Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز از معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت در بازدید از خوابگاه‌های دانشجویی دختران و پسران دانشگاه علوم پزشکی تهران  بر اولویت‌ داشتن رفع مشکلات خوابگاهی دانشجویان علوم پزشکی تاکید و گفت: در بازدیدهای انجام شده مشکلات عمده‌ای در وضعیت خوابگاه‌های دانشجویان دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران دیده شد که دانشجویان از این بابت و به دلیل نبود رسیدگی به مشکلات خوابگاهی خود شکایاتی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اولویت‌های دولت سیزدهم رفع مشکلات مردم به خصوص دانشجویان به عنوان قشر فرهیخته و نخبه کشور است که ما نیز تلاش خود را برای رفع مشکلات دانشجویان به کار خواهیم بست.

وی با بیان این‌که رفع مشکلات خوابگاهی دانشجویان برای ما جزو اولویت‌ها است، ابراز کرد: در بازدیدی که داشتیم، مشکلات خوابگاهی دانشجویان را از نزدیک مشاهده کردیم، قطعا رفع این مشکلات جز اولویت‌های ما است. همانگونه که در امر واکسیناسیون نشان دادیم که ما می‌توانیم و در مدت کوتاه دو ماه و نیم بیش از ۷۰ درصد از جمعیت مردم را واکسینه کردیم.

عین اللهی با اشاره به تامین منابع مالی برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، یادآور شد: در مسیر رفع این مشکلات، منابعی را ما در نظر گرفته‌ایم و از مردم نیز درخواست داریم که در کارهای خیر از جمله ساخت و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی فرزندان خود به ما کمک کنند و از طرفی امیدواریم حضور نهادهای دولتی را نیز در این مسیر خیرخواهانه برای فرزندان عزیز ایران ببینیم تا در زمان کوتاه مدت بتوانیم این مشکلات را حل کنیم.

وزیر بهداشت افزود:طرح‌های کوتاه و بلند مدتی برای حل مشکلات خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران داریم.

وی با بیان این‌که برای حل مشکلات به صورت اساسی نیازمند زمان بیشتری هستیم، گفت: در دو طرح کوتاه مدت که بازسازی و ترمیم ساختمان خوابگاهی است و طرح دراز مدت که حل مشکلات به صورت اساسی است، مشکلات خوابگاهی را رفع خواهیم کرد.

عین الهی تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران، دارای دو هزار و ۵۰۰ دانشجو است که تنها برای هزار و ۷۰۰ دانشجو ظرفیت خوابگاهی وجود دارد. در خصوص ظرفیت خوابگاه متاهلی نیز مشکلات بسیاری وجود دارد و ظرفیت کمتری از دانشجویان متاهل را می‌توان به همین دلیل اسکان داد که به دنبال حل این مشکل نیز خواهیم بود.

وی از پی‌گیری مجدانه برای حل مشکلات خوابگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و افزود: ظزف سه هفته در بازدیدی دوباره به این دانشگاه خواهیم آمد تا روند حل مشکلات را از نزدیک ببینیم. به واقع رفع این مشکلات از اولویت‌های اول ما است و خوابگاه و اسکان دانشجویان برای ما دارای اهمیت بسیار است.

این مقام مسئول با اشاره به اسکان دانشجویان در شرایط کرونایی بیان کرد: حضور دانشجویان علوم پزشکی در خوابگاه‌ها با توجه به این‌که این دانشجویان جز اولین گروه‌ها در تزریق واکسن از ابتدای کرونا بوده‌اند امری جدید نیست و بر همین اساس دستورالعملی را معاونت فرهنگی و دانشجویی داده است تا اگر دانشجویان دچار مشکل شوند اتاق ایزوله‌ای برای این عزیزان در نظر گرفته شود.

