Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات گفت:ظرفیت‌های کشور به اندازه‌ای است که به غیر از تامین نیازمندی‌های تمام لایه‌های شبکه ملی اطلاعات در کشور می‌توانیم به فکر صادرات محصولات به کشور‌های همسایه باشیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساخت‌ها، با تاکید به این نکته که در این حوزه بین وزارت ارتباطات و بخش خصوصی فاصله‌ای نیست، گفت: هدف هر دو مجموعه حفظ استقلال کشور در فضای مجازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

 

«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟»|سالم سازی محتوا در فضای مجازی با تکمیل شبکه ملی اطلاعاتراه اندازی کامل شبکه ملی اطلاعات تا 3 سال آینده

وی با اشاره به اینکه ظرفیت تمام زیرساخت‌های شبکه ملی اطلاعات در کشور وجود دارد، افزود: ظرفیت‌های کشور در این حوزه به اندازه‌ای است که به غیر از تامین نیازمندی‌های تمام لایه‌های شبکه ملی اطلاعات در کشور می‌توانیم به فکر صادرات محصولات به کشور‌های منطقه و همسایه باشیم.
زارع‌پور به توانمندی‌ها در حوزه نرم‌افزار، سخت‌افزار و محتوا در کشور اشاره کرد و گفت: یکی از موانع پیش روی ما ناباوری ظرفیت‌ها و استعدادهای داخلی است، در صورتی که راه‌حل تمام مشکلات کشور در داخل وجود دارد و دولت سیزدهم بر این اعتقاد است که مشکلات کشور با ظرفیت داخلی قابل حل است.
وی به بازدید خود از نمایشگاه حاشیه این کنفرانس و توانمندی‌های برخی از شرکت‌ها در صادرات محصولات و خدماتشان به کشورهای اروپایی اشاره کرد و افزود: برخی از شرکت‌های ایرانی محصولاتشان را حتی به کشورهای اروپایی با استانداردهای بالا صادرات می‌کنند و این نشان از توانایی و دانش بالای جوانان ایرانی در این حوزه دارد.
وزیر ارتباطات با تاکید به اینکه راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات بدون همکاری با بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: تاکنون از توانایی بخش خصوصی در این حوزه بسیار استفاده شده است اما جای کار بیشتری دارد و امیدواریم بر اساس برنامه ارائه شده تا سال 1404 و خیلی زودتر از آن با حداکثر استفاده از توان داخلی لایه‌های مختلف شبکه ملی اطلاعات را راه‌اندازی کنیم.
وی به استفاده از تعابیر نامناسب درباره شبکه ملی اطلاعات اشاره کرد و افزود: به هیچ عنوان با راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات به دنبال قطع دسترسی مردم به اینترنت نیستیم و اتفاقا با شبکه‌ای باکیفیت و پرسرعت در داخل، تبادلات بین‌المللی بهتری خواهیم داشت.
زارع‌پور در پایان اعلام کرد: طبق برنامه تدوین شده در وزارت ارتباطات، تا 4 سال آینده ارتباطات پرسرعت را به درب منازل مردم در تمام شهر‌ها و روستاها می‌رسانیم تا بر این بستر سبد متنوعی از خدمات ارائه شود و مردم بتوانند تمام کارهای خود را بدون مراجعه حضوری در منزل انجام دهند.
بر اساس این گزارش، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدای حضور در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نمایشگاه کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات و توسعه پایدار زیرساخت‌ها را افتتاح کرد و سپس طی دو ساعت از تک‌تک غرفه‌ها و پنل‌های شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه بازدید و با حاضران در غرفه‌ها گفتگو کرد.
در این نمایشگاه ظرفیت‌های نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و تولید محتوا و خدمات شرکت‌های عضو سندیکا، اتحادیه‌ها و اصناف حوزه ICT به نمایش گذاشته شده بود و عیسی زارع‌پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در پنل‌ها و غرفه‌های شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه با ظرفیت شرکت‌ها و فعالان این حوزه آشنا شد و از تولیدات و خدمات تک تک شرکت‌کنندگان آگاهی یافت.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت ارتباطات وزارت ارتباطات ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات وزیر ارتباطات راه اندازی ظرفیت ها زارع پور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۶۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است

علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست با «محمدجمیل المیاحی» استاندار «واسط عراق» که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است، اظهار کرد: تهران یکی فشرده‌ترین و خاص‌ترین پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد از درآ مد ملی کشور بدون یافته‌های حوزه نفت و انرژی در اختیار پایتخت قرار دارد و ۵۰ درصد از شرکت ها‌ی دانش بنیان ایران در تهران مستقر هستند، گفت: در استان تهران علاوه بر خدمت رسانی به مردم ایران، میزبان اتباع نیز هستیم و نزدیک به ۵۲ درصد از مالیات کشور در تهران وصول می‌شود.

