Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@00:10:51 GMT

ناشران خود در وهله اول ممیزی آثارشان را انجام دهند

تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۷۶۸۳۶

ناشران خود در وهله اول ممیزی آثارشان را انجام دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از روابط عمومی معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین جلسه شورای مدیران معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور یاسر احمدوند، معاون امورفرهنگی، علیرضا اسماعیلی، مشاور اجرایی و مدیران ستادی معاونت روز چهارشنبه (۲۱ مهرماه) در محل معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه از زحمات علیرضا صدرالدینی، مدیر سابق دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی در طول مدت مدیریت قدردانی شد.

یاسر احمدوند در این جلسه با تشکر از زحمات مدیران پیشین معاونت امور فرهنگی و قدردانی از تلاش‌های آنها گفت: از تمام مدیران و همکارانی که در گذشته و حال در معاونت امور فرهنگی حضور داشتند و در راه فرهنگ این کشور تلاش کردند تشکر می‌کنم.

وی ضمن قدردانی از مدیران معاونت امور فرهنگی برای پیشبرد برنامه‌های فرهنگی گفت: از اینکه آقای صدرالدینی در این ایام با شنیدن گمانه‌زنی‌های مختلف همچنان با نظم و انضباط کارهای خود را پیش بردند کمال تشکر را دارم و همه باید چنین روشی را در پیش بگیریم.

وی با اشاره به تراکم فعالیت‌های پیش روی معاونت امور فرهنگی در شش‌ماهه دوم سال گفت: معمولاً نمایشگاه کتاب تهران در نیمه اول سال برگزار می‌شد که به دلیل شرایط کرونا این فعالیت در قالب مجازی به نیمه دوم سال موکول شده است و از این رو برنامه‌ها و فعالیت‌های معاونت امور فرهنگی در نیمه دوم سال تراکم بالایی دارد و ضروری است برنامه‌ریزی‌ها با شتاب بیشتری انجام شوند.

وی با اشاره به انتصاب مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی گفت: از زحمات آقای صدرالدینی در طول این مدت تشکر می‌کنم و امیدوارم برخی از اقدامات وی همچون تعامل با ناشران همچون گذشته پیگیری شود. باید به سمتی حرکت کنیم که ناشران خودشان در وهله اول ممیزی آثار خود را انجام دهند و با همکاری همکاران در دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی به سوی کیفیت‌سنجی پیش رویم.

در ادامه جلسه نیز مدیران ستادی معاونت به ذکر برنامه‌ها و فعالیت‌های خود پرداختند و به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این جلسه علیرضا صدرالدینی، ابراهیم حیدری، علی فریدونی، ایوب دهقانکار، مهرزاد دانش، مهدی سهل‌آبادی، مهدی حافظی و محمد اله‌یاری حضور داشتند.

کد خبر 5326632 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یاسر احمدوند معاونت امور فرهنگی وزارت ارشاد ترجمه تازه های نشر معرفی کتاب انتشارات سوره مهر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کتاب و کتابخوانی ادبیات داستانی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی سواد رسانه ای موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران حافظ شیرازی تجدید چاپ رونمایی کتاب زنان معاونت امور فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۷۶۸۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند

به گزارش «تابناک»، حجت الاسلام محمدحسین پورثانی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، با حضور در برنامه جهان آرا که همزمان با سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و روز گرامیداشت مقام عالی معلم از شبکه افق پخش شد، ضمن تبریک روز معلم به تمام معلمان سراسر کشور گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی، شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در آموزش و پرورش کاشتند سال‌ها بعد معاونت پرورشی و فرهنگی به طور رسمی در ساختار آموزش و پرورش شکل گرفت این ساختار تا سال ۱۳۸۰ مستقر بود تا اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی منحل و ساختار سازمان دانش آموزی جایگزین شد.

وی افزود: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی نگاشته می‌شود و این معاونت بر می‌گردد در این سال‌ها و ۱۸ سال بعد از احیای معاونت پرورشی و فرهنگی مقام معظم رهبری نکات مهمی را در حوزه پرورشی اشاره و عدم رضایت خودشان را از وضعیت پرورشی در آموزش و پرورش اعلام کردند.

پورثانی ادامه داد: امروز نیز مقام معظم رهبری نکات دقیقی را در دیدار با معلمان فرمودند چرا که معاونت پرورشی و فرهنگی در دولت جدید یکی از اساسی‌ترین و مهم‌ترین معاونت‌های آموزش و پرورش است و در بین همکاران معاونت تربیتی شناخته می‌شود.

