Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@22:11:14 GMT

چه کسانی باید دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۱۴۲۷

چه کسانی باید دوز سوم واکسن کرونا را تزریق کنند؟

ایسنا/کرمان یک فوق تخص بیماری های عفونی و نقص ایمنی گفت: در حال حاضر دوز یادآور یا بوستر در سه گروه توصیه شده که شامل افراد بالای ۶۵ سال، افراد ۵۰ تا ۶۵ سال که بیماری زمینه ای دارند(بیماران سرطانی، پیوند اعضاء، مصرف کنندگان داروهای نقص ایمنی) و گروه دیگر افراد کمتر از ۵۰ سال که تماس شغلی دارند مانند پرستاران، پزشکان، غسال ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

دکتر"ایمان قاسم زاده" در گفت و گو با ایسنا با اشاره به وضعیت بیماری کرونا در استان کرمان اظهار کرد: هنوز مبارزه با کرونا تمام نشده، درست است از فاجعه دلتا بیرون آمدیم اما رتبه ایران در موارد جدید و مرگ و میر بالاست و خطر همچنان وجود دارد. ما سال قبل با همین آمار وضعیت قرمز را اعلام می کردیم لذا باید همچنان هشدارها برقرار باشد.

وی با اشاره به اینکه سهل انگاری می تواند هر لحظه وضعیت را بدتر کند، افزود: زمانی ترس کم می شود که بالای ۸۵ درصد جامعه دو دوز واکسن کرونا را زده و سه تا چهار هفته از دوز دوم گذشته باشد.

قاسم زاده تصریح کرد: با توجه به اینکه هنوز بخش زیادی از جامعه واکسن نزده اند، باید شهروندان دستورالعمل های بهداشتی را خیلی دقیق رعایت کنند.

این فوق تخصص بیماری های عفونی درباره موضع گیری برخی افراد در برابر واکسن کرونا بیان کرد: در هر مسئله علمی باید ببینیم مجامع علمی و ارشناسان مربوطه چه می گویند؛ درمورد واکسیناسیون کرونا نیز باید ببینیم علم موجود چه می گوید و چه نتایجی حاصل شده است؟

وی اظهار کرد: اطلاعات موجود است و می بینیم کسانی که در پیک پنجم کرونا، بیماری شدید گرفته، منتقل به آی سی یو و برخی فوت شدند کسانی بودند که واکسن نزده بودند.

قاسم زاده گفت: نزدیک به ۱۰۰ درصد بیمارانی که واکسن زده بودند، منتقل به آی سی یو نشدند و کاهش چشمگیر مرگ و میر را در این گروه افراد شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه در دنیا هیچ واکسنی مدعی نشده ۱۰۰ درصد جلوی ابتلا به کرونا را می گیرد، افزود: کسانی که واکسن می زنند، یکسری عوارض را به دلیل تحریک و واکنش سیستم ایمنی تجربه کنند که این عوارض شامل تب، سرگیجه، سردرد، حالت تهوع و کسلی می شود و در حد یکی دو روز ایرادی ندارد و با مصرف استامینوفن و استراحت رفع می شود اما اگر این علائم طول کشید و رو به شدید شدن رفت، باید به پزشک مراجعه کنند.

این فوق تخصص بیماری های عفونی و نقص ایمنی درباره دریافت دوز سوم واکسن کرونا تصریح کرد: از نظر علمی دو دوز واکسن کرونا کفایت می کند و ممکن است بعد از هفت تا هشت ماه میزان آنتی بادی در بدن کاهش یابد اما چون سیستم ایمنی در مقابل کرونا موثر است، پوشش را ایجاد می کند؛ در حال حاضر دوز یادآور یا بوستر در سه گروه توصیه شده که شامل افراد بالای ۶۵ سال، افراد ۵۰ تا ۶۵ سال که بیماری زمینه ای دارند(بیماران سرطانی، پیوند اعضاء، مصرف کنندگان داروهای نقص ایمنی) و گروه دیگر افراد کمتر از ۵۰ سال که تماس شغلی دارند مانند پرستاران، پزشکان، غسال ها و ... که این گروه اخیر قرار است در صورت گذشت شش ماه از تزریق دوزدوم واکسن کرونا، دوز یادآور را تزریق کنند.

وی اظهار کرد: فعلا هیچ توصیه ای مبنی بر تزریق دوز سوم واکسن کرونا در همه افراد وجود ندارد و حتی برای گروهای بالای ۶۵ سال و ۵۰ تا ۶۵ سال دارای بیماری زمینه ای، در کشور ما هنوز دستورالعملی ابلاغ نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی دانشگاهی کرونا در ایران كرمان واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا نقص ایمنی ۶۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۱۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!