Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، حسن عباسی معروفان با حضور در برنامه گفتگوی ویژه خبری چهارشنبه شب شبکه دو سیما افزود: پارسال سه میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار هزینه ورادات کالا‌های اساسی در هفت ماه نخست سال بود و این رقم در مدت مشابه امسال، پنج میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار بود یعنی قیمت جهانی این کالا‌ها ۵۲ و نیم درصد افزایش داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: هشت میلیارد دلار را به ارز ترجیحی اختصاص دادند که دو میلیارد دلار آن مربوط به کالا‌های اساسی نیست و به دارو و درمان و تجهیزات و یک میلیارد دلار هم به واکسن کرونا مربوط است.

عباسی اضافه کرد: ۶ میلیارد سهم وزارت جهاد کشاورزی است که با این رقم باید حدود ۱۴ تا ۱۵ میلیون تن کالا وارد می‌کردیم در حالی که با این ۶ میلیارد، ۱۲ و نیم میلیون تن کالا وارد و ۱۰ میلیون تن از آن را توزیع کردیم.

رئیس دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه ۵۲ و نیم درصد از گرانی‌ها مربوط به افزایش قیمت‌های جهانی است، گفت: اینکه روغن حدود ۹۰ درصد گران شده به این علت است که قیمت جهانی روغن‌های خوراکی, ۹۹ درصد افزایش یافت و کشورمان در روغن خوراکی, ۸۶ درصد وابستگی وارداتی دارد.
وی افزود: باید یارانه داده شود تا قیمت‌ها تغییر نکند.

عباسی معروفان گفت:​ بخش کشاورزی از نظر اشتغالزایی و وسعت کار و تولید، کل کشور را در برمی گیرد و بالای ۴۰۰ کالای شناخته شده تولید می‌کند که ۲۵ کالا، مهم و راهبردی است.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان هم با اشاره به اینکه تنظیم بازار، مولفه‌ای فرابخشی است که بحث تنظیم بازار داخل کشور را بر عهده دارد، گفت: ورودی کالا، انتظام بخشی به توزیع و نظارت و بازرسی، مولفه‌های اساسی تنظیم بازار کالا هستند.

عباس تابش با اشاره به اینکه گرانی و تشتت قیمت‌ها را داریم، ادامه داد: مقایسه ۱۰۰ قلم کالا در سه ماهه قبل با یک ماه قبل، گویای این بود که از این صد قلم کالا که بیشترین نقش را در سبد خانوار دارد در سه ماه پیش، ۶۵ قلم کالا، رشد قیمت بالای پنج درصد داشتند و اکنون ۲۵ قلم، رشد بالای ۵ درصد دارد.

او اضافه کرد: این به معنی آن است که ثبات نسبی را نسبت به سه ماه پیش بر اساس سیاست‌های جدید تنظیم بازاری در کشور شاهدیم.

رئیس سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان درباره افزایش ۴۰ درصدی قیمت لاستیک هم گفت: لاستیک، مشمول قیمت گذاری نیست و راسا قیمت گذاری کرده بودند و از انجمن لاستیک، مستندات را خواستیم و در این باره معارض هستیم.

وی افزود: قیمت گذاری آن‌ها باید منطبق بر ضوابط هیئت تعیین و تثبیت قیمت باشد.

معاون سازمان تعزیرات: تشکیل بیش از ۳۳۳ هزار پرونده تعزیراتی از ابتدای امسال

معاون سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳۳۳ هزار و ۳۶۶ فقره پرونده در این سازمان تشکیل شده که از این تعداد, ۳۰۳ هزار و ۲۷۰ فقره پرونده مختومه شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران ولی الله سیف احمد عراقچی هفته وحدت وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی واردات کالا سازمان حمایت تنظیم بازار ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران ولی الله سیف احمد عراقچی هفته وحدت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۱۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا کاهش یافت

آفتاب‌‌نیوز :

طلا در معاملات روز جمعه در بحبوحه کاهش سود اوراق قرضه خزانه داری آمریکا و ضعف دلار حدود ۲۳۰۰ دلار معامله می‌شود. تاجران در حال بررسی اظهارات جروم پاول، رئیس فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه در مورد ثابت نگه داشتن نرخ بهره هستند.

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۱ درصد کاهش به ۲۳۰۱ دلار و ۲۶ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم بدون تغییر به ۲۳۰۹ دلار و ۶۰ سنت رسیده است.

شرکت کنندگان بازار انتظار سیاست‌های سختگیرانه‌تری را از سوی فدرال رزرو آمریکا داشتند، اما این بانک نرخ بهره را ثابت نگه داشته است.

جروم پاول در اظهارات خود در روز چهارشنبه گفت تا زمانی که مطمئن نشوند نرخ تورم به سمت هدف ۲ درصد کاهش می‌یابد، پایین آوردن نرخ بهره درست نیست.

وی اضافه کرد هنوز هیچ اطمینانی نسبت به روند کاهشی تورم به وجود نیامده است، بنابراین در هر اجلاس در مورد نرخ بهره تصمیم گیری خواهد شد.

فدرال رزرو آمریکا در روز چهارشنبه تصمیم گرفت نرخ بهره را بین ۵.۲۵ تا ۵.۵۰ ثابت نگه دارد. بالا ماندن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را افزایش داده و تمایل برای خرید آن را پایین می‌آورد.

شاخص دلار هم ۰.۲۳ پایین آمده و به ۱۰۵.۳۹ رسیده است که خرید طلا را برای دارندگان سایر ارز‌های دنیا ارزان‌تر می‌کند.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره امروز با ۰.۴۷ درصد افزایش به ۲۶ دلار و ۹۶ سنت رسید. پلاتین هم با ۰.۴۰ درصد افزایش ۹۵۸ دلار و ۵۶ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سالانه ۱۸۰ هزارتن پنبه مورد نیاز صنعت نساجی کل کشور است
  • اقتصاد این کشور غافلگیر شد
  • پایش و نظارت۱۴۴ فروشگاه کالای اساسی در عباس آباد
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • تجارت خارجی ۴۱۴ میلیون دلاری از گمرکات کردستان
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • قیمت طلا کاهش یافت