Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی دنیا الوطن، اسامه القواسمی، عضو شورای انقلابی و سخنگوی رسمی جنبش فتح تروریستی توصیف کردن ۶ سازمان حقوق بشری فلسطینی را اقدامی تروریستی، غیرقابل قبول و محکوم شده توصیف کرد.

وی گفت: کابینه بنت از این طریق قصد دارد آشکارا همه صدا‌ها در جهت برملا کردن جنایات خود علیه بشریت و نقض علنی قوانین بین المللی و بشردوستانه را خاموش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«اسرائیل» یک رژیم دیکتاتور است. ادعای آن درخصوص دموکراسی دروغ محض و سرپوشی بر جنایات آن علیه بشریت و مکان‌های مقدس مسلمانان و مسیحیان در سرزمین اشغالی فلسطین است.

سخنگوی جنبش فتح تاکید کرد: سکوت جهان در قبال جنایات روز افزون اسرائیل آن را به اتخاذ چنین تصمیمات نادرستی ترغیب کرده است. ملت ما هرگز در برابر این تجاوز ناروا از پای در نخواهد آمد.

در این خصوص، آندره کارسون، نماینده ایالت ایندیانا در کنگره آمریکا با محکوم کردن تصمیم روز گذشته رژیم صهیونیستی که شش گروه مدنی فلسطینی را «سازمان تروریستی» معرفی کرد، آن را تصمیم اشتباه خواند که به افراد زیادی آسیب خواهد رساند.

کارسون در پیام توئیتری خود نوشت: من به شدت با تصمیم کلی اسرائیل مبنی بر تعطیلی شش سازمان برجسته فلسطینی حقوق بشری که کار‌های بشردوستانه مهم در منطقه انجام می‌دهند، مخالفم. این تصمیم بر اساس خصوصیات غلط است و به افراد بی شماری که برای حمایت زندگی به این سازمان‌ها وابسته هستند آسیب می‌رساند.

بتی مک کالم، عضو دموکرات مجلس نمایندگان آمریکا، با صدور بیانیه ای، تصمیم اسرائیل را محکوم کرد و افزود: هدف از این اقدام، ساکت کردن صدای حامیان حقوق فلسطینی هاست. این اقدام بر خلاف دموکراسی و بر خلاف ارزش‌هایی است که از متحد آمریکا انتظار می‌رود.

الهام عمر دیگر نماینده دموکرات کنگره هم با انتقاد از این تصمیم، افزود: قرار دادن نام موسسات غیردولتی در فهرست گروه‌های تروریستی، با هدف فرار از بازخواست از نقض حقوق بشر صورت می‌گیرد و توهین به هر کسی است که خواهان صلح است. آمریکا و جامعه جهانی باید در برابر این اقدام وقیحانه، عواقب فوری را در نظر بگیرند.

گفتنی است، طبق اسنادی که وزارت دادگستری رژیم صهیونیستی روز گذشته منتشر کرد، سازمان‌های الضمیر‎ (نهاد نظارت بر وضعیت زندانیان فلسطینی در کرانه باختری)، الحق (سازمان حقوق بشری فلسطینی)، مرکز بیسان (نهاد تقویت جامعه مدنی)، سازمان دفاع از حقوق کودکان شاخه فلسطین (شاخه ملی سازمان بین‌المللی مستقر در ژنو)، شبکه صامدون (نهاد مدافع حقوق زندانیان فلسطینی) و اتحادیه کمیته‌های کشاورزی (نهاد بهبود عملکرد کشاورزان فلسطینی) مرتبط با جبهه مردمی برای آزادی فلسطین شناخته شده اند و رژیم صهیونیستی این شش گروه مدنی فلسطینی را با ادعای وابستگی به جبهه مردمی برای آزادی فلسطین، «سازمان تروریستی» معرفی کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی مسئله فلسطین نقض حقوق بشر حقوق بشری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۶۹۱۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان

وزیر دفاع روسیه اظهار داشت تهدید اصلی برای آسیای مرکزی از سوی گروه‌های تروریستی افراطی است که در افغانستان مستقر هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، سرگئی شویگو، وزیر دفاع روسیه  در نشست سازمان همکاری شانگهای گفت کشورهای آسیای مرکزی از سوی گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان مورد تهدید قرار دارند.

شویگو تصریح تهدید اصلی از سوی «گروه‌های تروریستی افراطی مستقر در افغانستان» متوجه آسیای مرکزی است.

وزیر دفاع روسیه در ادامه از این گروه‌ها نامی نبرد، اما پیش از این گفته بود سازمان‌های تروریستی بین‌المللی در حال افزایش نفوذ خود در افغانستان هستند و کشورهای غربی فعالانه‌تر با گروه‌های مسلح مستقر در خارج از کشور کار می‌کنند.

شویگو پیش از این درباره اهداف کشورهای غربی از افزایش تعاملات با گروه‌های مسلح مخالف طالبان در خارج افغانستان گفته بود: هدف آنها روشن است؛ از یک سو، یک کانون درگیری در مناطق مرزی شرکای ما ایجاد می‌شود و از سوی دیگر کمک‌های نظامی برای خنثی کردن درگیری که به طور غیرطبیعی ایجاد شده، ارائه می‌شود.

این در حالی است که بارها مقامات حکومت طالبان تاکید کرده‌اند از خاک افغانستان هیچ کشوری تهدید نمی‌شود و گروه تروریستی داعش نیز در این کشور نابود شده است.

روسیه: قاچاق هروئین از افغانستان تهدیدی برای امنیت آسیای مرکزی استروسیه: نگرانی‌های تاجیکستان درباره تهدیدات ناشی از افغانستان را درک می‌کنیمروسیه: گسترش گروه‌های تروریستی در افغانستان چالشی جدی برای آسیای مرکزی است

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز پیش از این در یک نشست خبری گفته بود گروه تروریستی داعش با حمایت نیروهای خارجی در پی تضعیف ثبات کشورهای آسیای مرکزی است.

وی تاکید کرده بود تامین مالی گروه تروریستی داعش در افغانستان توسط سرویس‌های اطلاعاتی خارجی انجام می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه از هیچ کشوری نام نبرد اما پیش از این «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه این کشور گفته بود آمریکا از داعش و القاعده در افغانستان حمایت می‌کند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تسلیم شدن ۱۰۰ تروریست الشباب سومالی
  • هلاکت ۷۰ عضو گروه تروریستی «الشباب» در سومالی
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • آمریکا نسخه‌های حقوق‌بشری را در کشور خودش هم اجرا نمی‌کند
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • به جای بازداشت فلسطینی‌ها به آنها شلیک کنید!
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • کره‌شمالی: بدترین وضعیت حقوق بشری در جهان را در آمریکا داریم
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است