Web Analytics Made Easy - Statcounter

چهارمین جلسه از سلسله نشست‌های معاونت امور فرهنگی با تشکل‌ها و انجمن‌های حوزه نشر روز سه‌شنبه بیست مهرماه با اعضای انجمن فرهنگی ناشران بین‌الملل در معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

خبرگزاری میزان - طبق اعلام روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در این نشست احد رضایی، احمد فندی، ثریا ایمانی و مهدی عمرانلو حضور داشتند و با اشاره به پیشینه فعالیت انجمن از اقدامات انجمن ناشران بین‌الملل در تامین منابع علمی برای دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اعضای انجمن درباره مسائل و مشکلات خود در حوزه واردات کتاب و رکود موجود در این بخش در سال‌های اخیر صحبت کردند.

یاسر احمدوند با اشاره به اهمیت انتقال دانش به کشور گفت: معتقدم باید به هر چه بهتر شدن شرایط حضور کتاب‌های علمی روز دنیا در کشور کمک کرد.

وی ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع ارزی کشور بهتر است اولویت‌هایی برای واردات کتاب‌های خارجی داشته باشیم. همچنین باید به محتوای کتاب‌های وارداتی نیز توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار از وزارت ارشاد اسلامی اینجا کلیک کنید

معاون امور فرهنگی با اشاره به مشکلات برشمرده شده از سوی ناشران بین‌الملل درباره واردات کتاب گفت: برای بررسی این مشکلات باید جلسات دیگری برگزار شوند و راهکاری برای آن در نظر گرفت.

احمدوند گفت: باید تلاش کنیم نهاد‌های علمی و دانشگاهی سهم خود را در تقویت منابع علمی پرداخت کنند.
معاون امور فرهنگی با تاکید بر انجام کار‌های ترویجی انجمن فرهنگی ناشران بین‌الملل برای کتاب‌ها گفت: اگر شما ساز و کاری را تعریف کنید تا تازه‌های نشر معرفی شوند، معاونت امور فرهنگی نیز از شما حمایت خواهد کرد تا منجر به ترویج کتاب‌های خوب و در نهایت منجر به خرید شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار فرهنگی بازار نشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار فرهنگی بازار نشر معاونت امور فرهنگی ناشران بین الملل کتاب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۰۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد

حسین شیرزاد از خرید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در کشور خبر داد و گفت: خرید مرغ مازاد تولید داخلی بدون هیچ محدودیتی از مرغداران انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • نشست هم اندیشی انجمن های علمی و کانون های فرهنگی دانشگاه یاسوج
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • بررسی جامع کتاب آناتومی گری
  • ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • دهقانی: ارز ترجیحی به واردات تجهیزات پزشکی قطعاً اشتباه است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور