Web Analytics Made Easy - Statcounter

بنابر اعلام رسانه های محلی ایتالیا، اعتراضات علیه اجباری شدن کارت واکسن کرونا در محل کار، منجر به اختلال در روند حمل و نقل کالا در بندر تریسته در شمال این کشور شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "ریل فریت"، بنابر اعلام رسانه های محلی ایتالیا، اعتراضات علیه اجباری شدن کارت واکسن کرونا در محل کار، منجر به اختلال در روند حمل و نقل کالا در بندر تریسته در شمال این کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدها نفر از اعتصاب کنندگان و معترضان در مقابل ورودی این بندر روز جمعه تجمع کردند و تخمین زده می شود که حدود 250 نفر دیگر نیز کار خود را رها کرده و به این تظاهرات پیوستند.

هنوز مشخص نیست که این اعتراضات بر حمل و نقل ریلی در این شهر بندری ایتالیا تأثیر منفی خواهد داشت یا خیر. روزنامه محلی این شهر پیش بینی کرد که تظاهرات ادامه خواهد داشت.

تظاهرات کارکنان بوئینگ به دلیل اجباری شدن واکسن کرونااقتصاد ایتالیا سریع تر از حد انتظار از رکود خارج می شود

بر اساس این گزارش، حداقل 40 درصد از نزدیک به 1000 کارگر بارانداز در این بندر در برابر ویروس کرونا واکسینه نشده اند.

طبق قوانین جدید ایتالیا، شاغلان در محل کار خود باید مدرکی داشته باشند که نشان دهد آنها واکسینه شده، یا درمان شده اند و یا نتیجه آزمایش کرونای آنها منفی بوده است. این آزمایشات رایگان نیستند و این اقدام دولت یکی از سخت ترین اقدامات در اروپا است.

انتظار می رود اعتراضات دیگری در سراسر ایتالیا علیه اجباری شدن آنچه که دولت "مجوز عبور سبز" می نامد، به ویژه در بنادر این کشور، شکل بگیرد.

شاغلینی که این مجوز را در محل کار خود همراه نداشته باشند، تعلیق می شوند و پس از پنج روز حقوق خود را از دست می دهند. اگر افراد بدون این مجوز در محل کار حاضر شوند، احتمالاً جریمه های سنگینی دریافت خواهند کرد.

اگرچه روز جمعه به دلیل این اعتصاب و اعتراضات مشکلات عرضه در ایتالیا پیش بینی می شود، نظرسنجی ها نشان می دهد که دو سوم ایتالیایی ها از اجباری شدن "مجوز عبور سبز" حمایت می کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا اجباری شدن محل کار حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۳۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اختلال ترس از فراموش شدن چیست؟
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • قاچاق کالا عملاً روند تولید را مختل می‌سازد
  • تحصیل اجباری ۹ هزار دانش‌آموز‌ شهر صدرا در شیراز
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • همایش روز جهانی اتیسم در رشت
  • برندگان جوایز عکاسی جهانی سونی ۲۰۲۴ /از عقیم‌سازی اجباری تا متروکه‌های آلوده به تشعشعات اتمی
  • بازگشت اجباری جود بلینگام به لیست رئال مادرید
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند