این تعداد پس از داوری‌های اولیه  تعداد ۴۸۴ اثر به گروه‌های داوری اولیه راه­ یافتند و از این تعداد ۲۱۳ اثر به گروه‌های داوری ثانویه وارد شدند.

نادری منش با بیان اینکه در داوری ثانویه  ۴۸ اثر واجد شرایط و راه­یابی به مرحله نهایی داوری‌های این جایزه راه یافتند ادامه داد: در این مرحله معرفی ۱۱ اثر به شورای سیاست­گذاری جایزه معرفی و از این تعداد ۵ اثر از ۵ دانشمند به عنوان برگزیدگان این جایزه انتخاب شدند.

به گفته وی، در گروه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات تعداد ۷۰ اثر به مورد بررسی قرار گرفت که از این تعداد  ۶۷ اثر به داوری اولیه راه­ یافتند و ۱۷ اثر انتخاب و به داوری ثانویه رسیدند و در نهایت به شناسایی ۴ اثر واجد شرایط برای راه­یابی به مرحله نهایی منتهی شد که در این مرحله هیچ اثری حائز شرایط نامزدهای فهرست کوتاه در این گروه نشد.

نادری منش خاطر نشان کرد: در گروه  علم و فناوری زیستی و پزشکی تعداد ۲۲۰ اثر معرفی و  ۱۹۷ اثر به داوری اولیه راه­ یافت و در تهایت ۲۲ اثر واجد شرایط و راه­یابی به مرحله نهایی نامزدهای فهرست کوتاه قرار گرفت.

رییس گروه کلیه زمینه­‌های علم و فناوری جایزه مصطفی(ص) در  گروه علم و فناوری نانو و گروه کلیه زمینه‌های علم و فناوری ۲۲۵ اثر به گروه معرفی شد که ۲۲۰ اثر به داوری اولیه رسید و ۳۶ اثر برای داوری ثانویه انتخاب شدند و ۲۲ اثر واجد شرایط و راه­یابی به مرحله نهایی شناخته شدند.

وی خاطر نشان کرد: در داوری آثار، ۲۵۰ محقق ایرانی و بین المللی مشارکت داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص راه یابی به مرحله نهایی علم و فناوری گروه کلیه زمینه اثر واجد شرایط جایزه مصطفی ص داوری اولیه نادری منش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۳۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری

افشین مظفری شهردار ایلام در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با قدردانی از فعالیت‌های رسانه‌های این استان اظهار کرد: در راستای تبدیل شهر ایلام به شهر الکترونیک، یکی از اقدامات خوب شهرداری این شهر نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در شهر بوده و به‌زودی مرکز مانیتورینگ شهر در منطقه چغاسبز قبل از اربعین امسال افتتاح خواهد شد. با افتتاح این مرکز کل شهر ایلام به دوربین‌های پایش تصویری مجهز می‌شوند و بخشی از نارضایتی مردم درباره ترافیک شهر با پایش این دوربین‌ها کاهش می‌یابد.

وی عنوان کرد: بیش از ۴۰ پروژه عمرانی ازجمله سیلبند، پل روگذر، نورپردازی، المان، تعریض خیابان‌ها، جدول‌گذاری، ایجاد بلوار، پل عابر پیاده در سال گذشته توسط شهرداری ایلام اجرایی شده که بیشتر این پروژه‌ها در راستای مطالبات مردم شهر ایلام بوده و ایجاد بازارچه مرکزی شهر ایلام پیرو تأکید استاندار ایلام تا پایان سال جاری تکمیل خواهد شد. ایجاد پارکینگ طبقاتی یکی دیگر از پروژه‌های مهم شهرداری ایلام است که در ۲هزار و ۷۰۰ مترمربع با همکاری بخش خصوصی ساخته می‌شود.

شهردار ایلام با اشاره به پروژه فرهنگ‌سرای شهر ایلام گفت: تکلیف فرهنگ‌سرای این شهر به‌زودی مشخص می‌شود در صورت عدم فعالیت سرمایه‌گذار قبلی این پروژه به سرمایه‌گذار جدید واگذار می‌شود.پارک صخره‌ای یکی دیگر از اقدامات شهرداری ایلام در ورودی ارغوان این شهر ایلام بوده که زیرساخت‌های آن آماده شده است.

مظفری بیان کرد: خروجی شهر ایلام به سمت کنارگذر شرقی با اعتبار ۴ میلیارد تومان در حال ساماندهی است. نورپردازی و ایجاد المان در ورودی و خروجی شهر ایلام از دیگر اقدامات مهم شهرداری ایلام در راستای مطالبات مردم بوده که این مهم در حال انجام است. لاین غربی بام ایلام نیز به‌زودی ایجاد خواهد شد و بار ترافیکی این منطقه به‌ویژه برای دانشگاه‌های استان و بیمارستان رازی تسهیل می‌شود.

وی مطرح کرد: مطالبات پیمانکاران و کارگران شهرداری پرداخت شده و ۸۶۰ میلیارد تومان بودجه شهرداری ایلام در سال جاری بوده که ۴۰ درصد آن در بخش عمرانی و مابقی آن هزینه‌های جاری خواهد بود این بودجه از منابع داخلی تأمین شده؛ البته این بودجه تا یک هزار میلیارد تومان قابل افزایش است.

شهردار ایلام با اشاره به همکاری با نهاد‌ها و ارگان‌ها به‌ویژه دانشگاه‌های استان توضیح داد از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در طراحی آلمان‌های شهری و زیباسازی شهر ایلام استفاده می‌کنیم. ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی به‌ویژه در زمینه رشته‌های مرتبط با شهرداری و علم و فناوری بی‌نظیر است و باید این ظرفیت به کمک توسعه شهر ایلام بیاید. برای واگذاری طرح‌ها و پروژه‌های خلاقانه و زیباسازی شهر ایلام و آموزش‌های کوتاه‌مدت دانشگاه‌های استان در اولویت قرار دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • رسانه های غربی می خواهند پیروان اهل‌بیت را خشونت‌طلب معرفی کنند
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • رونمایی از نام جدید مورایس پس از مسلمان شدن | هدیه سپاهانی را ببینید
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • چهره‌های ورزشی که در ایران مسلمان شدند