Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@20:09:54 GMT

پنج دلیل الزام طرح دورکاری در کشور

تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۷۶۱۸۳

حمید حاج اسماعیلی در گفت‌وگویی اظهار کرد: تشکیل دولت الکترونیک از اهداف اصلی دولت به شمار می رود که در زمان دولت نهم پایه گذاری و مورد قبول واقع شد بنابر این یک تکلیف دولتی است و از این حیث باید در کشور انجام شود ولی دلایل دیگری داریم که بر اساس آنها باید به سمت دورکاری حرکت کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چه دلایلی موجب الزامی شدن دورکاری در کشور می شود؟ این طور بیان کرد: ما ناگزیریم به دلیل کاهش بهره وری که هم در حوزه نیروی انسانی و هم استفاده از سرمایه های مادی کشور طی سالهای گذشته با آن درگیر بودیم مسأله دورکاری را مورد بازنگری قرار بدهیم؛ وقتی بهره وری در کشور پایین است و طبق پژوهشها برای کارگران و کارمندان در طول روز این مساله کمتر از یک ساعت محاسبه می شود به معنای از بین رفتن سرمایه های کشور به لحاظ مادی و انسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس حوزه کار ادامه داد: یکی از علل اساسی که باید از ابزارهای نوین و اینترنت و دورکاری استفاده کنیم بحث افزایش بهره وری در کشور است.متاسفانه در طول سالهای گذشته نه تنها ابزارهای نوین و تکنولوژی های جدید را در جهت ارتقای بهره وری به کار نگرفتیم بلکه از سرمایه های انسانی هم به صورت سنتی استفاده کردیم.

حاج اسماعیلی تصریح کرد: دومین موضوع، بحث استفاده از انرژی است.کشور ما یکی از پرمصرف ترین کشورهای جهان در حوزه انرژی به شمار می رود و در مدت تحریم دیدیم که دچار مشکلات عدیده به لحاظ زیرساختی برای استفاده از انرژی در کشور هستیم. نمونه اش برق بود که ممکن است در زمستان هم برای ما مشکل ایجاد کند و همچنین گاز که در روزها و ماههای آینده به دلیل سرما ایجاد مشکل خواهد کرد.

وی ادامه داد: وقتی از ابزارهای نوین استفاده می کنیم و کمتر در خیابان یا در محیط های کاری حضور می یابیم باعث می شود صرفه جویی جدی در مصرف انرژی در کشور شکل بگیرد.

به گفته این کارشناس، افزایش تردد، حمل و نقل ترافیک و حضور در سازمانها و ادارات دولتی که با استفاده زیاد از انرژی برق و گاز مواجه هستند ضرورت دورکاری را نشان می دهد و این طرح می تواند میزان مصرف انرژی در کشور را که اکنون به شدت مورد نیاز و اولویت کشور است آن هم در شرایطی که به دلیل تحریم ها زیرساختها آسیب دیده ساماندهی کند.

وی مشاغل نوین را از دیگر الزامات اجرای دورکاری عنوان کرد و گفت: سومین دلیلی که ما را وادار به دورکاری می کند،  مشاغل نوین است.هم‌اکنون خیلی از شغل ها در دنیا به دلیل تکنولوژی های جدیدی که آمده از بین رفته است. پلتفرم های اینترنتی علاوه بر اینکه انجام کارهای مختلف در حوزه تولید  و خدمات را تسهیل و ارزان می کنند باعث شده شغل های جدیدی در کشور ایجاد شود، بنابر این باید شغل های سنتی را کنار بگذاریم که برای ما خسارت ایجاد می کرد و هزینه داشت و با مشکلات عدیده همراه بود و میزان سرمایه گذاری در آنها سنگین بود.

حاج اسماعیلی گفت: این پلتفرم های اینترنتی فضای خوبی را برای تسهیل در کارها ایجاد کرده که با استفاده از آنها هم می توانیم شغل جدید ایجاد کنیم و هم کارها را با سرعت و کیفیت بالا و به شکل ارزان انجام بدهیم.

این کارشناس حوزه کار اضافه کرد: ما باید به سمتی برویم که کارها در کشور هماهنگ انجام شود و از ابزارهای دورکاری برای هماهنگی بین سازمانها و ادارات مختلف جهت تسریع در کار مردم و خدماتی دهی بهتر استفاده کنیم.وقتی ما به سمت دورکاری نمی رویم سازمانها و ارگانهای مختلف به صورت سیستمی در سامانه به هم متصل نمی شوند و این هماهنگی و همپوشانی را برای تولید کالا و خدمات در کشور ندارند.

وی ادامه داد: چهارمین دلیلی که دورکاری را برای ما اولویت بخش می کند این است که کشور ما بیشتر اشتغالش بخش خدمات است و مشاغل خدماتی عمدتا وابسته هستند به کارهایی که می تواند از طریق دورکاری و در منزل انجام شود.در دوران کرونا سایتهای فروش آنلاین رونق بسیاری پیدا کرد، سفارشها اعم از بلیت هواپیما یا قطار، مواد سوپرمارکتی و خرید کالا اینترنتی شد، پس خدمات می تواند به صورت اینترنتی و دورکاری برای مردم دستاوردهای زیادی داشته باشد.

حاج اسماعیلی در پایان کاهش هزینه‌های کشور را مهمترین دلیل دورکاری دانست و اظهار کرد: مهمترین دلیلی که به اجرای دورکاری در شرایط موجود نیاز داریم، کمک به هزینه های دولتی است. دولت به شدت درگیر کسری بودجه است چون بیش از دو سوم بودجه، بودجه جاری است و غیر از حقوق و مزایا، مابقی هزینه های کشور است پس هرچه به سمت دورکاری برویم بودجه چابک تر می شود و دولت با فراغ بال بهتری کشور را مدیریت کند.ضمن آنکه این کار در کاهش تورم و هزینه های اجتماعی و همچنین ارائه خدمات رفاهی بیشتری که دولت می تواند با سرمایه گذاری انجام بدهد تاثیر دارد.

منبع: ایسنا

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: دولت الکترونیک طرح دورکاری حاج اسماعیلی بهره وری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۶۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور با بیان اینکه در بحث ناوگان دچار چالش‌ها و مشکلاتی هستیم، گفت: بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، داریوش امانی صبح امروز در نشست هماهنگی اربعین حسینی در بخش راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به منظور تسهیل در تردد زائران اربعین در محورهای مواصلاتی کشور که در محل پایانه برکت مهران برگزار شد، اظهار داشت: مرز مهران به عنوان یکی از عملیاتی‌ترین مرزهای کشور، بیشترین حجم زائر را دارد.

رئیس سازمان راهداری کشور با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به برگزاری هر چه با شکوه تر اربعین، گفت: امیدوارم بتوانیم اربعین امسال را بهتر از اربعین ‌ای گذشته برگزار کنیم.

وی با بیان اینکه در اربعین‌های سال‌های اول حجم ترافیک تا 36 ساعت بود، گفت: با اقدامات انجام شده، سال گذشته 20 درصد حجم تردد بالا رفته و هیچ گونه گره ترافیکی در مسیرمرز مهران وجود نداشت و اتفاقات مثبتی در حوزه راه‌ها صورت گرفت.

امانی در ادامه با اشاره به اقدامات موثر انجام شده این سازمان در پایانه برکت از زمان تحویل به سازمان راهداری، گفت: این پایانه زمان تحویل به سازمان تلی از خاک بود که با تلاش‌های شبانه روزی سال به سال بهتر نیز خواهد شد.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری کشور با بیان اینکه تمام تلاش برای خدمت‌گذاری صادقانه انجام می‌شود، بیان کرد: در بحث حمل و نقل دچار چالش‌ها و مشکلاتی هستیم که در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، خاطرنشان کرد: صاحب این راهپیمایی امام حسین(ع) است که در شرایط سخت همواره یاری‌رسان ما بوده و با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود.

رئیس سازمان راهداری کشور با بیان اینکه از هم اکنون باید مشکلات و کمبودها در ستادها و جلسات استانی مطرح شود، تصریح کرد: در بحث زیرساخت‌ها هیچ گونه مشکلی نداریم و بیشترین نگرانی ما در بحث ناوگان است که هر شخصی تدبیری در این زمینه دارد، بیان کند.

امانی با بیان اینکه باید از تمام ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده شود، گفت: در ایام اربعین تمام سرویس‌های داخلی کشور به حداقل می‌رسد و باید از ظرفیت سرویس کارخانجات و صنایع استفاده شود.

معاون وزیر راه افزود: در ایام اربعین برای مسیر رفت مشکلی نداشته و برای برگشت زائران باید جوابگوی حجم بالای زائران باشیم.

وی عنوان کرد: در بحث خبری و انجام کارها و اقداماتی که انجام شده و باید یک کار شاخص و فاخر انجام شود و‌ برای ایام اربعین حجم فعالیت‌ها انجام شده بیان شود.

امانی با اشاره به دیگر مرزهای کشور برای تردد زوار در ایام اربعین، گفت: امسال مرزهای خوش آب و هوا باشماق تمرچین استقبال بیشتری خواهد شد در این راستا مذاکرات خوبی با طرف عراقی برای تردد در این مرزها انجام شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه امروز اینجا پیمان ببندیم تا جایی که در توان‌مان است در بحث اربعین خدمت‌رسانی به مردم و‌زوار عزیز انجام دهیم،گفت:ما باید وظیفه ی خود را در برابر این مردم که سختی راه پیاده روی را به عشق به امام حسین(ع) می پذیرند به درستی انجام دهیم.

معاون وزیر راه و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گفت: ما ثابت کردیم که می‌توانیم و اربعین امسال هم با تلاش و پای کار بودن همه مجموعه راهداری اتفاقات خوبی همانند سال گذشته رقم‌ خواهد خورد.

اماتنی در پایان با بیان اینکه همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی در خدمت اربعین باشند، بیان کرد: هیچ گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/180/

دیگر خبرها

  • بازگشت ۶ مرزبان خراسان جنوبی به کشور
  • ماکرون: اروپا در خطر مرگ قرار دارد
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای نخستین‌ بار در غرب کشور
  • انجام عمل بسته دریچه آئورت برای اولین‌بار در غرب کشور
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • ببینید | کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟!
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • بیشترین نگرانی ما در اربعین کمبود ناوگان حمل و نقل است
  • تاکنون کدام کشور‌ها به اسرائیل حمله کرده‌اند؟! + فیلم