Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس اقتصادی گفت: مهم‌ترین کار دولت فعلی این است که باعث بهبود فضای کسب‌وکار شود همچنین شرایط اقتصادی را برای سرمایه‌گذاران قابل پیش‌بینی کند تا سرمایه‌گذاری منفی رفع شود و تورم را که بلای جان مصرف‌کننده، تولیدکننده و کل کشور شده است را سروسامان بدهد.

ابراهیم بهادرانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به اینکه دولت جدید برای نظام توزیع و تسریع تولید چه برنامه‌هایی را باید در نظر بگیرد، گفت: اولین مشکل در تولید، فضای کسب‌وکار است و دولت جدید باید فضای کسب‌وکار را  آسان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ایران در مقایسه با کشورهای دیگر رتبه ۱۲۷ را دارد که شایسته کشور ما نیست، زیرا ایران بیستمین اقتصاد دنیا را داراست درحالی‌که  با قوانین و مقررات کشوری با رتبه ۱۲۷ اداره می‌شود که این مسئله باعث عقب افتادن کشور شده است.

کارشناس اقتصادی اظهار کرد: مهم‌ترین کار دولت فعلی این است که باعث بهبود فضای کسب‌وکار شود همچنین شرایط اقتصادی را برای سرمایه‌گذاران قابل پیش‌بینی کند تا سرمایه‌گذاری منفی رفع شود و تورم را که بلای جان مصرف‌کننده، تولیدکننده و کل کشور شده است، سروسامان بدهد.

بهادران بیان کرد: مرکز آمار تورم را ۴۵.۶ و بانک مرکزی تورم را ۵۸ درصد اعلام کرده است که این میزان تورم بسیار مشکل‌ساز است.

وی تأکید کرد: اولویت اول کشور بحث فضای کسب‌وکار و کاهش تورم است تا خانواده‌ها با آسودگی به زندگی خود ادامه دهند و تولیدکنندگان بتوانند به‌درستی تولید کنند همچنین سرمایه‌گذاران نیز وضعیت آینده را پیش‌بینی کرده و بر این اساس سرمایه‌گذاری کنند.

 

بیشتر بخوانید: سیاه‌چاله‌ای بنام نقدینگی/ متوسط رشد اقتصادی کشور در دولت گذشته صفر بود

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی تورم کسب و کار

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی تورم کسب و کار کسب وکار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد

کارشناس بازارهای مالی گفت: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است. - اخبار اقتصادی -

علی حیدری کارشناس بازارهای مالی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم درباره وضعیت بازارهای مالی در روزهای اخیر گفت: نوسان نرخ ارزی که در هفته های گذشته شاهد آن بودیم ناشی از تشدید هیجانات سیاسی و امنیتی بود و تغییری در بنیادهای اقتصاد ایران روی نداده است.

بازارساز ترمز رشد ارز را کشید/ خبری از افزایش قیمت دلار نیست

وی گفت: بنیاد اقتصاد ایران نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، به عنوان نمونه میزان صادرات نفت ایران به قبل از تحریم ها برگشته است و هم‌زمان قیمت این طلای سیاه نیز روند صعودی را طی کرده است، این عوامل نشان می دهد که با گذشت زمان درآمدهای ارزی کشور افزایش یافته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد.

این کارشناس بازار ارز اظهار کرد: همچنین رشد اقتصادی و رشد سرمایه‌گذاری در وضعیت مطلوبی قرار دارد، این عوامل موجب شده تا امیدها به ادامه بهبود وضعیت اقتصادی بیشتر شود، در نتیجه همه این عوامل نشان می دهد که افزایش نرخ ارز توجیه اقتصادی ندارد.

وی اضافه کرد: حال که بحران های سیاسی امنیتی و نظامی کاهش یافته است، شاهد روند کاهشی نرخ ارز هستیم.

این تحلیل گر اقتصادی تصریح کرد: در معاملات چند روز پیش شاهد بودیم که حجم زیادی از نقدینگی وارد بازار سرمایه شد که این موضوع نشان می دهد هیجانات سیاسی فروکش کرده است و اکنون بهترین بازار برای سرمایه گذاری بازار سرمایه است.

حیدری در پایان تاکید کرد: در این شرایط بازار ارز و طلا روند نزولی را طی خواهند کرد و بازار سرمایه که دچار عقب ماندگی زیادی بوده و اکنون بسیار جذاب شده، نقدینگی را به سمت خود جذب می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه جوری یک هفته‌ای پروانه کسب‌وکار بگیریم؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم باید «مردمی‌سازی اقتصاد» باشد
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد