Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با بیان اینکه بودجه این پژوهشگاه کفاف اجرای طرح‌های پژوهشی را نمی‌دهد، گفت: سال گذشته ٨۶ درصد تخصیص بودجه داشتیم و در سال جاری تاکنون ۴١ درصد از بودجه پژوهشگاه محقق شده است. به گزارش ایسنا، علی شریف نژاد در نشست خبری به مناسبت هفته تربیت بدنی و ورزش با طرح این پرسش که «درآمدهای اختصاصی دانشگاه ها از کدام محل است؟» اظهار کرد: پژوهشگاه زمین چمن، استخر، فضای ورزشی دانشجویی ندارد که همانند دانشگاه ها اجاره دهد و تنها محل درامد آن اجرای طرح های پژوهشی و برگزاری دوره های آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در حال رایزنی هستیم و عمده بودجه ما صرف پرسنل و نیروها می‌شود، بر همین اساس سعی کرده ایم از طرح‌های پژوهشی بیرونی استفاده کنیم، همچنین منابع داخلی پژوهشگاه تربیت بدنی محدود شدهاست اما منتظر ننشسته ایم و در حال انجام طرح‌های پژوهشی هستیم.

رییس پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی با بیان اینکه «در شش ماهه نخست سال جاری توانستیم به سقف درآمدی خود که مبلغ سه میلیارد تومان در نظر گرفته شد دست یابیم،» عنوان کرد: در عرصه‌های داخلی و بین‌المللی فعالیت‌های تحقیقاتی زیادی داشته‌ایم و رسانه‌ها در این میان نقش یک کاتالیزور را داشته‌ و باعث شده‌اند این فعالیت‌ها به اطلاع مردم و سایر افراد جامعه برسد.

شریف نژاد افزود: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری که گفته اند «ورزش را باید در تمام جنبه‌های جدی بگیریم،» سعی کرده‌ایم در حوزه پژوهشی و فناوری رو به جلو حرکت کنیم. ما در بحث فناوری ورزشی، در برخی بخش جلوتر هستیم و در برخی بخش ها عقب، در مجموع پژوهشگاه در مرحله‌ای قرار دارد که طرح از بیرون از مجموعه، همچون کمیته المپیک، کمیته پارالمپیک و … سفارش داده می‌شود تا به مرحله اجرا در بیاید.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز فناوری ورزشی کشور یکی از افتخاراتی است که شکل گرفته و خوشبختانه به تجاری سازی هم رسیده است، گفت: ما از این مسیر با حمایتی که از جوانان داشته‌ایم، توانسته‌ایم به بحث تجاری سازی برسیم و در واقع از جوانانی که صاحب طرح و ایده هستند، حمایت می‌کنیم.

علی کاشی، معاون پژوهشی و تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، با اشاره به اینکه در کشور ما دو چالش در زمینه اجرای پژوهش وجود دارد، اظهار کرد: چالش اولیه اینکه دستگاه‌ها خیلی از پژوهش ها استفاده نمی‌کنند و چالش دوم نیز این است که فرهنگ پژوهش خیلی نهادینه نشده که دستگاه‌ها از آن بهره ببرند.

وی افزود: در سه سال اخیر به اندازه بیست سال گذشته طرح های مختلف را اجرا کرده‌ایم که تعدادشان به ۹۰ طرح می‌رسد. امروز می‌توانیم بگوییم که ۸۴ درصد درآمد پژوهشگاه از محل پژوهش‌ها است که اتفاق خوبی است. البته نگاه ما فقط انجام طرح‌های پژوهشی نیست، بلکه به دنبال اجرای پایان‌نامه‌های دانشجویی هم هستیم و کمک می‌کنیم تا این پایان‌نامه ها به صورت هدفمند اجرا شوند.

محمد شریعت زاده، معاون فناوری پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز با بیان اینکه نزدیک به چهار سال است که مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری ورزشی ایران راه‌اندازی شده و خوشبختانه دستاوردهای مناسبی داشته‌ است، گفت: با اعتمادی که به تیم‌های دانش‌بنیان شد و رایزنی‌هایی که داشتیم، شاهد استفاده بخش‌های مختلف کشور از محصولات این مرکز هستیم؛ برای مثال باشگاه‌هایی مثل سپاهان اصفهان و آکادمی استقلال، دستگاه‌های توپ انداز خریداری کردند و همچنین مرکز ملی فوتبال نیز قرار است از فناوری‌های مختلف استفاده کند.

وی ادامه داد: ما نگاهی به بازارهای کشورهای همسایه هم داریم، چون قیمت محصولات ما نسبت به محصولات مشابه خارجی بسیار کمتر است و  راه‌اندازی چند مرکز نوآوری در استان‌های مختلف را نیز دنبال می کنیم.

زارعیان، معاون فرهنگی و اجتماعی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی نیز با اشاره به اینکه سیزدهمین همایش علوم ورزشی قرار است ۱۶ تا ۱۸ اسفند برگزار شود، اظهار کرد: در همایش قبلی که به صورت مجازی برگزار شد، موفقیت‌های خوبی کسب شد، به طوری که که ۶۰۰ مقاله ارسال و ۴۰۰ عضو هیات علمی از دانشگاه‌های سراسر کشور حضور داشتند. همچنین ۲۹ استاد برجسته علوم ورزشی از ۱۴ کشور خارجی از جمله آلمان، اسپانیا، آمریکا و … شرکت کردند و این باعث شد شاهد یکی از همایش‌های بزرگ کشور باشیم.

وی ادامه داد: در دوره آینده، ۱۳ مقوله در نظر گرفته شده و با حضور فدراسیون‌های مختلف ورزشی شرایط را مدیریت می‌کنیم که آنها بتوانند بهره لازم را ببرند و در واقع فاصله علم و عمل کمتر شود. همچنین برترین پژوهشگر سال را در این همایش معرفی می کنیم و در تلاش می‌هستیم همایش‌ها به صورت بین‌المللی برگزار شود و بر همین اساس می‌خواهیم از نظر اساتید برجسته بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی طرح های پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد

ایسنا/اصفهان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که مکمل یاری پروبیوتیک همراه با مصرف منظم دارو  می‌تواند شدت صرع در کودکان مقاوم به درمان را کاهش دهد.

غلامعلی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از آنجا که یک سوم بیماران به درمان‌های دارویی پاسخ مناسب نمی‌دهند و یافتن روش‌های مکمل درمان صرع ضروری است پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کاشان یک مطالعه را با مشارکت ۹ کودک مبتلا به صرع مقاوم زیر ۱۶ سال شروع کردند.

وی افزود: در فاز اول مطالعه، کودکان از نظر فرکانس صرع مورد پایش قرار گرفته و در فاز دوم به مدت دو ماه مکمل پروبیوتیک خاص در کنار داروهای روتین آنها برای درمان صرع تجویز شد.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تاکید کرد: در این پژوهش، فرکانس صرع و سطح آنزیم‌های  کبدی، کراتینین، سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم و قند خون ناشتای آنان قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک با هم مقایسه شد. شدت صرع آنان نیز قبل و بعد از دریافت پروبیوتیک، بر اساس مقیاس NHS۳ و HASS سنجش و توسط آزمون آماری ویلکاکسون مورد سنجش قرار گرفت.

حمیدی گفت: صرع یک بیماری مزمن مغزی است و علاوه ‌بر ویژگی‌های ژنتیکی بیمار، عوامل محیطی مانند اختلالات الکترولیتی در عود حملات تشنج، نقش دارند که بر اساس یافته‌های پژوهش، تجویز دو ماه مکمل پروبیوتیک به طرز معنی‌داری فرکانس و شدت صرع را کاهش داده و در برخی مقیاس‌ها نیز بهبود بخشید.

وی افزود: بر اساس آمار یک بررسی ملی که در سال ۲۰۲۱ در نشریه نیچر منتشر شد، شیوع صرع در ایران ۱۶.۶ در ۱۰۰۰ نفر است که میزان ابتلای بیماری در رده سنی ۱۵ تا ۱۹ سال نیز از همه رده‌های سنی بالاتر است و داروهای ضدّتشنج نیز در یک‌سوم این بیماران کارایی کافی ندارند.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: اهمیت انجام این پژوهش در حالی است که تشنج‌های کنترل نشده و مکرر در بیماران مبتلا به صرع علاوه بر تهدید سلامتی بیمار، منجر به کاهش کیفیت زندگی بیماران و خانواده آنان می‌شود.

حمیدی اظهار کرد: این پژوهش توسط فاطمه زارعی، احمد طالبیان، اژدر حیدری، سید محمد اسماعیلی طبا و محمود سلامی، اعضای گروه اطفال دانشکده پزشکی کاشان انجام شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان؛ دولت برنده است یا مجلس؟
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • بولت، امباپه را به چالش دوی ۱۰۰ متردعوت کرد
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • کشمکش بر سر سه هزار میلیارد تومان / دولت برنده است یا مجلس؟
  • ویژه‌برنامه استاد مجتهدی با عنوان «یک‌عمر معلم» برگزار می‌شود
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان