Web Analytics Made Easy - Statcounter

اکبر نیک زاد یکشنبه در نشست شورای اداری شهرستان داراب فارس افزود: پرداخت وام ۲۰۰ میلیون تومان با سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله و ضمانت زنجیره‌ای قابل اجراست.

وی ادامه داد : خسارت جان مردم با رقم قابل جبران نیست، مجلس شورای اسلامی و هیات وزیران وجوهی را در اختیار بانک‌ها گذاشته تا با سفته زنجیره‌ای با مدیریت بنیاد مسکن واحد های مسکونی مقاوم سازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا یک رییس بانک باید طوری رفتار کند و قانون را پیچیده کند که مردم به راحتی نتوانند از این تسهیلات در اختیار بانک استفاده کنند؟

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور گفت: بانک نباید خواسته خارج از قانون از مردم داشته باشد، قانون گفته سفته زنجیره ای برای گرفتن تسهیلات بنیاد مسکن کافی است، نباید قانون را برای مردم پیچیده کنیم. بانک‌هایی را که همکاری نکنند معرفی می‌کنیم و در برابر این موضوع کوتاه نمی‌آییم. اگر بانکی سندی بیشتر از سفته زنجیره‌ای از مردم برای پرداخت تسهیلات خواست حتما موضوع را پیگیری خواهیم کرد و طبق قانون با بانک برخورد می‌شود.

او گفت: از سال ۷۴ که حدود ۷ درصد از روستاها در کشور مقاوم سازی شده بودند، تا همین سال‌ها کار مقاوم سازی ادامه دارد. با همین سفته‌های زنجیره‌ای این مقاوم سازی‌ها انجام شده است. اکنون هم با همین سفته‌های زنجیره‌ای در طرح جهش مسکن پرداخت تسهیلات انجام خواهد شد.

نیک زاد با بیان اینکه طرح جهش مسکن قانونی است که دولت را موظف به احداث یک میلیون واحد مسکونی در سال می‌کند ادامه داد: جهش مسکن طرحی است که همه دستگاه‌ها را موظف به ارائه بانک اطلاعات زمین می‌کند و برای بانک‌ها تکالیف اختصاص تسهیلات به سازندگان در نظر گرفته است.

او در این نشست به موضوع مسکن مهر هم اشاره کرد و با بیان اینکه مسکن مهر نقاط ضعف و قوت دارد باید نقاط ضعف آن را برطرف کنیم و بر نقاط قوت بیفزاییم، افزود: بنا بر این نباید همه چیز مسکن مهر را فقط در نقاط ضعف و نقاط قوت ببینیم، بنیاد مسکن در این طرح هم مشارکت کرد و طرح‌هایی به اجرا درآورد.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور ادامه داد: در بسیاری از طرح‌های مسکن مهر شهرداری‌ها مسوولیت دارند و بعد از اسکان مردم شهرداری‌ها باید موضوع جمع آوری زباله را انجام دهند، ساماندهی فاضلاب در این شهرک ها مسوول دارد و شرکت‌های آبفا باید آن را انجام دهند، نباید بپنداریم که چون بنیاد مسکن مجری این طرح‌ها بوده است بنابر این همه فعالیت‌های جانبی در شهرک‌های مسکن مهر هم باید به عهده بنیاد مسکن باشد.

او بیان کرد: برخی از شرکت‌های وابسته به بنیاد مسکن در تهران و شهرهای دیگر فعالیت های عمرانی در حال اجرا دارند. در طرح‌های احداث راه آهن، مترو، زیر گذر و رو گذر این شرکت‌ها فعال هستند. بنا بر این دایره فعالیت‌های بنیاد در همه جای کشور و در طرح‌های مختلف گسترده است.

این مقام مسئول ادامه داد : بنیاد مسکن یک نهاد انقلابی است که یک ریال بار مالی برای دولت ندارد ، مشکلاتی که ایجاد می‌شود و اعتبارات هم محدود است بنیاد وارد می‌شود و خدمت می‌کند. در بسیاری از جاها کلیددار شهر شهردار است و شهرداری باید در طرح‌های توسعه شهری مشارکت کند. طرح‌های آب و برق ، فاضلاب در این بسیاری از شهرک‌ها که بنیاد مسکن طرحی را اجرا کرده است را هم پیگیری می‌کنیم و به وزرای مسوول هم انتقال می‌دهیم.

رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور در ادامه گفت: برای بازنگری طرح‌های هادی حتما اولویت داریم ، باید بسیاری از طرح‌های هادی بازنگری شوند تا زمینه ماندگاری مردم در روستاها فراهم شود ، تولید در روستا باید احیا شود.

منبع: ایرنا

منبع: فردا

کلیدواژه: مسکن وام مسکن بنیاد مسکن مقاوم سازی زنجیره ای مسکن مهر طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۰۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان، رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی، باید موانع و مشکلات را رفع و به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بست.

رضازاده گفت: در شان نظام اسلامی نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین‌شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شان و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی تصریح کرد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی، باید تسهیل‌گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر کمک کنیم.

کد خبر 6088840

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان وام ازدواج در کشور
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • گلستان جزء استان‌های برتر در زمینه پرداخت تسهیلات مسکن شهری و روستایی
  • سهمیه یک‌هزار و ۷۰۰ واحدی میاندوآب در طرح نهضت ملی مسکن
  • ارائه تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • تخصیص تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی برای نوسازی مسکن روستایی
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • پرداخت بخشی از وام ودیعه مسکن به متقاضیان
  • بدهی‌های ایران تا سال ۱۴۰۲ را به صفر رساندیم