Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با بازگشت تدریجی زندگی به حالت عادی در اروپا بعد از محدودیت های کرونایی، روند خشونت علیه زنان بار دیگر اوج گرفته است.

به گزارش مشرق، زندگی در اروپا در حالی به حالت عادی باز می‌گردد که خشونت مرگبار علیه زنان بار دیگر در این قاره روند افزایشی به خود گرفته است؛ دلیل این امر این است که سوء استفاده کنندگان، فرصت خشونت علیه زنان را در طول قرنطینه کرونا تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «فرانس ۲۴»، حال چهره‌های جدیدی در این قاره خبرساز شده اند مانند چاهینز؛ یک زن فرانسوی که توسط همسر سابقش زنده سوزانده شد و یا ۵ زنی که در بهار در طول ۳ هفته در سوئد کشته شدند.

در معدود کشورهای اروپایی که آمار رسمی ۲۰۲۱ برای آنها در دسترس است، ارقام غیرقابل انکار است؛ به عنوان مثال، در اسپانیا از زمان پایان وضعیت فوق العاده کرونایی در ماه می، هر ۳ روز یک زن کشته می‌شود، در حالی که پیش از پایان وضعیت فوق العاده کرونایی به طور متوسط یک زن در هر هفته کشته می‌شد.

بر اساس آمارهای منتشر شده از سوی یک سازمان غیر دولتی، در بلژیک ۱۳ زن از پایان ماه آوریل تاکنون کشته شده اند و این در حالی است که در کل سال ۲۰۲۰ میلادی ۲۴ زن در این کشور کشته شده اند.

در فرانسه ۵۶ زن در طول سال جاری کشته شده اند که این رقم برای مدت مشابه سال پیش ۴۶ نفر بوده است.

«ویکتوریا روسل»، سرپرست گروه ویژه دولت اسپانیا در برابر خشونت جنسیتی می گوید «با دستیابی زنان به آزادی بیشتر، متجاوزان احساس می‌کنند کنترل خود را از دست داده اند و با خشونت شدیدتر، نسبت به این موضوع واکنش نشان می‌دهند.»

وی در ادامه گفت «در مورد روند فزاینده‌ای که در ماه‌های اخیر شاهد آن بودیم، ما می بینیم که چگونه کاهش محدودیت‌های همه گیری ویروس کرونا خشونت علیه زنان را آشکار کرده است.»

در سال ۲۰۰۴ اسپانیا اولین کشور در اروپا بود که قانونی را تصویب کرد که به طور خاص خشونت خانگی را سرکوب می‌کرد و جنسیت قربانی را عامل تشدیدکننده موارد تجاوز می‌دانست؛ با افزایش اخیر خشونت‌های مرگبار در اسپانیا، «پدرو سانچز»، نخست وزیر این کشور بار دیگر تمایل خود را برای پایان دادن به موضوعی، که او آن را «آفت زن ستیزی» توصیف کرده، یکبار برای همیشه اعلام کرده است

در سراسر اروپا قرنطینه‌ها تشخیص موارد خشونت خانگی را دشوار کرده است. قربانیان که مجبور بودند در خانه با متجاوزان خود بمانند، موقعیت کمی را برای دریافت کمک داشته اند.

آمارهای وزارت برابری اسپانیا نشان می‌دهد که در طول ۳ ماه قرنطینه این کشور در آغاز همه گیری، درخواست‌ها برای کمک ۵۸ درصد در مقایسه با مدت زمان مشابه در سال ۲۰۱۹ افزایش یافته است. همچنین درخواست‌های آنلاین قربانیان در این مدت ۴۵۸ درصد افزایش را تجربه کرده است.

این امر نشان می‌دهد که چگونه زنان حتی قادر به تماس تلفنی از خانه‌های خود برای درخواست کمک نبوده اند.

همین موضوع در ایتالیا و آلمان نیز صادق بود؛ در انگلیس یک سازمان غیر دولتی عنوان کرده که تماس‌ها برای درخواست کمک در رابطه با خشونت خانگی علیه زنان بین بهار ۲۰۲۰ تا فوریه ۲۰۲۱ تقریباً ۲ برابر شده است.

منبع: میزان

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان اروپا خشونت علیه زنان دولت اسپانیا بلژیک فرانسه پدرو سانچز علیه زنان شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۴۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • لیگ قهرمانان زنان اروپا؛ تقابل بارسلونا و لیون در فینال
  • لیگ قهرمانان زنان اروپا | تقابل بارسلونا و لیون در فینال
  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان
  • کاملاً برخلاف مردان؛ زنان بارسلونا باز هم فینالیست اروپا شدند
  • (ویدئو) انفجار و دود در مرز اسرائیل همزمان با ارسال کمک‌های هوایی به غزه
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • خشونت علیه زنان در خانه / زنان چه کنند؟