Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@15:00:08 GMT

امهال وام کرونا تا پایان ۱۴۰۰

تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۰۰۶۱۹

امهال وام کرونا تا پایان ۱۴۰۰

عزت‌الله ضرغامی با اعلام عضویت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در ستاد ملی مدیریت کرونا، از امهال وام کرونا تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش ایسنا، عزت‌الله ضرغامی در توئیتر خبر داد: "در ستاد کرونا عضو شدم. در جلسه امروز (شنبه ۲۴ مهرماه) استمهال وام‌های دریافتی مراکز گردشگری تا پایان ۱۴۰۰ و مفاصاحساب مالیاتی آنان تا آخر آذرماه به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اوایل تشکیل ستاد ملی کرونا به عنوان یکی از اعضا در جلسات حاضر می‌شد، اما تقریبا از میانه سال ۹۹ این عضو هیأت دولت به ستاد کرونا دعوت نشد. هرچند کارشناسان این وزارتخانه در کمیته‌های زیرمجموعه ستاد ملی کرونا عضویت داشته و پیگیر مطالبات بودند.

فعالان گردشگری معتقدند عضویت و حضور نداشتن وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در صحن اصلی ستاد ملی کرونا، پیگیری بسیاری از مطالبات را به تعویق انداخته و حتی سوءبرداشت‌هایی را در به نتیجه رساندن و اجرای برخی مصوبات به وجود آورده است که از جمله آن‌ها وتو شدن صدور ویزای گردشگری در صحن ستاد ملی کرونا با وجود تایید در کمیته‌های زیرمجموعه‌های این ستاد بود که پس از یک سال پیگیری، به تازگی تصویب شده است.

همچنین برخی فعالان گردشگری معتقدند ستاد ملی کرونا از ابتدای تشکیل، برنامه درستی برای سفرهای داخلی و تعیین پروتکل‌های بهداشتی در سفر و همچنین راه‌کاری برای جبران خسارت‌های واردشده به صنعت گردشگری نداشته و بدون دریافت نظر کارشناسی، تصمیم‌هایی را گرفته که خسارت مالی و جانی آن بیشتر بوده است. تاکید صرف بر "ممنوعیت سفر" و تعطیلی مشاغل گردشگری، بدون ارائه راه‌کار از جمله ایرادهایی بود که فعالان و صاحبان کسب‌وکارهای گردشگری به این ستاد وارد کرده‌اند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گردشگري کروناویروس کرونا در ایران وام کرونا امهال وام ضرغامي ستاد ملی کرونا ستاد ملی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۰۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان در نشست مدیران شهرستان‌ها و معاونان اداره کل در شهرستان ملایر گفت: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، تلاش خواهیم کرد تا کارگاه‌های آموزش رایگان صنایع دستی در استان همدان پربار تر از سالهای قبل در راستای رونق اشتغال و تولید برگزار شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه در ملایر با تلاش مردم و مسئولان شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی بوده که بسیار ارزشمند و شایسته تقدیر است و هنرمندان و مسئولان شهرستان بخصوص فرماندار، شهردار و اعضا شورای شهر و اصناف همواره در جشنواره و رویدادها پای کار بوده و فعالیت خوبی را در راستای رونق گردشگری و صنایع دستی این شهرستان انجام داده‌اند که نتایج آن را به زودی شاهد خواهند بود.

وی افزود: در شهرستان ملایر در حوزه مرمت یخچال میرفتاح، مرمت بازار و سراها، طرح مطالعه بافت تاریخی ملایر و ایجاد بازارچه صنایع دستی اعتبارات مناسبی برای این شهرستان لحاظ شده که امیدواریم با تخصیص اعتبار شاهد فعالیت خوب عمرانی در حوزه میراث فرهنگی در این شهرستان باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی استان همدان ادامه داد: امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است که در حوزه صنایع دستی فعالیت‌های خوبی را در راستای تحقق منویات رهبری می‌توان انجام داد و با برپایی کارگاه‌های آموزش رایگان در توسعه این حوزه تلاش بیشتری باید انجام شود که کارگاه‌های آموزش صنایع دستی امسال با قدرت در همدان اجرا خواهد شد.

معصوم علیزاده اضافه کرد: نشست‌های شهرستانی مدیران و معاونت‌ها، در راستای هم‌افزایی، تبادل نظر، آشنایی با فعالیت‌ها و تبادل افکار انجام می‌شود که قطعاً مثمر ثمر خواهد بود.

کد خبر 747645

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • تقویت و توسعه زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید
  • گردشگری و صنایع دستی،‌ مردمی‌ترین نوع اقتصاد است
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»