Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@09:45:06 GMT

برای رفع تاول چه باید کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۶۶۷۶

تاول، کیسه ی کوچک پر از مایعی است که در لایه های بالایی پوست تشکیل می شود و یکی از واکنش های بدن در برابر ضربه یا فشار محسوب می شود. پا ها بیشتر از نقاط دیگر بدن، مستعد تاول زدن هستند. کفش های نامناسب یا اصطکاک، می تواند به پوست آسیب برساند و ممکن است تاول تشکیل شود تا از این ناحیه در برابر آسیب بیشتر محافظت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر تاول دست نخورده باقی بماند، بدن به تدریج مایع درون تاول را جذب می کند و پوست زیر آن بهبود پیدا می کند.

 فرایند بهبودی ممکن است حدود یک هفته طول بکشد. تاول ها بسته به علت و محل خود، قطر های متفاوتی دارند. تاول خونی معمولاً بر اثر نیشگون یا کبودی شدید پوست ایجاد می شود که  در آن رگ های خونی کوچک (مویرگ ها) پاره می شوند.

علائم تاول

علائم تاول عبارتند از:

لکه ی قرمز حساس به لمس توده ی برجسته ی پر از مایع شفاف و یا خون علل تاول

مواقعی که افراد دچار سوختگی می شوند در اغلب موارد تاول در پوست آنها ظاهر می شود که با روش های مختلفی درمان می شود. برخی از علت های شایع به وجود آمدن تاول عبارتند از:

کفش های نامناسب اصطکاک (برای مثال، استفاده از بیل بدون دستکش در تمام طول روز، می تواند باعث تشکیل تاول دست شود.) سوختگی با آب جوش آفتاب سوختگی شدید حساسیت به مواد ضد عفونی کننده و شوینده عفونت پوستی ویروسی (مانند تبخال یا زگیل) عفونت ویروسی قارچی (مانند تینیا کروریس) درمان تاول در منزل

تاول ها به ندرت نیاز به مراقبت پزشکی دارند، مگر اینکه شدید و عود کننده باشند، یا در اثر سوختگی و یا یک قارچ زمینه ای به وجود آمده باشند. در زمان درمان تاول، تا حد امکان در برابر وسوسه ترکاندن تاول مقاومت کنید. با این کار شما ممکن است موجب عفونت یا به تعویق انداختن فرایند بهبودی بدن شوید. اگر چاره ای جز ترکاندن تاول ندارید، بهترین راه تمیز کردن محل تاول با صابون یا مواد ضدعفونی است.

سپس یک سوزن را با نگه داشتن روی شعله استریل کنید و مایع تاول را با آن تخلیه کنید. اجازه دهید مایع درون تاول به آرامی خارج شود و پوست روی تاول، بر پایه آن فرو بریزد. پوست روی تاول را از بین نبرید، زیرا این کار می تواند روند بهبودی را کُند کند و احتمال عفونت را افزایش دهد. اگر تاول در روزهای بعدی دوباره پُر شود، می توانید این فرایند را دوباره تکرار کنید.

پیشنهادات دیگر برای درمان "تاولِ ناشی از اصطکاک" عبارتند از:

اگر تاول ترکیده است، برای محافظت از تاول و تمیز نگه داشتن آن، از یک چسب زخم یا پانسمان استفاده کنید. برای پانسمان تاول، از چسب به تنهایی استفاده نکنید، زیرا برداشتن چسب می تواند به پوست روی تاول آسیب برساند. پانسمان را هر روز عوض کنید و دوباره آن را با بتادین ضدعفونی کنید. از گوش دادن به توصیه های دوست و آشنا (مانند استفاده از کره یا سرکه برای درمان تاول) خودداری کنید. این مواد تأثیری در درمان تاول ندارند. درمان تاول توسط پزشک

برای درمان و رفع تاول دست بر اثر کار، باید به پزشک مراجعه کنید، بسته به علت به وجود آمدن تاول، درمان های زیر ممکن است انجام شوند:

تخلیه ی مایع تاول تکنیک های باندپیچی حرفه ای مصرف آنتی بیوتیک در موارد عفونت قارچی مصرف داروی ضدویروسی در موارد عفونت ویروسی درمان هرگونه آلرژی زمینه ای

پیشگیری از به وجود آمدن تاول

راهکارهای پیشگیری از تشکیل تاول عبارتند از:

کفش هایی با سایز مناسب بپوشید. از جوراب های جاذب رطوبت استفاده کنید (جوراب های که عرق پا را جذب می کنند) یا اگر پای شما زیاد عرق می کند، جورابهایتان را دو بار در روز عوض کنید، زیرا جوراب باعث اصطکاک و ساییدگی پوست می شود. هنگام ورزش کردن، جوراب های ورزشی بپوشید. برای کاهش تعریق و احتمال خطر عفونت قارچی، از اسپری خوشبوکننده ی پا استفاده کنید. جوراب های خود را در صورت خیس بودن فوراً عوض کنید، زیرا جوراب های مرطوب می توانند باعث ایجاد عفونت شوند. به هنگام استفاده از ابزارآلاتی مانند بیل یا کلنگ از دستکش ایمنی مخصوص استفاده کنید. با پوشیدن لباس، کلاه و کرم های ضدآفتاب، در برابر نور خورشید از خود محافظت کنید. از تماس پوستی غیر ضروری با مواد شیمیایی خودداری کنید. به هنگام کار با بخار، آتش یا وسایلی که گرما منعکس می کنند (مانند اجاق گاز برقی) مراقب باشید.

برای مشاوره با دکتر عباس انتظاری در زمینه درمان تاول و بیماری های پوستی می توانید به وب سایت دکتر انتظاری (https://dr-entezari.com/) مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آلرژی درمان کفش مواد شیمیایی نور خورشید استفاده کنید درمان تاول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۶۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی

مینا کاویانی، با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، گفت: شلغم در دسته سبزی‌های بسیار کم‌کالری قرار دارد و هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۲۸ کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود ۸/۱ گرم در هر ۱۰۰ گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش مؤثر است.

به گزارش سرگرمی روز، مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد که جزو ویتامین‌های محلول در آب است و با خاصیت آنتی‌اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه‌ساز بیماری‌هایی مانند سرطان دارد. این ویتامین ضمن کاهش التهاب، باعث تقویت ایمنی بدن نیز می‌شود.

به گفته کاویانی، هر ۱۰۰ گرم شلغم حدود ۲۱ میلی‌گرم ویتامین C دارد که می‌تواند تقریباً یک سوم نیاز روزانه بدن فرد را تأمین کند.

وی خاطرنشان کرد: شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامین‌های گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.

کاویانی با اشاره به مواد معدنی موجود در این سبزی گفت: شلغم حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم و سدیم و منیزیوم است. در هر ۱۰۰ گرم از این سبزی ریشه‌ای ۳۰ میلی‌گرم کلسیم و ۱۹۱ میلی‌گرم پتاسیم وجود دارد که می‌تواند بخشی از نیازهای روزانه افراد را تأمین کند.

مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه همچنین شلغم را دارای ترکیبات شیمیایی عنوان کرد که دارای خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی است و رشد باکتری‌ها را مهار می‌کند و به همین دلیل است که از دیرباز در فصل زمستان و ماه‌های سرد سال از شلغم پخته به منظور تسکین علائم عفونت‌های تنفسی، سرماخوردگی، سینوزیت (التهاب در حفره‌های سینوسی اطراف بینی)، بهبود سرفه و گرفتگی صدا استفاده می‌شده است.

کاویانی خاطرنشان کرد: برگ‌های سبز شلغم نیز از ارزش غذایی زیادی برخوردار هستند. به این معنی که برگ‌های سبز شلغم سرشار از ویتامین‌های K،C، اسید فولیک و بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) هستند.

به گفته وی، ریشه و برگ‌های سبز شلغم حاوی مقدار کمی اسید اگزالیک هستند (۲۱/۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم) که این ماده طبیعی در بعضی سبزی‌های متعلق به خانواده براسیکا (کلمیان) یافت می‌شود.

کاویانی با اشاره به اینکه اسیداگزالیک قابلیت تبدیل‌شدن به بلور و ایجاد سنگ‌های کلیه و مجاری ادراری را دارد، تاکید کرد: افراد دارای کلیه سنگ‌ساز باید با احتیاط بیشتری شلغم را مصرف کنند. به این افراد توصیه می‌شود همراه با مصرف این سبزی‌ها مقدار کافی آب سالم بنوشند تا با افزایش حجم طبیعی ادرار سبب کاهش خطر ابتلاء به سنگ کلیه شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • درمان خانگی آبله مرغان + بهترین دارو برای از بین بردن جای جوش
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • چه کسانی باید جراحی برداشتن لوزه را انجام دهند؟