Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران گفت: اگر راننده‌ای پلاک خودروی اش را دستکاری کند ما از طریق دوربین‌ها روی پلاک زوم می‌کنیم و شماره اصلی پلاک را شناسایی می‌کنیم. وقتی این شناسایی شماره واقعی پلاک اتفاق بیفتد جریمه هم به ثبت خواهد رسید. احسان مومنی رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران در خصوص اثرگذاری روند فزاینده مخدوش کردن پلاک خودرو‌ها بر وضع تصادفات رانندگی به میزان گفت: مساله مخدوش بودن پلاک خودرو‌ها ارتباطی با موضوع تصادفات رانندگی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چون این مساله علت بروز تصادفات نیست. درواقع آن متخلفانی که پلاک خودروهایشان را می‌پوشانند و مخدوش می‌کنند دنبال این هستند که از آن معابری که پلیس راهور دوربین نصب کرده و نظارت می‌کند عبور کنند. این اتفاق بیشتر مربوط به معابری است که در آن‌ها برای اجرای طرح ترافیک یا طرح زوج و فرد دوربین‌های نظارتی نصب شده است.   وی ادامه داد: اگر این نوع متخلفانی که پلاک هایشان را مخدوش می‌کنند مورد شناسایی پلیس قرار بگیرند حتما با آن‌ها برخورد خواهد شد و خودروهایشان هم توقیف می‌شود. اگر هم ما از طریق دوربین‌های نظارتی بتوانیم این متخلفان را شناسایی کنیم -که البته بسیاری از این موارد از طریق اپراتور‌های ما شناسایی می‌شوند- جریمه این تخلف هم برای آن‌ها ثبت خواهد شد. اگر راننده‌ای پلاک خودروی اش را دستکاری کند ما از طریق دوربین‌ها روی پلاک زوم می‌کنیم و شماره اصلی پلاک را شناسایی می‌کنیم. وقتی این شناسایی شماره واقعی پلاک اتفاق بیفتد جریمه هم به ثبت خواهد رسید.   بیشتر بخوانید: شناسایی اکثر پلاک‌های مخدوش توسط دوربین‌ها
رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران در پاسخ به اینکه آیا انگیزه اصلی مخدوش کنندگان پلاک خودرو‌ها تردد با سرعت غیر مجاز در معابر است گفت: در حال حاضر عده‌ای خاص دنبال انجام کار‌های مجرمانه و تخلفات سنگین و سرقت هستند و برای فرار از شناسایی شدن اقدام به دستکاری پلاک خودرو‌ها می‌کنند که این یک موضوع جداگانه‌ای است. اما آن دسته از مردم عادی که پلاک خودروهایشان را مخدوش می‌کنند به خاطر عبور از محدودیت‌ها و تردد‌های شبانه یا برای عبور از محدوده‌های طرح ترافیک دست به این کار می‌زنند. درواقع بیشتر مخدوشی‌ها مربوط به چنین مواردی است.
مومنی در واکنش به اینکه آیا ورود خودرو‌های دارای پلاک مخدوش به محدوده‌های طرح ترافیک عاملی برای افزایش حجم تصادفات است گفت: هر وسیله نقلیه‌ای که در خیابان‌ها و معابر تردد می‌کند این امکان برایش وجود دارد که مرتکب تصادف بشود. اما اینطور نیست که تصور شود مثلا ورود خودرویی به محدوده طرح ترافیک علت وقوع تصادفات است. هر وسیله نقلیه‌ای که وارد خیابان می‌شود با این احتمال مواجه است که دچار تصادف بشود. ممکن است خود این خودرو با خودرو‌های دیگر برخورد کند و مقصر باشد یا ممکن است دیگر خودرو‌ها به او بزنند و موجب خسارت دیدگی اش بشوند. اما نمی‌توان این طور تعبیری را به کار برد که علت وقوع تصادفات وجود خودرو‌های دارای پلاک مخدوش بوده است. اما مساله مخدوش کردن پلاک خودرو‌ها می‌تواند بر روی بالا رفتن حجم تصادفات رانندگی اثر گذار باشد. احتمال وجود چنین اثرگذاری‌هایی وجود دارد. ولی باز تصور نمی‌کنم تاثیر قابل توجهی داشته باشد. البته ما تا به حال تمرکز چندانی روی این مساله نداشته ایم.   انتهای پیام/ برچسب ها: احسان مومنی پلیس راهور مخدوشی پلاک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: احسان مومنی پلیس راهور مخدوشی پلاک پلاک خودرو ها پلیس راهور طرح ترافیک دوربین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۹۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود

ایسنا/گیلان معاون سازمان راهداری، خواستار تحلیل تصادفات در سطح استان ها شد و بیان کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها، لکه های حادثه خیز را شناسایی کنند و محور به محور به تحلیل آمارهای سه ساله تصادفات بپردازند.

رضا اکبری امروز، ۸ اردیبهشت ماه در جلسه ایمنی راه های استان گیلان، با اشاره به نقش موثر مدیران و راهداران در کاهش سوانح جاده ای، اظهار کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها اقدام به بررسی آمارهای سه ساله سوانح و تصادفات جاده ای در استان مربوطه کنند.

وی با تاکید بر لزوم ارائه راهکارهای جدید برای کاهش تلفات در تصادفات جاده ای، افزود: استان های گردشگری مانند گیلان نیازمند ایمنی راه ها هستند.

معاون راهداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور با اشاره به گزارش های بین المللی، سهم جاده در تصادفات را زیر ۱۰ درصد دانست و تصریح کرد: جاده در سوانح ترکیبی سهم بالایی دارند و سهم عامل انسانی را تشدید می کند.

اکبری، هزینه کرد در حوزه زیرساخت های راه را موجب افزایش ایمنی دانست و عنوان کرد: جاده های استاندارد راننده استاندارد می سازد و لذا متولیان حوزه راهداری باید بیشترین مسئولیت پذیری را داشته باشند تا شاهد کاهش تصادفات و تلفات ناشی از آن باشیم.

وی ماموریت سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و پلیس راه و دستگاه های حوزه حمل و نقلی را خطرشناسی و نجات بخشی دانست و یادآور شد: باید اعتبارات را به سمت رفع نقاط پر خطر ببریم.

معاون سازمان راهداری، خواستار تحلیل تصادفات در سطح استان ها شد و بیان کرد: متولیان حوزه ایمنی راه ها، لکه های حادثه خیز را شناسایی کنند و محور به محور به تحلیل آمارهای سه ساله تصادفات بپردازند؛ روسای ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای باید این آمارها را در شهرستان خود استخراج و بهترین و موثرترین راهکار برای کاهش تصادفات را اعلام کنند.

وی یکی از مشکلات حوزه ایمنی راه در استان گیلان را کمبود علائم راهنمایی و رانندگی و یا جانمایی غیر اصولی آنها دانست و خاطرنشان کرد: تابلوهای راهنمایی و رانندگی به کاربران جاده کمک می کند و لذا نباید در بین تابلوهای تبلیغاتی کنار جاده محو شود.

غلامعلی نیک فهم، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان نیز، این استان را دارای بالغ بر ۱۳ هزار کیلومتر راه همسنگ دانست و اظهار کرد: ۹۲۰۰ کیلومتر راه روستایی داریم و مابقی راه اصلی و بزرگراه و فرعی است.

وی با اشاره به کوهستانی بودن گیلان، هزینه های راهداری را بسیار بالا دانست و گفت: افتتاح هشت کیلومتر باقی مانده آزادراه قزوین - رشت کمک بسیار بزرگی به ورودی های استان کرد و شاهد کاهش ترافیک در پیک سفرها هستیم.

مدیرکل راهداری گیلان همچنین به افتتاح تقاطع میدان گیل لاهیجان اشاره کرد و یادآور شد: محور سنگر به سیاهکل نیز دارای پیشرفت ۹۰ درصدی بوده و به زودی تکمیل می شود.

نیک فهم از رفع هفت نقطه پر حادثه استان در قالب آشکارسازی و نصب روشنایی و ایمن سازی طی سال گذشته خبر داد و بیان کرد: در طرح نوروزی امسال یک میلیون و ۷۳۴ هزار و ۹۱۸ دستگاه خودرو وارد استان شد، اما شاهد کاهش تصادفات بودیم.

وی بالغ بر ۵۰ درصد تلفات در حوادث جاده ای را مربوط به عابران پیاده و موتورسواران دانست و اضافه کرد: از فردا آموزش ایمنی تردد این دو قشر را از شهرستان شفت آغاز می کنیم و این روند ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • ۲۰ دوربین پلاک خوان برای نخستین بار در زابل نصب می‌شود
  • دستبند پلیس بر دستان باند سارقان اماکن خصوصی و کشف اموال سرقتی
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • مخدوش کردن پلاک موتور جرم است
  • کشف ۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی از ۴ استان در کرمان
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • شناسایی و انهدام باند قاچاق خودرو‌ در مازندران
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • نصب ۲۰ دوربین پلاک‌خوان برای اولین‌بار در شهرستان زابل