Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@23:23:39 GMT

هند با بدترین بحران برق در ۵ سال اخیر مواجه شد

تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۳۵۳۷۷

هند با بدترین بحران برق در ۵ سال اخیر مواجه شد

هند که با بدترین بحران کمبود برق خود در پنج سال اخیر دست و پنجه نرم می‌کند، از قطر خواست تا تحویل ۵۸ محموله گاز طبیعی مایع (LNG) را که با تأخیر مواجه شده است، تسریع کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، به گفته منابع آگاه، هند که با بدترین بحران کمبود برق خود در پنج سال اخیر دست و پنجه نرم می کند، از قطر خواست تا تحویل 58 محموله گاز طبیعی مایع (LNG) را که با تأخیر مواجه شده است، تسریع کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هند که سومین اقتصاد بزرگ آسیا محسوب می شود، بدترین بحران برق را از مارس 2016 به دلیل کمبود فلج کننده زغال سنگ با توجه به قیمت های بالای انرژی در جهان تجربه می کند.

دو منبع آگاه که خواستند نامشان فاش نشود، اعلام کردند که تعمیر و نگهداری زیرساخت در شرکت قطرگاز مانع از تحویل 50 محموله گاز طبیعی مایع به هند در سال جاری میلادی شد و هفته گذشته وزارت نفت هند را مجبور کرد نامه ای برای تحویل این محموله ها بنویسد.

بحران برق در هند به دنبال کاهش ذخایر زغال‌سنگرشد اقتصاد هند با کاهش محدودیت های کرونایی

 

منابع آگاه تأکید کردند که این وزارتخانه همچنین به دنبال 8 محموله اضافی است که سال گذشته به درخواست دهلی نو به دلیل کاهش تقاضا برای گاز مایع در پی محدودیت های کرونا، به تعویق افتاده بود.

بزرگترین شرکت وارد کننده گاز هند یعنی شرکت پترونت ال‌ان‌جی Petronet LNG ، قراردادهای بلندمدتی برای خرید 7.5 میلیون تن گاز طبیعی مایع در سال از قطر و 1.44 میلیون تن در سال از پروژه گورگِن که توسط شرکت اکسون در استرالیا اجرا می شود، دارد.

قیمت گاز طبیعی مایع در این معاملات بلند مدت حدود 11 تا 12 دلار برای هر میلیون واحد حرارتی انگلیس (mmBtu) می‌باشد. این در حالی است که قیمت این محصول اکنون در بازار نقدی گاز آسیا بیش از 38 دلار برای هر میلیون واحد حرارتی انگلیس تعیین شده است و اوایل ماه جاری میلادی به رکورد بیش از 56 دلار نیز رسیده بود.

مدیرعامل شرکت پترونت گفت: مشتریان هندی در ماه اوت واردات نقدی خود را به دلیل قیمت بالا به تعویق انداختند.

وی گفت: صنعت برق هند با افزایش قیمت گاز طبیعی مایع به میزان بیش از 10 دلار در هر میلیون واحد حرارتی انگلیس، مصرف ال ان جی را کاهش می دهد.

هند دارای 24 گیگاوات (GW) ظرفیت تولید برق از طریق گاز است که حدود 14 گیگاوات آن بیش از 10 سال است که به دلیل در دسترس نبودن گاز متوقف شده است، در حالی که بقیه نیروگاه ها با ظرفیت بسیار پایینی کار می کنند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار قطر اخبار هند اخبار قطر اخبار هند گاز طبیعی مایع بدترین بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوار غزه ۳۰ برابر مساحت خود آوار دارد

نوار غزه پس از پایان جنگ با مشکل آواربرداری ۴۰۰ هزار ساختمان ویران‌شده در این منطقه مواجه خواهد بود.

به گزارش اعتمادآنلاین، خبرگزاری جهان عرب طی گزارشی در این رابطه اعلام کرد، در حالی که جنگ همچنان در نوار غزه ادامه دارد، برخی از کارشناسان معتقدند که توقف جنگ به‌تنهایی نمی‌تواند مشکلات این منطقه دارای بیشترین تراکم جمعیتی را به زندگی طبیعی بازگردانده و باید فکر جدی برای آواربرداری بیش از ۴۰۰ هزار ساختمان ویران و نیمه‌ویران کرد.

یک مسئول عالی‌رتبه فلسطینی در این رابطه به این خبرگزاری گفت: در حال حاضر ۲۰ میلیون تن آوار ساختمانی در پنج استان نوار غزه که مجموع مساحت آن ۳۶۵ کیلومتر مربع است، وجود دارد.

این مسئول که خواست نامش فاش نشود تأکید کرد: یک‌چهارم این حجم از آوار که بر اثر حملات گسترده و مستمر هوایی، زمینی و دریایی ارتش اسرائیل علیه نوار غزه به وجود آمده، آهن هستند که سرتاسر منطقه را در بر گرفته است.

او تأکید کرد: تقریباً هیچ ساختمانی در نوار غزه از گزند این جنگ در امان نمانده است.

سازمان ملل متحد هم در روز دویستم جنگ غزه اعلام کرده بود، دست‌کم ۲۵ میلیارد دلار برای بازسازی خرابی‌های این جنگ مورد نیاز است، این در حالی است که مسئول فلسطینی خبر داده تقریباً نیمی از حجم این آوار طی دو ماه گذشته به وجود آمده‌اند که خود بیانگر شدت گرفتن بمباران‌های اسرائیلی از ماه مارس گذشته به بعد دارد.

به گفته کارشناسان، حجم آوار موجود در نوار غزه ۳۰ برابر مساحت این منطقه را پوشش می‌دهد و همین امر باعث می‌شود تا بازسازی این منطقه با دشواری‌های زیادی مواجه شود و کار باسازی چند سال به طول بینجامد.

بر اساس آمارهای اولیه منتشرشده تا لحظه تهیه این گزارش، ۱۳۱ هزار و ۲۰۰ ساختمان در نوار غزه به طور کامل و ۲۸۱ هزار ساختمان نیز به شکل جزئی تخریب شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • پاسخگویی مرکز امداد شرکت گاز به ۸۴ هزار تماس تلفنی مشترکان گاز طبیعی 
  • سکوهای خالی: بدترین استقبال فصل از بارسا
  • ضریب نفوذ گاز طبیعی در شهر قم ۹۹.۵ درصد است
  • نوار غزه ۳۰ برابر مساحت خود آوار دارد
  • اعتراضات گسترده در تفلیس/ گرجستان به سمت بحران پیش می‌رود؟
  • تولید اقلام استراتژیک امدادی مورد نیاز در حوادث توسط هلال احمر
  • روایت آقای کاراگاه از فجیع‌ترین و بدترین پرونده‌ای که داشت | فیلم
  • ببینید | فجیع‌ترین و بدترین پرونده قتل به روایت یک کارآگاه
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند