Web Analytics Made Easy - Statcounter

تازه‌ترین رتبه‌بندی موضوعی تایمز در گروه علوم انسانی در چهار رشته اصلی منتشر شد و ۷ دانشگاه ایرانی در جمع برترین‌های دنیا قرار گرفتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رتبه بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۲ در گروه علوم انسانی با موضوعات «تجارت و اقتصاد»، «آموزش»، «حقوق» و «علوم اجتماعی» منتشر شد.

رتبه بندی گروه علوم انسانی از همان شاخص‌های عملکردی قابل اعتماد و دقیق مانند رتبه بندی‌های دانشگاه تایمز ۲۰۲۲ در سال ۲۰۲۲ استفاده می‌کند در بخش موضوعی مجدداً متناسب با زمینه‌های فعالیت هر دانشگاه تنظیم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در رتبه بندی دانشگاه‌های جهان بر اساس موضوع تجارت و اقتصاد ۷۹۵ دانشگاه رتبه بندی شدند. این تعداد در سال گذشته ۷۲۹ دانشگاه بود.

رتبه بندی دانشگاه‌ها بر اساس موضوع: تجارت و اقتصاد، عملکرد آن‌ها را در رشته‌های تجارت و مدیریت، حسابداری و مالی و اقتصاد و اقتصادسنجی ارزیابی می‌کند. در این گروه رتبه برتر جهان متعلق به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه استانفورد به صورت مشترک از آمریکا است.


رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ موضوع: تجارت و اقتصاد

 

همچنین در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ موضوع: تجارت و اقتصاد در رشته‌های حسابداری و مالی، تجارت و مدیریت، اقتصاد و اقتصادسنجی رتبه نخست به صورت مشترک به موسسه فناوری ماساچوست (MIT) و دانشگاه استانفورد اختصاص دارد.

رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رتبه بندی تایمز موضوع: تجارت و اقتصاد: رشته‌های حسابداری و مالی، تجارت و مدیریت، اقتصاد و اقتصادسنجی

 

در موضوع آموزش نیز تایمز دانشگاه‌های جهان را رتبه بندی کرده است و ۵۹۷ دانشگاه که در رشته‌های آموزش، تربیت معلم و مطالعات آکادمیک در آموزش و پرورش پیشرو هستند، بررسی شده‌اند.

از ایران در موضوع آموزش دانشگاه فردوسی مشهد با رتبه ۳۰۱–۴۰۰ و دانشگاه تهران با رتبه ۵۰۱+ در میان ۵۰۰ دانشگاه برتر دنیا قرار گرفته‌اند. برترین دانشگاه دنیا در این موضوع دانشگاه استانفورد از آمریکا است.

در رتبه بندی دانشگاه‌های جهان ۲۰۲۲ بر اساس موضوع: حقوق دانشگاهی از ایران در میان ۲۵۷ دانشگاه برتر دنیا قرار ندارد. دانشگاه برتر این موضوع نیز دانشگاه استانفورد از آمریکا است.

رتبه بندی دانشگاه‌های جهان ۲۰۲۲ بر اساس موضوع: علوم اجتماعی نیز از همان شاخص‌های عملکردی رتبه بندی جهانی تایمز بهره گرفته و دانشگاه‌های پیشرو در زمینه‌های مطالعات ارتباطات و رسانه‌ها، علوم سیاسی و روابط بین الملل (به همراه مطالعات توسعه)، جامعه شناسی و جغرافیا دسته بندی شده‌اند.


رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رتبه بندی تایمز موضوع: علوم اجتماعی

رتبه دانشگاه‌های ایرانی در رتبه بندی تایمز ۲۰۲۲ موضوع: علوم اجتماعی: رشته‌های مطالعات ارتباطات و رسانه‌ها، علوم سیاسی و روابط بین الملل (به همراه مطالعات توسعه)، جامعه شناسی و جغرافیا.

 

جدول امسال شامل ۸۷۰ دانشگاه است در حالی که در سال گذشته این تعداد ۷۹۱ دانشگاه بود. دانشگاه برتر این موضوع دانشگاه آکسفورد از انگلستان است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها علوم انسانی حقوق رتبه دانشگاه های ایرانی در رتبه بندی تایمز رتبه بندی دانشگاه ها گروه علوم انسانی دانشگاه های جهان تجارت و اقتصاد بر اساس موضوع علوم اجتماعی دانشگاه برتر تایمز ۲۰۲۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بین گروه آزمایشی تجربی و انسانی، فاصله قابل‌ملاحظه‌ای با سایر گروه‌ها وجود دارد!

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی باقر طاهری نیا معاون وزیر علوم و رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی، روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، در حاشیه بازدید از حوزه‌های آزمون سراسری کرمان گفت: در آزمون سراسری امسال تعداد ۱۱۵۲۰۰۰ داوطلب شامل ۶۳ درصد خانم‌ها و ۳۷ درصد آقایان شرکت کرده‌اند که در استان کرمان نیز این نسبت بین داوطلبان خانم‌ها و آقایان چشمگیر و ۶۵ به ۳۵ درصد است.

رئیس مؤسسه پژوهش و برنامه‌ریزی آموزش عالی افزود: بیشترین داوطلب در گروه آزمایشی علوم‌تجربی با ۳۳۵۰۰۰ و در رتبه دوم، گروه آزمایشی علوم‌انسانی ۲۵۰۰۰۰ داوطلب داشته‌اند و با اختلاف قابل‌توجه در رتبه‌های بعدی گروه آزمایشی هنر، گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی و گروه آزمایشی زبان‌های خارجی هستند؛ بنابراین ضرورت دارد برای این فاصله قابل‌ملاحظه بین گروه‌ها تأمل نمود و راهکار‌هایی ارائه گردد.

 طاهری‌نیا ادامه داد: امروز هم‌زمان با آزمون سراسری، آزمون اختصاصی دانشجو - معلمان نیز برگزار می‌شود که یک آزمون اختصاصی با دفترچه و شرایط پذیرش جداگانه است.

وی تصریح کرد: آزمون سراسری امسال نسبت به سال‌های گذشته بسیار با ضریب اطمینان بیشتری در حال برگزاری است و اقداماتی که به لحاظ فنی، تخصصی، مدیریتی و فرایندی انجام شده است، زمینه ایجاد امنیت و سلامت بیش‌ازپیش آزمون سراسری را فراهم کرده است.

طاهری نیا در پایان بیان کرد: مرحله دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ در تیر‌ برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۵هزار داوطلب کنکور سراسری در خراسان جنوبی
  • بین گروه آزمایشی تجربی و انسانی، فاصله قابل‌ملاحظه‌ای با سایر گروه‌ها وجود دارد!
  • رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در قزوین
  • اختصاص ۱۰ امتیاز رتبه‌بندی به ۵۷۰۹ دانشجو معلم دانشگاه فرهنگیان
  • آغاز نوبت اول کنکور/ رقابت داوطلبان گروه‌های ریاضی و انسانی در نخستین روز
  • آغاز کنکور ۱۴۰۳ با رقابت داوطلبان ریاضی و انسانی
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ با گروه های آزمایشی ریاضی و انسانی
  • آغاز نوبت اول آزمون سراسری در اصفهان
  • آغاز آزمون سراسری علوم ریاضی و علوم انسانی
  • رقابت کنکور ۱۴۰۳ با آزمون «علوم ریاضی» و «علوم انسانی» آغاز شد