وی بانتقاد از برخی اطلاعات ناقص در خصوص تزریق واکسن، افزود: همه دانشجویان در فضای دانشگاهی و خوابگاهی از ماسک استفاده و به دنبال رعایت دستورالعمل‌ها هستند، متاسفانه اطلاعات ناقص در کشور مورد استفاده قرار می گیرد و این موجب می شود برخی نزدن واکسن را تبلیغ کنند.

وزیر بهداشت با بیان این‌که ۸۵ درصد فوتی‌های ناشی از کرونا واکسن تزریق نکرده‌اند، گفت: با استفاده از واکسن، از مرگ و میر مردم در برابر کرونا پیش‌گیری می‌شود، در موج ششم بیشترین نگرانی ما واکسن نزده‌ها هستند. واکسن در کشور ما ۱۰۰ سال سابقه حضور دارد و در این کشور واکسن‌های سیاه‌سرفه، فلج اطفال و کزاز سال‌ها است مورد استفاده عموم مردم است.

 این مقام مسئول با تاکید بر علمی بودن روند تولید واکسن، بیان کرد: تولید واکسن کاری علمی و امتحان شده است و مدت‌ها است دنبال می‌شود ایران نیز در حوزه پزشکی قدمت طولانی دارد. من به عنوان نماینده ۲۰ هزار عضو هیأت علمی نسبت به هر فردی که در کشور بر اثر کرونا فوت می‌کند احساس تکلیف می‌کنم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1116156 برچسب‌ها خوابگاه دانشجویی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: خوابگاه دانشجویی مشکلات خوابگاهی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران مشکلات خوابگاه خوابگاه ها رفع مشکلات حل مشکلات اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 

به گزارش همشهری آنلاین، ویدئوی منتشر شده از تراکم عجیب و خارج از ظرفیت دانشجویان در بخش پروتز یکی از دانشکده‌های دندانپزشکی کشور خبرساز شده است.

گفته می‌شود که در این بخش کمتر از ۳۰ یونیت دندانپزشکی وجود دارد اما ۸۰ دانشجو باید در این فضا آموزش ببینند. آن هم در حالی که در این بخش تنها یک عضو هیئت علمی برای آموزش دانشجویان حضور دارد.

این در حالی است که مدت‌هاست انتقادات زیادی نسبت به افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی با وجود فراهم نبودن زیرساخت‌های آموزشی مطرح می‌شود.

چندی پیش هم علیرضا رئیس‌زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی کشور با ابراز نگرانی بابت تاثیرات مخرب افزایش بی‌ضابطه ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و بی‌توجهی به تامین زیرساخت‌های موردنیاز برای آموزش گفته بود: دانشجو، صندلی برای نشستن ندارد یا اینکه ۵۰ دانشجو با یک استاد بالای سر یک مریض می‌روند و به همین هم تعداد باید در راهرو بمانند.

به گفته این مسئول افزایش ظرفیت افسارگسیخته، فله‌ای و دستوری بدون رعایت زیرساخت‌ها کار را به اینجا می‌رساند که فرد تخصص می‌گیرد، اما مهارتی ندارد. این تصمیمات غلط که توسط افراد غیرمسئول و ناآگاه برای آموزش اتخاذ شده، حتما کیفیت آموزش پزشکی کشور را به گونه‌ای تحت تاثیر قرار می‌دهد که مردم بیشترین خسارات را متحمل خواهند شد.

کد خبر 848325 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها دندان و دندانپزشکی وزارت بهداشت و درمان خبر مهم آموزشی سازمان نظام پزشکی

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاهیان علوم پزشکی ایران از دانشجویان جهان
  • وجود بیش از ۱۰۰۰ خوابگاه متأهلی برای دانشجویان علوم پزشکی
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • تحلیل وضعیت نشر کتاب‌های حوزه پزشکی
  • اعلام همبستگی دانشگاهیان  دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اساتید و دانشجویان ِ آزادی خواه ِ حامی فلسطین
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • خراسان رضوی، رتبه دوم کشور در جذب نخبگان به دانشگاه فرهنگیان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه