Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری "نیکی آسیا"، این برآوردها در یک تحقیق دولتی اخیر در کشور اندونزی مطرح شده که نشان می‌دهد این کشور به شدت متکی به زغال سنگ نیازمند تامین گسترده مالی برای تحقق هدف یاد شده است.

این گزارش ۱۰۸ صفحه‌ای را سازمان "باپیناس" مسئول برنامه‌ریزی توسعه ملی در حالی منتشر کرده است که درپی چالش های اقتصادی و اجتماعی ناشی از همه‌گیری کرونا، مساله کاهش انتشار گاز دی‌اکسید کربن به اولویت‌های پایین‌تر دولت تبدیل شده هرچند که یکی از ارکان اصلی برنامه توسعه ملی میان‌مدت کشور محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مطالعه تحقیقی حاکی است که تامین مالی قابل ملاحظه‌ای برای تبدیل اندونزی به کشوری با اقتصاد کربن-صفر (بدون انتشار گازهای آلاینده کربی) تا سال ۲۰۶۰ مورد نیاز خواهد بود.

بر اساس این گزارش، اعتبارات مالی مورد نیاز برای طی این فرایند گذار می‌تواند از طریق حذف تدریجی یارانه‌های سوخت و نیز قیمت‌گذاری کربن تهیه شود و این اقدامات می‌توانند صرفه‌جویی مالی و درآمدزایی جدید معادل ۲.۲ درصد از تولید ناخالص داخلی اندونزی در سال ۲۰۳۰ را ایجاد نمایند.

 اندونزی بتازگی قانون جدید اصلاح مقررات مالیاتی را به تصویب رساند و ضمن آن برنامه مالیات کربن را نیز معرفی کرد.

بر اساس این گزارش، برآوردهای مالی عظیم مورد نیاز نشان دهنده دشواری کار پرجمعیت‌ترین کشور اسلامی جهان در جنوب شرقی آسیا برای دور شدن از مصرف سوخت زغال سنگ است. این کشور مجمع‌الجزایری بزرگترین صادرکننده زغال سنگ حرارتی در جهان است و همچنین ۵۰ درصد انرژی این کشور از زغال سنگ تولید می‌شود. اما در حالی که کاهش مصرف زغال سنگ برای مقابله با گرم شدن زمین به یکی از اولویت‌های جهانی تبدیل شده است، دولت اندونزی نیز درصدد کاهش وابستگی خود به این سوخت فسیلی است.

شرکت دولتی "پی ال ان" PLN اندونزی اویل ماه اکتبر طرح جدیدی برای تامین برق در دهه آینده اعلام کرد که در بر گیرنده ۳۵ میلیارد دلار  برای احداث نیروگاه های تولید برق با انرژی‌های تجدیدپذیر است.

اجلاس آب و هوایی گلاسکو که از ۱۰ تا ۲۱ آبان ماه سالجاری با حضور شماری از رهبران جهان، کارشناسان امور زیست محیطی و  فعالان حامی مقابله با چالش های مربوط به تغییرات آب و هوایی از ۲۰۰ کشور امضا کننده پیمان آب و هوایی پاریس، در شهر گلاسکو انگلیس برگزار می شود، قصد دارد به میزان و چگونگی کاهش انتشار دی اکسید کربن و نحوه تامین مالی مقابله با تغییرات اقلیمی بپردازد.

برچسب‌ها انرژی برق جاکارتا زغال سنگ اندونزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق جاکارتا زغال سنگ انرژی برق جاکارتا زغال سنگ اندونزی زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۳۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد

حسین شیرزاد از خرید روزانه ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ در کشور خبر داد و گفت: خرید مرغ مازاد تولید داخلی بدون هیچ محدودیتی از مرغداران انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در حال حاضر شرکت پشتیبانی امور دام در استان‌ها بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند و با همه ظرفیت متعهد به خرید مرغ هستند و با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته شرکت به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن خرید مرغ رسیده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان نیز حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

وی اظهار داشت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیر کشتاری اتفاق افتاده چنانچه مرغ را تا ۵۹ روزگی مرغ نگهداری کنند پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور خواهد بود.

نهاده‌های مورد نیاز صنعت مرغداری کشور فراهم است

شیرزاد، با بیان اینکه امروز بازار نهاده‌ها در آرامش کامل است گفت: شرکت پشتیبانی امور دام با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال، شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به صنعت مرغداری کشور کرده است به طوری که عمده انبار‌های مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی افزود: صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده و ما نیازمند یک گفتگوی ملی با مرغداران کشور هستیم؛ زیرا زمان آن رسیده که با بهره‌وری و کارایی بالاتری این محصول را تولید کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، اضافه کرد: شرکت پشتیبانی امور دام امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف شد و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر راهبُردی مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات خود دارد.

شیرزاد با بیان اینکه صنعت مرغداری کشور نیازمند فعال سازی کریدور‌های صادراتی است، گفت: صادرکنندگان مرغ باید مشوق‌های صادراتی و بسته‌های حمایتی دریافت دارند.

وی بیان کرد: صادرات موفق مرغ وابسته به زیرساخت‌های مناسب صادراتی و ظرفیت‌های کشتارگاهی استاندارد است که در حال حاضر در آن ضعف داریم، نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم.

دیگر خبرها

  • دیدار سفیر ایران با وزیر کشاورزی اندونزی
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه ؛ توقف در بدیهیات
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • مسیر دشوار والیبال ایران برای المپیکی شدن
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا