Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، استفاده از ماسک در سردترین ماه‌های سال گذشته میلادی منجر به ناپدید شدن ویروس آنفلوانزا شد، اما هیچکس به طور قطعی نمی‌داند که امسال چه اتفاقی می‌افتد.

به هر حال، آغاز برنامه‌های واکسیناسیون علیه آنفلوانزا در گروه‌های آسیب‌پذیر، هشدار اصلی و رعایت حداکثری اقدامات بهداشتی فردی به منظور به حداقل رساندن سرایت بیماری، توصیه اصلی کارشناسان اسپانیایی‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته ال پائیس، شرایط شیوع کرونا رو به کاهش است و ۷۷.۷ درصد از جمعیت اسپانیا در برابر ویروس واکسینه شده اند، اما شدیدترین محدودیت‌های اجتماعی کاهش یافته است و استفاده از ماسک در داخل خانه و توصیه برای حفظ فاصله اجتماعی به سختی حفظ می‌شود.

این روزنامه اسپانیا با اشاره به تقدم و تاخر شیوع و گسترش ویروس‌های تنفسی تا پیش از ظهور ویروس کرونا نوشت: در یک زمستان معمولی، ویروس تنفسی سنسیتیال که عامل بروز اکثریت موارد التهاب برونشیولیت (نوعی عفونت ریه) در کودکان خردسال بود، تخت‌های بخش‌های مراقبت ویژه در ماه دسامبر (آذر و دی) را اشباع می‌کرد و سپس جای خود را به آنفلوانزا می‌داد. آنفلوآنزایی که بعد از کریسمس به اوج شیوع خود می‌رسید.

«خوان گارسیا کاستا» نایب رئیس انجمن ویروس‌شناسی اسپانیا با اشاره به اینکه ویروس کرونا، کل اکوسیستم ویروسی را دچار اختلال کرده است، گفت: هیچ شاخصی وجود ندارد که به ما بگوید چه اتفاقی قرار است رخ دهد. ویروس‌های تنفسی در طول همه گیری کرونا، رفتار نامنظمی داشته اند.

این ویروس‌شناس با ارائه آمار‌ها از کاهش شمار موارد آنفلوانزا از دو هزار و ۵۷۹ تا اواخر سپتامبر ۲۰۱۹ به تنها ۱۵ مورد در ماه می ۲۰۲۱ در اسپانیا گفت: امسال در مورد آنچه اتفاق می‌افتد به نوعی در تاریکی به سر می‌بریم.

از طرفی به نوشته ال پائیس، وضعیت ناهمگون کشور‌ها به لحاظ سطوح محدودیت‌های اجتماعی و شیوع نابرابر بیماری از دیگر عواملی است که ارائه هر گونه پیش‌بینی را دشوار می‌کند.

طبق مقاله‌ای که در مجله پزشکی بریتانیا (British Medical Journal) منتشر شده است، کارشناسان پیرامون «هم‌افزایی» بین ویروس‌های تنفسی و خطر افزایش شیوع ویروس کرونا نیز هشدار داده اند. کارشناسان ضمن هشدار از این «ترکیب سه‌گانه کشنده» بر لزوم اتخاذ برنامه‌ای جامع در برابر این تلاقی ویروس‌های تنفسی با کرونا تاکید کرده اند.

یکی از بزرگترین سوال‌های علمی، چگونگی تعامل ویروس کرونا با ویروس‌های دیگر در فصل سرماست. «پابلو مورسیا» از مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی دانشگاه گلاسکو پیشتر به بی‌بی‌سی گفت: یک عفونت ویروسی باعث فعال شدن سیستم ذاتی ایمنی و التهابی می‌شود و این بدن را در برابر ویروس‌های دیگر به مدت متغیر محافظت می‌کند. اما همین تحقیقات نشان داده‌اند که بعضی ویروس‌ها با یکدیگر سازگاری خوبی دارند و هم‌زمان به گردش می‌افتند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: زمستان مثلث ماسک ویروس های تنفسی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۳۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سخنگوی سازمان دامپزشکی گفت: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، افراد از خرید دام کنار جاده که هیچ نظارتی بر آن نیست، خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: ۵۷ مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

امین اسدی افزود: براساس آخرین آمار اعلامی وزارت بهداشت چهار نفر به تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده اند.

او از کاهش ۵۰ درصدی تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو خبر داد و افزود: با توجه به شیوع تب کریمه کنگو در فصل گرما، کاهش تعداد مبتلایان نشان دهنده هشدارهای به موقع سازمان دامپزشکی به دامداران است.

اسدی ادامه داد: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی با تاکید بر جدی گرفتن هشدارهای دامپزشکی در خصوص شیوع تب کریمه کنگو افزود: به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

او با تاکید بر اجتناب افراد از خرید دام کنار جاده گفت: با توجه به آنکه نظارت بهداشتی بر روی این دام ها نیست، از این رو به افراد توصیه می شود که از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه آنکه تب کریمه کنگو بیماری مشترک دام و انسان است، به جد اجتناب کنند.

اسدی گفت: افراد در کشتارگاه ها نسبت به رعایت پروتکل ها و نکات بهداشتی اقدام کنند به طوریکه هنگام کشتار حتما از کلاه، دستکش و ماسک و عینک استفاده کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

کد خبر: 1228868 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • خطر ۷ نوع آفت در کمین درختان تهران | نحوه مبارزه شهرداری با این خطرات
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • مهلت ۲ روزه برای اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده زمستان ۱۴۰۲