فخاری وجه تمایز استان تهران با سایر استان‌ها را به لحاظ ساختاری و نظام برنامه ریزی، فشردگی جمعیت این استان دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌ها و رفع نیازمندی‌ها با توجه به فشردگی جمعیتی در این استان کار آسانی نیست.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیت‌های استان تهران مربوط به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی با ظرفیت ملی است که در این استان مستقر شده اند، عنوان کرد: از صنایع «هایتک» تا خودرو سازی و موضوعات فراگیر همگی سبب شده اند که تهران به عنوان ام القرای کشور مطرح باشد.

فخاری به مقام برتر استان تهران در بخش کشاورزی و حوزه محصولات باغی اشاره کرد و گفت: استان تهران در حوزه تولید محصولات گلخانه‌ای رتبه نخست را دارد.

وی حوزه لبنیات استان تهران را شاخص دانست و افزود: موضوع مهم در تبادلات اقتصادی، شناخت کافی استان‌ها از ظرفیت‌های یکدیگر می‌باشد و در این راستا اگر ما پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های استان «واسط» در عراق را بدانیم، بهتر می‌توانیم در این زمینه محاورات طرفین را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها و برنامه‌های جدید را خلق کنیم.

استاندار تهران ضمن اعلام آمادگی پایتخت برای همکاری در حوزه تعاملات اقتصادی و رفع نیازمندی‌های استان «واسط» عراق گفت: لازم به ذکر است که استان ایلام نیز می‌تواند به عنوان یک استان واسط ظرفیت‌های لازم را میان تهران و «واسط» فراهم کند.

فخاری بر ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک میان استان تهران و استان «واسط» تاکید کرد و گفت: با استفاده از این کارگروه می‌توانیم موضوعات را مورد بررسی قرار داده و موقعیت‌های کاری جدید را احصا کنیم.

استاندار تهران در خصوص درخواست استاندار «واسط» مبنی بر استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های استان تهران در خصوص موضوعات شهری «واسط» اظهار کرد: این موضوع بستگی به جغرافیا و شرایط اقلیمی دارد، چرا که «دشت استان واسط» به عنوان یک دشت وسیع با ظرفیت‌های اقلیمی خود قابل توجه بوده و ما مشابه این وضعیت را در استان ایلام و «دشت عباس» و مناطق شمال استان خوزستان داریم و مهم‌ترین موضوع منطقه تأمین آب است که در صورت مدیریت صحیح در تأمین آب، ظرفیت‌های جدیدی را در حوزه کشاورزی خواهیم داشت.

فخاری یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال در استان «واسط» را ایجاد کارخانه‌هایی در حوزه تولید برق اعلام و بیان کرد: تولید سلول‌های خورشیدی یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند ظرفیت‌های لازم را برای برق مورد نیاز تأمین کند.

استاندار تهران با تاکید بر نقش مهم کشاورزی در توسعه اقتصادی، گفت: بر اساس تجربه جهانی صنایع پایین دستی حوزه کشاورزی عنوان نقطه عطفی در حوزه تولیدات و سرمایه گذاری محسوب می‌شوند.

وی همکاری تهران و واسط را یک جریان تاریخ ساز جدید عنوان کرد و افزود: با وجود تمایل دشمنان برای اختلاف اندازی میان دو ملت ایران و عراق باید تلاش کنیم ضمن تداوم اتحاد میان دو کشور دوست و همسایه، شاهد همکاری‌های روز افزون نیز باشیم.

استاندار تهران حفظ استقلال اقتصادی عراق را مهم دانست و عنوان کرد: امیدوار هستیم که در آینده شاهد رفع ظلم آمریکایی‌ها در عراق باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور داریم
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • مأموریت ویژه جامعه قرآنی ارتقای ظرفیت‌های معنوی کشور است
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • پوچتینو: در چلسی فقط من نباید خودم را ثابت کنم