Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

یک شرکت نوپای آلمانی دو سال دیگر ماشین الکتریکی به بازار عرضه می‌کند که باتری‌ هایش با انرژی خورشید شارژ می‌شود. سونو موتورز می‌گوید هدفش کاهش مصرف سوخت‌ های فسیلی و رفع موانعی است که باعث می‌شود مردم خودروی الکتریکی نخرند.

به گزارش تین نیوز، سونو موتورز پنج سال پیش تاسیس شد. لورین هان، یکی از بنیانگذاران این شرکت می‌گوید مردم به خاطر قیمت گران و نداشتن امکان شارژ در خانه، سراغ خودروهای الکتریکی نمی‌روند و محصول این شرکت که نامش سایون است پاسخی برای این 2 مشکل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایون با هر بار شارژ تا ۳۰۵ کیلومتر حرکت می‌کند. بدنه ماشین با ۲۴۸ سلول خورشیدی پوشانده شده که باتری‌ ها را شارژ می‌کند. انرژی که از خورشید گرفته می‌شود به طور متوسط هر هفته تا حداکثر ۲۴۵ کیلومتر به برد ماشین اضافه می‌کند. از الکتریسیته ذخیره شده در باتری‌ می‌توان برای نیرو دادن به وسایل الکتریکی یا ماشین‌های الکتریکی دیگر هم استفاده کرد.

قیمت پایه سایون ۲۵ هزار و ۵۰۰ یورو (حدود ۳۰ هزار دلار) است. سونو موتورز نمایندگی فروش ندارد و ماشین‌هایش را بی‌واسطه در اینترنت به مشتری می‌فروشد.

این شرکت همچنین ویدیوهایی آموزشی منتشر خواهد کرد که مالکان سایون می‌توانند با تماشای آنها سرویس‌ و نگهداری ماشین را یاد بگیرند.

خریداران سونو موتورز می‌توانند هنگامی که از ماشین استفاده نمی‌کنند آن را برای مدتی اجاره دهند. این کار با برنامه‌ای در تلفن همراه مشتری مدیریت می‌شود. این برنامه همچنین با دریافت مقصد راننده به کسانی که این برنامه را دارند اطلاع می‌دهد تا اگر مسیرشان مشترک است با یک ماشین بروند. به این ترتیب مصرف انرژی و آلودگی هوا کاهش می‌یابد و ترافیک سبک‌ تر خواهد شد.

اتاق ماشین بسیار ساده، اما به اکثر امکانات امروزی مجهز است. روی داشبورد و در محفظه‌ ای شیشه‌ای خزه ایسلندی گذاشته شده است. طراحان ماشین می‌ گویند این خزه‌ها علاوه بر تاکید بر هدف کارخانه برای حفظ محیط زیست، هوای ماشین را هم تصفیه می‌کند.

سونو موتورز برای یک دست کردن روند تولید امکان انتخاب زیادی برای تغییر خودرو به مشتری نمی‌ دهد. مشتریان حتی رنگ را هم نمی‌توانند انتخاب کنند و همه ماشین‌ ها با رنگ سیاه ساخته می‌شود.

ماشین‌ها در کارخانه‌ای در سوئد تولید خواهد شد. سونو موتورز می‌گوید تا کنون سیزده‌ هزار سفارش در اروپا دریافت کرده است.

خودروی الکتریکی آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ترافیک انرژی خورشیدی خودروی الکتریکی مصرف انرژی آلودگی محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۲۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد

مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور گفت: قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت نیرو، سید محمد واعظی‌نژاد، مدیر‌کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه 56 پروژه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در 15 استان در حال اجراست، اظهار کرد: 16 پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در 6 استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، از روز پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403 با افتتاح نمادین نیروگاه خورشیدی 60 کیلوواتی یک دبیرستان خیرساز به نام حاج غلام رضا زیرک در شهر قم با حضور محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و حمیدرضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور به بهره برداری رسیدند.

واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر 56 پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت 840 کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در 20 هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح 16 نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و 56 پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • خودروی برقی پریمیوم «اکسید»، لوکس‌تر و پیشرفته‌تر از تسلا
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟
  • چگونه کشور‌های جهان از خورشید طلا و از باد پول می‌سازند؟!