Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، یوسف دادگرنوبران روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اظهار داشت: هم اکنون بیش از پنج هزار نفر در شرکت تراکتورسازی ایران مشغول فعالیت هستند که سهم کردستان ۱۰۴ نفر است و این شرکت در مجموع ۱۶ نوع تراکتور را در سبد تولید دارد.

وی با اشاره به قابلیت‌های شرکت تراکتورسازی کردستان افزود: این شرکت در سال ۱۳۸۳ در استان راه اندازی شده و از تولید روزانه پنج دستگاه تراکتور اکنون به ۱۴ دستگاه رسیده و مجوزهای لازم برای خریداری ۹ هزار مترمربع زمین را برای توسعه فعالیت خود اخذ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: یکی دیگر از افتخارات این شرکت تولید انحصاری تراکتور مدل ۲۸۵ که ویژه صادرات است و خریداران خوبی در کشورهای منطقه دارد.

وی در خصوص سایر تغییرات در افزایش کیفیت تراکتورهای تولید شده در این شرکت اظهار داشت: تراکتورسازی کردستان برای ارائه محصولی مرغوب و باکیفیت، با انجام برخی تغییرات سعی می کند رضایت بیشتر مشتریان خود را جلب کند.

دادگر افزود: تغییر نوع فرمان تراکتور از مکانیکی به هیدرولیک، تغییر موتور از حالت پیستون و سوپاپ به مدل MN در راستای افزایش قدرت به ۷۵ است بخار واقعی، تغییر داشبورد از حالت عقربه‌ای به دیجیتالی، استفاده از رنگ پودری به جای رنگ مایع برای مقاومت بیشتر در برابر گرما و سرما و استفاده از لاستیک های مرغوب از جمله تغییرات صورت گرفته در تراکتور تولید شده است.

وی در باره اینکه چرا تاکنون این شرکت تیم ورزشی در کردستان تشکیل نداده است گفت: تجربه ثابت کرده که ما صنعت گران در زمینه ورزش و تیم داری موفق نیستیم و به همین خاطر در این عرصه وارد نشدیم اما از ورزشکاران حمایت خواهیم کرد.  

وی با اشاره به فشارهای مالیاتی بر این شرکت گفت: با توجه تحریم ها و مشکل صادرات در سال‌های گذشته مدل ۲۸۵ را از طریق شرکت تراکتورسازی تبریز صادر می‌شد و اما در اظهارات مالیاتی تعبیر متفاوتی از قانون وجود دارد.

دادگر گفت: در حالی که تراکتورسازی کردستان در اوج شکوفایی خود بود و مدیران شرکت در فکر توسعه و افزایش تولید بودند، با افزایش چند برابری مالیت شرکت در وضعیت نامطلوبی قرار دارد و مالیات سالانه شرکت از یک ملیارد ریال در سال به رقم ۲۵ میلیارد ریال افزایش یافت.

وی افزود: این افزایش مالیات به خاطر فروش مدل ۲۸۵ قبل از صادرات به تراکتورسازی تبریز بود و این در حالی است که این شرکت از شفافیت مالی بسیار خوبی برخوردار است و کسی منکر عدم پرداخت مالیات منصفانه نیست.

 مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: با توجه به شرایط پیش آمده اکنون مدیران شرکت مجبور شدند که مدل ۲۸۵ که انحصاری تولید آن در کردستان است، از خط تولید حذف کنند.

وی در خصوص نحوه فروش در شرکت تراکتورسازی ایران افزود: این شرکت به دنبال افزایش تولید در کنار ارتقای کیفیت است و برای اینکه تراکتور تولید شده به دست کشاور برسد، مساله فروش را با جهادکشاورزی با استفاده از تسهیلات بانکی منوط کرده است.

 کارخانه تراکتورسازی کردستان که شعبه‌ای از کارخانه بزرگ تراکتورسازی ایران است در سال ۱۳۸۳تاسیس شده و هم اکنون با مشغول شدن ۱۰۴ نفر در یک شیفت کاری و ۹۵ درصد قطعات ساخت داخل،روزانه ۱۴ دستگاه تراکتور مونتاژ و روانه بازار داخلی و خارجی می‌کند.

گروه صنعتی تراکتورسازی ایران به عنوان بزرگترین تولید کننده ادوات کشاورزی با هفت شرکت اقماری در تبریز، ۲ شرکت در سنندج و ارومیه فعال بوده و با حدود ۵ دهه فعالیت در زمینه تولید تراکتور، در عرصه تولید ۷۱ نوع انواع موتور در بخش های کشاورزی، صنعتی و خودرو فعالیت دارد.
 

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کردستان مكانيزاسيون سنندج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کردستان مكانيزاسيون وزارت جهاد کشاورزی کردستان مكانيزاسيون سنندج تراکتورسازی کردستان تراکتورسازی ایران شرکت تراکتورسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۸۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه از افزایش ۱۸ درصدی تولید این مجتمع در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: تولید این شرکت فروردین امسال با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۱۵ هزار تن رسید.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی ارومیه، اکبر اسمعیلی در آیین بزرگداشت روز کار و کارگر و تجلیل از کارگران نمونه این شرکت با اشاره به روند رو به رشد پتروشیمی ارومیه در سال ۱۴۰۲ به‌ویژه در بخش تولید، فروش و درآمد بیان کرد: شرکت پتروشیمی ارومیه پارسال ۱۸ درصد افزایش تولید داشت.  

وی افزود: آمارهای تولید فروردین ۱۴۰۲ نشان می‌دهد روند رو به رشد پتروشیمی ارومیه همچنان حفظ شده است، به‌طوری‌ که فروردین امسال تولید این شرکت با رشد ۲۰ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۱۵ هزار تن رسید.

مدیرعامل شرکت پتروشیمی ارومیه با تأکید بر اینکه حرکت عظیم رشد و توسعه پتروشیمی ارومیه آغاز شده است و در ماه‌های آینده، واحد تکمیلی سولفات آمونیوم که در حال احداث است، به بهره‌برداری می‌رسد و تولید این محصول افزایش می‌یابد، گفت: پروژه پلی‌آلومینیوم کلراید نیمه دوم تیر امسال وارد چرخه تولید می‌شود و از اواسط مرداد به تولید محصول می‌رسد.

اسمعیلی با گرامیداشت روز کار و کارگر تصریح کرد: نام‌گذاری شعار سال با محوریت «تولید» از سوی مقام معظم رهبری در یک دهه گذشته نشان از اهمیت تولید در رشد اقتصادی و رفاه اجتماعی دارد.

وی با بیان اینکه راه نجات کشور تولید است، یادآور شد: پتروشیمی ارومیه با بهره‌گیری از نیروی جوان و تجربه پیشکسوتان، افزایشی خیره‌کننده در تولید داشته است و این نشان می‌دهد مجموعه همکاران این شرکت ظرفیت، جدیت و آمادگی لازم را برای ادامه این مسیر دارند.

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • ستاره تیم ملی: نه قرمز و نه آبی، من طرفدار تراکتورسازی هستم
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • افزایش ۲۱درصدی تولید نفت ایران در خلیج فارس
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