وی اظهار کرد: برنامه ریزان سند تحول بنیادین، آموزش و پرورش را به عنوان وزارت تربیت رسمی پیشنهاد کرده بودند در سند تحول بنیادین کلمه آموزش و پرورش پیدا نمی‌شود و تمام کلمات به تربیت ختم می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: سند تحول بنیادین با توجه به مبانی دینی و تربیتی نگاشته شده است اما با تحقق آن فاصله داریم در صورتی که همکاران در مدارس تلاش می‌کنند که تربیت محقق شود.

دولت قبل پیگیر سند ۲۰۳۰ بود، مسیر این دولت سند تحول است

وی ادامه داد: در دولت قبل سند ۲۰۳۰ بررسی شد تا در آموزش و پرورش نهادینه شود اما در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی افتاد که راه و حرکت ما در مسیر باشد؛ در شورای عالی انقلاب فرهنگی نقشه راه سند مطرح شده که مطالبه چندین ساله مقام معظم رهبری نیز بوده است با تصویب سند پرورشی و نقشه راه معتقدیم مسیر تربیت مشخص می‌شود.

پورثانی درباره آسیب به موضوع تربیت با تعدد مدارس گفت: عدالت آموزشی با تنوع مدارس سازگار نیست؛ ماده واحده ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال بررسی است تا کاهش تنوع مدارس در نظام آموزش و پرورش شکل بگیرد با تصویب این امر، مسیر بهتری در پیش خواهیم گرفت.

وی درباره برنامه ریزی آموزش و پرورش برای تربیت نیروی مؤثر تربیتی گفت: معتقدیم در جایی که ساختمان مدرسه فرسوده است می‌توان درس خواند محتوا اگر صد در صدی نبود می‌توان درس خواند اما اگر معلم تراز نباشد نمی‌توان درس خواند.

جذب ۱۵ هزار معلم پرورشی پس از ۱۵ سال

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت اامآموزش و پرورش افزود: طی سال‌های اخیر جذب نیروی پرورشی در آموزش و پرورش نداشتیم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت آزمون استخدامی جذب ۱۵ هزار مربی پرورشی بعد از ۱۵ سال برگزار می‌شود چراکه ۵۰ درصد مدارس مربی پرورشی ندارند.

وی تاکید کرد که کیفیت استخدام نیز مهم است در سال‌هایی قریب به ۳۰۰ هزار نیروی انسانی وارد آموزش و پرورش می‌کردیم که از مبادی تربیت معلم نبوده اند لذا در سال گذشته کانون‌های ارزیابی در کشور مستقر شدند این کانون‌ها ابزارهایی دارند تا معلمان را ارزیابی کنند تا اگر نیرویی توانمند بود وارد آموزش و پرورش شود.

پورثانی اشاره کرد: ارتقای وضعیت معلمان نکته بعدی است نظام رتبه بندی معلمان برای این موضوع پیاده شد که تلاش و کار علمی همکاران دیده شود.

وی با تاکید بر اینکه جوشش درونی مربی تربیتی مهم است گفت: در بحث ارزشیابی همکاران باید نسبت به فعالیت همکار امتیاز ویژه دهیم تکلیف برنامه هفتم دادن کارنامه رشدی تربیتی در کنار کارنامه تحصیلی به دانش آموزان است.

شاخص‌های تربیتی در رتبه بندی معلمان لحاظ می‌شود

پورثانی اضافه کرد: در نظام ارزیابی شاخص‌هایی تعیین کرده ایم و به مربیان امتیاز می‌دهیم همچنین منزلت و ارزش به کار معلمی که کار تربیتی می‌کند مدنظر است.

وی اظهار کرد: نظام ارزشیابی در آموزش و پرورش در حال اجراست اما ورود شاخص‌های تربیتی تغییر کرده است امروزه یک معلم برای ارتقای رتبه باید شاخص‌هایی را بگذراند.

پورثانی از افزایش برگزاری اردوی دانش آموزی خبر داد و گفت: گفتمان سازی و انتظار عمومی از آموزش و پرورش مطالبه امروز مقام معظم رهبری است تا کار تربیتی جدی در مدارس صورت بگیرد.

دیگر خبرها

  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند
  • نیمی از مدارس مربی پرورشی ندارند
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد
  • نگاهی به وظایف نظارت فنی در سازمان اوقاف
  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • بازدید معاونت بهره‌برداری و توسعه فاضلاب از تاسیسات فاضلاب شهرستان سلماس
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران