Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، هنر اسلامی با توجه به گستردگی و تنوع آن همواره مورد توجه بسیاری از موزه‌های جهان بوده و بیشتر موزه‌ها حتی اگر بخشی جداگانه برای آثار اسلامی نداشته باشند، تلاش می‌کنند که از آن برای بالا بردن جایگاه تاریخی خود استفاده کنند.

اما موزه‌های دولتی تنها مراکزی نیستند که به آثار اسلامی علاقه نشان می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار اسلامی در برخی از مجموعه‌های جمع‌آوری شده کلکسیون‌داران خصوصی جایگاه خاصی دارند. این موضوع با توجه به اسرارآمیز بودن ذاتی تمدن‌های شرقی و اسلامی برای غربیان بسیار جالب و قابل توجه است.

ادموند دی اونجر (Edmund de Unger) یکی از همین مجموعه‌داران خصوصی است که آثار اسلامی زیادی را در مجموعه شخصی وی می‌توان یافت. اونجر در ۶ آگوست ۱۹۱۸ در بوداپست، پایتخت مجارستان به دنیا آمد و ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ در منطقه هام در نزدیکی لندن درگذشت.

ادموند اونجر در خانواده‌ای هنری متولد شد. پدرش یک مجموعه‌دار خصوصی فرش و یکی دیگر از خویشاوندانش معمار طراحی موزه ملی مجارستان بود. او در سال ۱۹۳۴ برای یادگیری زبان انگلیسی به لندن رفت و بعد از آن، در رشته‌های اقتصاد مؤسسه اقتصادی کیل، حقوق دانشگاه بوداپست و تاریخ کالج هرتفورد در آکسفورد تحصیل کرد.

در بازگشت به مجارستان و پس از جنگ جهانی دوم، او هتل آستوریا در بوداپست را بازسازی و اداره کرد، تا اینکه در سال ۱۹۴۸ توسط رژیم کمونیستی مصادره شد.

در سال ۱۹۴۹ اونجر به طور دائم به بریتانیا مهاجرت کرد و به عنوان وکیل وارد حرفه وکالت شد. او در این دوره از مصر بازدید کرد و به هنر قبطی و اسلامی وارد شد. پس از بازگشت به بریتانیا، اونجر وارد کار املاک شد و این حرفه به او امکان داد تا مجموعه هنری خود را پس از جنگ که «مجموعه کایر» (Keir Collection) نامگذاری کرده بود، به یکی از خانه‌های خود منتقل کند. این مجموعه که با فرش شروع شد، به تدریج با سرامیک، به ویژه موارد نادر لوستر از بین‌النهرین، مینیاتورهای ایرانی و مغول، مجسمه‌ها و منسوجات ایتالیا و فرانسه غنی‌تر شد.

در این مجموعه نسخه‌هایی از قرآن که در آن‌ها از طلا استفاده شده و متعلق به قرن‌های هفتم و هشتم هجری است به چشم می‌خورد.

همچنین صفحاتی از کتاب فقه حنفی مجمع البحرین و ملتقی النرین متعلق به قرن هفتم هجری از دیگر آثار عرضه شده در این موزه شخصی است.

اونجر یکی از بزرگترین مجموعه‌داران آثار هنری مجارستان بود. او در لندن مجموعه کایر (Keir Collection) یکی از بزرگترین مجموعه‌های هنر اسلامی را پس از جنگ جهانی دوم ایجاد کرد، که در سال ۲۰۰۸ و براساس وصیت اونجر، به موزه هنرهای اسلامی پرگامون در برلین انتقال داده شد.

زمان مراقبت موزه پرگامون از این مجموعه در جولای ۲۰۱۲ به پایان رسید و از مِی ۲۰۱۴ تا کنون این مجموعه از سوی موزه هنر دالاس در تگزاس آمریکا اداره می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: آثار اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دانشجویان درس «آشنایی با دفاع مقدس» دانشگاه آزاد اسلامی یزد از باغ موزه دفاع مقدس یزد بازدید کردند.

در این بازدید که به همت امور شاهد و ایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی یزد صورت گرفت، جمعی از دانشجویان این دانشگاه در قالب درس «آشنایی با دفاع مقدس» به همراه استادان خود از باغ موزه دفاع مقدس استان یزد بازدید و کلاس درس خود را در آنجا برگزار کردند.

این بازدید با هدف آشنایی دانشجویان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد از آثار و مواریث فرهنگی، تاریخی هشت سال دفاع مقدس با هدف جریان‌سازی فرهنگی، آشنایی نسل امروز با حماسه هشت سال دفاع مقدس و تقویت روحیه خودباوری و تقویت اقتدار ملی و هویت اسلامی ایرانی برگزار شد.

در این رویداد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با حضور استاد درس «آشنایی با دفاع مقدس» ضمن بازدید از تجهیزات و ادوات نظامی به کار گرفته شده در دوران هشت سال دفاع مقدس از تالار‌های باغ موزه دفاع مقدس در حضور کارشناسان هر تالار که خود از حماسه‌سازان دفاع مقدس هستند، بازدید کردند.

در این موزه با استفاده از تکنولوژی‌های دیجیتال برای انتقال مفاهیم تاریخ انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نقش مردم تلاش شده است.

به گزارش آنا، مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان یزد در زمینی به مساحت ۲۰ هزار مترمربع کنار پارک آزادگان صفائیه احداث شد و شامل سه بخش محوطه، دو طبقه گالری نمایشگاهی و مفهومی و ساختمان اداری است.

زیربنای باغ موزه دفاع دفاع مقدس استان یزد با ۱۶ هزار مترمربع زیربنا احداث شد که زیربنای ساختمان اصلی آن سه هزار و ۸۰۰ مترمربع است.

همچنین در گالری این مرکز، اسناد و مدارک و آثار حجمی از دوران دفاع مقدس به نمایش گذاشته شد.

استان یزد ۳ هزار و ۸۵۰ شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرد، ۳۰۰ هزار بسیجی و افزون بر ۳۰ هزار رزمنده دارد که در دوران دفاع مقدس در جبهه‌های غرب و جنوب کشور حضور داشته‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • با عشق به ایران در ارمنستان (+عکس)
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • با عشق به ایران در ارمنستان
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • خرید بلیت موزه‌های مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران اینترنتی شد
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه
  • موزه نادر، خانه‌ای برای ادب‌ورزی/ مهمانی هر روز هفته با یار مهربان
  • احیای گنجینه‌های تاریخی حیدرآباد به دست متخصصان ایرانی
  • برپایی کلاس درس دانشجویان دانشگاه آزاد در باغ موزه دفاع مقدس
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته