Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،  سید محمود واعظ پور روز دوشنبه در نشست شورای سلامت شهرستان افزود: ۶۰ درصد عامل حیوان گزیدگی در این شهرستان سگ های ولگرد هستند که بیشتر در سنین زیر ۲۰ سال انجام شده است و ۸۳ درصد هم آقایان بوده اند.

وی ادامه داد: سال ۹۹، ۱۰۶ مورد، سال ۹۸، ۲۳۴ مورد و سال ۹۷، ۱۹۱ مورد حیوان گزیدگی در شهرستان تفت گزارش شد که شهرهای تفت و بخ نسبت به دیگر نقاط شهرستان موارد بیشتری گزارش شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شبکه بهداشت و درمان تفت اضافه کرد: در ۲ سال اخیر هیچ مورد حیوان مبتلا به هاری در شهرستان تفت شناسایی نشده است که شاید دلیل آن عدم پرداختن به این موضوع و انجام آزمایش های لازم باشد.

وی با بیان اینکه هزینه درمان بیماری هاری بالا است، از مسئولان  مربوط خواست تا نسبت به بررسی و شناسایی حیوان های مبتلا به هاری اقدامات لازم را انجام دهند.

واعظ پور تصریح کرد: موضوع سگ های ولگرد یکی از مشکلات شهرستان است که باید به آن حساسیت وجود داشته باشد و نسبت به جمع آوری آنها اقدام شود.

وی با اشاره به هفته سالمند گفت: تفت دومین شهرستان سالمند کشور محسوب می شود و با توجه به شعار امسال هفته سالمند لازم است جهت دسترسی سالمندان به خدمات دیجیتال و هوشمند تلاش شود.

واعظ پور با بیان اینکه سالمندان زیادی در مرکز نیکوکاری فاطمه الزهراء (س) تفت هستند، از مسوولان خواست حتماً به این مرکز سری بزنند و از عوامل آن تشکر کنند.

مرکز شهرستان ۵۰ هزار نفری تفت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها یزد سلامت روان تفت بیماری هاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد سلامت روان تفت یزد سلامت روان تفت بیماری هاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۱۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود

دکتر وطن خواه با بیان اینکه تشکیل شبکه های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان از برنامه های اولویت دار وزارت بهداشت است، اظهار داشت: هدف از برگزاری این کارگاه، استفاده بهینه از منابع  و عدم موازی کاری در آزمایشگاه‌ها، سطح‌بندی نیروی انسانی آزمایشگاه‌ها متناسب با تخصص آن‌ها و فراهم کردن دسترسی به تمامی خدمات آزمایشگاهی برای مردم در تمامی نقاط کشور با بهترین کیفیت خدمات آزمایشگاهی است.

وی افزود: طبق اسناد بالادستی تا سال ۱۴۰۴ باید ۸۵ درصد آزمایشگاه های بیمارستان های دولتی تحت پوشش شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وطن خواه یادآور شد: در حال حاضر شبکه آزمایشگاهی در ارتباط با بخش خصوصی طبق آیین نامه ها موجود است و در صورت داوطلب بودن می توانند در شبکه آزمایشگاهی قرار گیرند.

وی در ادامه گفت: بیش از ۸ هزار و ۲۰۰  آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور در حال فعالیت هستند که از این تعداد حدود ۳ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه بهداشتی هستند.  

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • سرقت خودرو از تهران کشف در میرجاوه
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • آبی که از سرچشمه گل آلود می شود ؛ داستانی تکراری این بار در روستای سرکلاته کردکوی
  • فعالیت ۸۲۰۰ آزمایشگاه بهداشتی و درمانی در کشور
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • درمان «ارس» تنها پلنگ باغ وحش شهرستان مشهد پیگیری می‌شود