Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی رئیس پلیس فتای استان اصفهان گفت: با توجه به فراگیری فضای مجازی در زندگی مردم و انجام بسیاری از فعالیت‌های مالی و اقتصادی در این عرصه، تخلفات و جرایم این حوزه بیشترین فراوانی را در بین دیگر موضوعات دارد.

وی اضافه کرد: ارسال پیامک‌های جعلی، لینک‌های آلوده به بدافزار‌ها و کلاهبرداری از طریق فروش در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی تبلیغاتی از روش‌های جعل و سرقت در فضای مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شبکه‌های اجتماعی بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و بستر امنی برای معامله نیست

به توصیه وی، شبکه‌های اجتماعی بستر امن برای خرید و معامله اقتصادی نیستند و بیشتر جنبه تبلیغی داشته و باید برای خرید اینترنتی از درگاه‌های امن و دارای مجوز استفاده کرد.

وی بابیان اینکه جرایم اخلاقی و اجتماعی امسال در این استان به ترتیب رشد ۲۴ و ۳۰ درصدی داشته، خاطرنشان کرد: پرونده‌های پلیسی و قضایی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به دلیل روند روبه رشد بهره‌برداری از محیط سایبر، افزایشی بوده و پلیس نیز برای رصد، آموزش و پیشگیری اقدامات خود را گسترش داده، اما نیاز به آموزش و فرهنگسازی است.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان هتک حرمت، نشر اکاذیب، شایعه‌پراکنی و توهین را از مصادیق بارز جرائم اجتماعی فضای مجازی در این استان اعلام کرد.

وی با اشاره به توانمندی رسانه‌ها در آموزش و فرهنگسازی، از خبرنگاران خواست تا با همکاری پلیس سطح آگاهی عمومی جامعه را برای کار در فضای مجازی افزایش دهند و با انجام فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی از روند روبه رشد این دسته از جرایم جلوگیری شود.

سرهنگ مرتضوی، دستیابی آسان و سریع بدون توانمندسازی، به شبکه اینترنتی توسط همه گروه‌های سنی باعث افزایش جرائم شده است.

وی یادآور شد: پلیس فتا به‌عنوان یک پلیس تخصصی در تمامی شهرستان‌ها فعال‌شده و خدمات رصد، آموزش، شناسایی و دستگیری متخلفین را انجام می‌دهد.

پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) یکی از پلیس‌های تخصصی است که در فضای سایبری فعالیت دارد و شهروندان در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت‌های مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.syberpolice.ir اطلاع دهند.

منبع:ایرنا

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا کلاهبرداری اینترنتی شبکه های اجتماعی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سردار وحید مجید اظهار داشت: با تمرکز بر سه هزار صفحه، یکهزار و ۴۰۰ نفر که عمدتاً کلاهبردار بودند شناسایی و دستگیر شدند.

وی، واریز وجه را نخستین اقدام برای کلاهبرداری از متقاضیان و مراجعان صفحات فروش سلاح عنوان کرد و افزود: فروشندگان پس از گرفتن مبلغی به عنوان بیعانه، مشتریان را از کانال مورد نظر خارج می‌کردند و دیگر پاسخگو نبودند.

رئیس پلیس فتای فراجا به برخورد با قدرت نمایی و ایجاد ترس در فضای مجازی اشاره کرد و گفت: عده‌ای از اراذل و اوباش برای ایجاد رعب و وحشت در شهروندان، محتواهایی در شبکه‌های اجتماعی تولید و منتشر می‌کردند که توسط پلیس شناسایی شدند.

سردار مجید از شناسایی و مسدود شدن ۹ هزار و ۵۰۰ صفحه، کانال و گروه که توسط اراذل اوباش مدیریت می‌شد خبر داد و گفت: یکهزار و ۶۰۰ نفر از گردانندگان این صفحات دستگیر شدند.

به گزارش ایرنا، رئیس پلیس فتا فراجا هشتم اردیبهشت نیز از آغاز طرح عملیات پلیس فتا، علیه «تبلیغ کنندگان فروش سلاح و مهمات و ترویج‌کنندگان خشونت در فضای مجازی» در سال جاری خبر داد و افزود: در این راستا، ۳۴ کارگروه ویژه عملیاتی و اطلاعاتی در زمینه رصد تارنماهای مجرمانه و شناسایی مجرمان این دو حوزه که همواره پاکسازی و امنیت آن مورد درخواست هموطنان است، شروع به اجرای طرح کرده‌اند.

سردار مجید با تاکید بر عزم جدی پلیس فتا در برخورد با این دو پدیده مخل امنیت و آرامش هموطنان در فضای مجازی؛ از کاربران خواست ضمن مشارکت و همکاری با پلیس در پاکسازی فضای مجازی در صورت مشاهده موارد مشکوک و مجرمانه موضوع را از طریق شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • پنجشنبه را تعطیل کنید که از نظر فرهنگی و تمدنی مهم است | برای فعالیت اقتصادی هم فضای مجازی و دورکاری هست!
  • کلاهبرداری دریافت وام در کانال تلگرامی
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس 
  • شناسایی ۱۲هزار صفحه فروش سلاح در فضای مجازی
  • ۹۰ درصد از جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر