Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، غلامعلی کوهساری در جلسه علنی روز چهارشنبه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اصل ۱۳۵ قانون اساسی، گفت: رییس‌جمهوری می‌تواند برای وزارتخانه‌هایی که وزیر ندارند حداکثر برای مدت سه ماه سرپرست تعیین کند. بیش از ۵۰ روز از تعیین سرپرست برای وزارت آموزش و پرورش گذشته است و در این شرایط مهمترین تصمیم‌گیری درباره وزارت آموزش و پرورش و یکی از لوایح مهم (نظام رتبه بندی معلمان) در دستور کار قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس مجمع نمایندگان استان گلستان در مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: چطور انتظار می‌رود از حق فرهنگیان در مجلس دفاع شود. البته معاون پارلمانی این وزارتخانه و سایر مسوولان نکاتی را مطرح می‌کنند اما خیلی متفاوت است از وقتی که وزیر در این راستا اقدام کند.

کوهساری افزود: رهبر انقلاب اسلامی فرمودند که دولت جدید باید در انجام امور سرعت عمل داشته باشد و این در حالی است که سال تحصیلی جدید بدون حضور وزیر آموزش و پرورش شروع شد. این وزارتخانه یک میلیون کارمند و ۱۵ میلیون دانش آموز تحت پوشش دارد و در واقع بیش از نیمی از جامعه با این مجموعه سرو کار دارند اما این وزارتخانه با سرپرست اداره می‌شود.

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نماینده مردم رامیان و آزادشهر، گفت: طبق اصل ۱۳۵ قانون اساسی رییس جمهوری ۹۰ روز فرصت دارد و اکنون ۴۰ روز از این زمان باقی مانده است.

وی اظهار کرد: در این باره به شکل حضوری با رییس جمهوری صحبت کردم و او هم دغدغه دارد و پیگیر این موضوع است. سرپرست وزارت آموزش و پرورش هم در موضوعات مرتبط با مجلس به ویژه بحث رتبه بندی معلمان فعال و پیگیر است.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران وزارت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران وزارت آموزش و پرورش وزارت آموزش و پرورش مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۲۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 

وزیر نفت با هدف افزایش همکاری در حوزه‌های مشترک کاری با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در محل وزارتخانه نفت دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تامین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

به گزارش شانا، در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

دیگر خبرها

  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • انزوای رژیم صهیونیستی در جشنواره‌ها/ از فرصت‌ها استفاده نکردیم
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی