Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از دیلی میرور، نمایندگان مجلس انگلیس در گزارشی، واکنش دولت این کشور به همه گیری کرونا را بسیار ضعیف ارزیابی کرده و آن را یکی از بدترین اقدامات در تاریخ انگلیس و معضل بهداشتی قلمداد کردند.

براساس گزارشی که نمایندگان مجلس انگلیس تهیه کرده اند، واکنش دولت این کشور به همه گیری کووید، به ویژه در مراحل اولیه، یکی از بدترین اقدامات در تاریخ انگلیس گزارش شده که به مرگ زودهنگام شمار فراوانی از مردم منجر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گزارش ۱۵۱ صفحه‌ای منتشر شده در انگلیس با عنوان "ویروس کرونا: درس‌هایی که تاکنون آموخته شده، تاکید شده است تصمیم دولت انگلیس و دانشمندان این کشور در مراحل اولیه همه گیری ویروس کرونا مبنی بر «مصونیت جمعی» نادرست و مرگبار بود و به مرگ شمار زیادی از مبتلایان به کووید منجر شد. براساس این گزارش، رویکرد کند و تدریجی دولت انگلیس در رویارویی با همه گیری کووید، دستاورد‌های این کشور را در مقایسه با دیگر کشورها، در وضعیتی «به مراتب بدتر» قرار داد.

این گزارش را کمیته‌های دانش و فناوری و نیز بهداشت و رفاه اجتماعی انگلیس به صورت مشترک منتشر کرده اند که زیر نظر دو نفر از وزیران پیشین حزب حاکم محافظه کار تهیه شده است. در این گزارش آمده است راهبرد دولت انگلیس در مهار همه گیری کرونا با الگو قرار دادن مبارزه با آنفلوانزا بوده و این دولت نتوانسته است از همه گیری سارس (Sars) مرس (Mers) و ابولا (Ebola) درس بیاموزد.

روزنامه دیلی میرور در این باره نوشت: ناکامی دولت انگلیس در مهار موفق همه گیری کووید، در ۸ زمینه تکان دهنده دیده می‌شود.

آماده نبودن دولت انگلیس برای مدیریت یک همه گیری، یکی از علل ناتوانی دولت این کشور در مهار کووید عنوان شده است. براساس گزارش منتشر شده، دولت و مشاوران علمی اش تصور می‌کردند همه گیری در راه، آنفلوانزا خواهد بود و احتمالا به مرگ حداکثر ۱۰۰ نفر منجر خواهد شد. در این گزارش به دولت توصیه شده است از بخش بیشتری از کارشناسان و نیز متخصصان ارتش، برای آمادگی در برابر همه گیری‌های بعدی، کمک بگیرد.

مصونیت جمعی نیز اگر چه سیاست اعلام شده دولت انگلیس نبود، اما مبتنی بر این موضوع بود که باید اجازه داد تا شماری بیشتری از افراد جامعه، به ویروس مبتلا شوند تا مصونیت عمومی پدید آید و این، از اساس نادرست بوده است. در این گزارش آمده است دولت انگلیس با پیگیری این سیاست، فقط تلاش می‌کرد به جای پیشگیری از گسترش ویروس کرونا، شمار مبتلایان را مهار سازد تا در سطح قابل قبولی باقی بماند. براساس این گزارش، مشاوران علمی دولت معتقد بودند با این سیاست، همه گیری به اوج نمی‌رسد.

تعطیل نکردن کشور از دیگر موارد اشاره شده در گزارش نمایندگان مجلس است. براساس این گزارش، دولت انگلیس برای اعمال توصیه‌های بهداشتی به منظور مهار کرونا، از جمله رعایت فاصله اجتماعی، قرنطینه و تعطیلی مراکز تجمع مردم، کند عمل کرده است. به نوشته نمایندگان مجلس انگلیس، تصور نادرستی در میان اعضای هیات دولت و مشاوران علمی بود که مردم، با تعطیلی‌ها و قرنطینه‌ها مخالفت می‌کنند و به همین علت، دولت به تعطیلی عمومی دو هفته‌ای کشور که دانشمندان در فصل پاییز پارسال پیشنهاد کرده بودند، عمل نکرد و هزاران نفر به علت ابتلا به ویروس کرونا جان باختند. نخست وزیر انگلیس در ۴ ژانویه ۲۰۲۱، ۱۵ دی ماه پارسال، سومین تعطیلی سراسری را اعلام کرد که دیر شده بود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان انگلیس کرونا ویروس ویروس کرونا نمایندگان مجلس ویروس کرونا دولت انگلیس همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۶۸۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند

آفتاب‌‌نیوز :

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: در رابطه با چای دبش علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، درخصوص علت سکوت وعدم واکنش از سوی نمایندگان مجلس نسبت به موضوع آقای صدیقی و اینکه آیا این مساله یکی از نتایج یکدستی قواست که اشتباهات و کم‌کاری‌ها نادیده گرفته می‌شود و در این مساله هم انتقاد و اعتراضی به این مساله مطرح نشد؟ ، گفت: در رابطه با بحث نظارتی مجلس من این انتقاد و ایراد را به مجلس یازدهم وارد می‌دانم و یکی از ایرادات پررنگ مجلس یازدهم این بود که تقریبا مجلس و دولت یکی بودند زمینه‌اش هم این بود که بیش از ۲۰۰ نفر طی نامه‌ای از آقای رییسی که رییس یک قوه دیگر بود دعوت کردند تا کاندیدای ریاست جمهوری شود و بیش از ۲۲۰ نفر از نمایندگان طی نامه‌ای پیروزی در انتخابات را به ایشان تبریک گفتند و خب این باعث شد که مجلس یازدهم در بُعد نظارتی خوب عمل نکند.

وی ادامه داد: بنده هم در این مجلس بودم و این انتقاد شامل همه ما می‌شود اگرچه که ما تلاش کردیم و در بحث‌های نظارتی کار کردیم ولی خب در مجموع شامل همه نمایندگان مجلس یازدهم می‌شود.

عضو فراکسیون مستقلین مجلس خاطرنشان کرد: ما نباید بین افراد در برخوردها اختلاف قائل شویم، کسی که امام جمعه بوده یا استاندار بوده یا وزیر بوده اگر تخلفی مرتکب شده باشد برخورد با این فرد نه‌تنها نباید کمتر از دیگران باشد بلکه باید با شدت بیشتری اتفاق بیفتد چراکه هزینه اشتباه و تخلف چنین افرادی برای نظام و کشور بیشتر است و از سوی دیگر درس درس عبرتی برای دیگران و مسئولین باشد که در آینده ارتکاب به چنین تخلفات یا اشتباهاتی را تکرار نکنند.

محمودزاده تصریح کرد: من واقعا به این موضوع ایراد وارد می‌کنم که موضوع آقای صدیقی خیلی جدی در رسانه‌ها مطرح شد، خودش هم پذیرفت و از مردم عذرخواهی کرد اما تا قبل از عذرخواهی و پذیرفتن خودش هیچ ورودی به این مساله نشد، در حالیکه باید به قوه قضاییه ارسال می‌شد و کمیسیون اصل ۹۰ به این موضوع ورود می‌کرد و این پرونده را به قوه قضاییه معرفی می‌کرد یا تحقیق و تفحص می‌کردند که در این اتفاق از این برخورد‌های نظارتی کوتاهی شد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ابراز داشت: در رابطه با چای دبش هم علیرغم اینکه تعدادی از نمایندگان از جمله شخص بنده در مجلس یازدهم خیلی در رابطه با آن صحبت کردیم ولی در نهایت لاپوشانی شد و کار نظارتی روی آن انجام نشد.

وی عنوان کرد: این‌ها مشکلاتی بوده که در مجلس یازدهم وجود داشته و فکر کنم در مجلس دوازدهم بدتر هم خواهد شد با توجه به اینکه در انتخابات مجلس دوازدهم دایره انتخاب مردم کوچک بود، یعنی رد صلاحیت زیاد بود و بعد از جناح‌های مختلف کمتر حضور داشتند و مشارکت پایین بود. این‌ها باعث می‌شود که دوباره مجلس دوازدهم یک دست‌تر از مجلس یازده شود با دولت و خیلی نزدیک باشند که این یکی از ایرادات مجالس خواهد بود چون در نهایت اگر تخلفاتی در بدنه دولت صورت گیرد چون مجلس و دولت یکی هستند مجبورند که کوتاه آمده و نادیده بگیرند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • کنعانی تحریم‌های سه‌کشور آمریکا، انگلیس و کانادا را به شدت محکوم کرد
  • افزایش بودجه نظامی انگلیس در کوران انتقادها
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی رواندا
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید