Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@14:28:14 GMT

طاسی منطقه‌ای و نحوه درمان آن

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۲۵۶۸

آلوپسی یا طاسی منطقه‌ای یکی از بیماری‌های رایجی است که باعث ریزش موی سر می‌شود. ناطقان: به نقل از دِرم سِرجری، آلوپسی یا طاسی منطقه‌ای به کاهش موی سر یا هر بخش دیگری از بدن اطلاق می‌شود. این نوع طاسی به صورت ریزش سریع مو در یک بخش بروز می‌کند که ناشی از اختلالات سیستم ایمنی بدن است.

در حقیقت در آلوپسی سلول‌های ایمنی بدن که مسئول مبارزه با عوامل بیماری زای خارجی هستند به اشتباه به سلول‌های موی سر (فولیکول) حمله کرده و باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان هنوز دلیل اصلی بروز این حالت را کشف نکرده اند، اما محققان می‌گویند هر دو عامل ژنتیکی و محیطی می‌تواند در بروز این بیماری موثر باشد.

براساس اعلام مرکز سلامت ملی آمریکا، بیش از ۵ میلیون آمریکایی از آلوپسی رنج می‌برند. گرچه احتمال بروز این بیماری در زنان و مردان وجود دارد، اما زنان بیشتر در خطر ابتلا قرار دارند. با این حال، حتی کودکان نیز امکان دارد شاهد بروز آلوپسی باشند.

در صورت مشاهده علائم طاسی منطقه ای، نخستین کاری که باید انجام دهید مراجعه به پزشک متخصص است. پزشک می‌تواند با انجام آزمایش‌هایی مانند بافت برداری و یا تست خون به طور دقیق بیماری را تشخیص دهد. بسیاری از متخصصان بیماری‌های خودایمنی اغلب در این موارد رژیم غذایی ضدالتهابی را پیشنهاد می‌کنند.

بیماران باید بدانند که مصرف شکر، غذا‌های فرآوری شده و مشروبات الکلی می‌تواند باعث آغاز فرآیند التهاب در بدن شود. یک رژیم غذایی ضدالتهابی باید شامل غلات کامل، میوه ها، سبزیجات، و گوشت بدون چربی باشد.

طاسی سر

درمان‌های تخصصی برای آلوپسی نیز می‌تواند شامل استفاده از دارو‌های موضعی، تزریقی، درمان‌های خوراکی و یا روش‌های ابتکاری مانند نور درمانی و درمان با پلاسمای غنی از پلاکت باشد. پلاسمای غنی از پلاکت به پلاسمای غلیظ شده خون اطلاق می‌شود که دارای مقادیر زیادی پلاکت است و برای درمان بیماری‌های مختلف مانند صدمات غضروفی، تاندون ها و سایر آسیب‌های بافت‌های نرم بدن استفاده می‌شود.

استفاده از پلاسمای غنی از پلاکت یک روش موثر برای درمان بیماری آلوپسی است. طاسی منطقه‌ای در صورتی که به موقع تشخیص داده و درمان شود می‌تواند منجر به بازگشت مو‌های از دست رفته شود. با این حال، در صورتی که آسیب به فولیکول‌ها جدی باشد، فرد دچار طاسی دائمی می‌شود. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: طاسی منطقه‌ای ، درمان ، آلوپسی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: طاسی منطقه ای درمان آلوپسی طاسی منطقه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۲۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است

به گزارش خبرنگار مهر، مختار رجایی فر ظهر دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: بیماری تب مالت سویه‌های مختلفی دارد و بحث ریشه کنی آن امکان‌پذیر نیست.

وی بیان داشت: باید در این راستا پیشگیری و آگاهی‌رسانی انجام شود و مردم نیز همراه باشند

رجایی فر با بیان اینکه وقتی بیماری دام مثبت می‌شود، دامدار از انجام کشتار فرار می‌کند، گفت: درمان بیماری تب مالت زمانبر بوده و درمان طولانی مدت نیاز دارد، در برخی مواقع، بعد از شش ماه یا یک سال درمان، بیمار به ظاهر خوب می‌شود ولی بعد از یکسال دوباره علائم بیماری ظاهر می‌شود و این باعث تشخیص اشتباه پزشک می‌شود.

کد خبر 6092155

دیگر خبرها

  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