Web Analytics Made Easy - Statcounter

زندگی افسانه‌ای شبانه در پایتخت تایلند 7 ماه است که تحت تاثیر قانون "ممنوعیت مصرف و سرو نوشیدنی‌های الکلی" قرار گرفته است. قانونی که برای مهار شیوع کرونا وضع شده است.

خبرگزاری فرانسه در گزارشی به قانون اخیر تایلند در ممنوعیت سرو و فروش مشروبات الکلی و چالش درآمد صاحبان کافه- رستوران ها و تاثیر آن بر گردشگری پرداخته و از ابتکارات کافه‌های تایلند برای جذب مشتری و بقا می‌گوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تایلند 69.8 میلیون نفری تا کنون از ابتلای 1.7 میلیون نفر به  ویروس کووید 19 خبر داده است.

این کشور در ماه آوریل (فروردین) و پس از شیوع خوشه‌ای کرونا از یک شب‌کافه آخرین دستورات و سفارش‌های خود را برای کلوپ های شبانه اعلام کرد.

این در حالی بود که دولت هیچ حمایتی از صاحبان کافه در این کشور نکرده است.

صاحبان کافه - رستوران و بارهای تایلند نیز برای بقای خود چاره‌ای جز زیر پا گذاشتن قوانین ممنوعه یا خلاقیت در درآمدزایی نداشتند.

پس از قانون منع سرو نوشیدنی‌های الکلی در تایلند، کافه "تینز" با 60 درصد ظرفیت خود  کوکتل ماکتل‌هایی با ترکیب کراتوم سرو می‌کند. ماکتل نوشیدنی غیرالکلی و با ترکیبات آب میوه هستند. 

کراتوم برگ گیاهی از خانواده قهوه است که به صورت سنتی در مناطق جنوب شرقی آسیا به عنوان یک محرک و نشاط آور ملایم مصرف می شود.

 کافه‌های تایلندی به جای نوشیدنی های الکلی، آب میوه و نوشیدنی غیرالکلی و با ترکیب کراتوم سرو می‌کنند/ عکس: خبرگزاری فرانسه

کراتوم که اثری خفیف تر از مورفین روی گیرنده‌های مغز دارد در ماه آگوست (مرداد) از لیست ممنوعه‌های دولت تایلند خارج شد.

این اقدام دولت تایلند، "نیکس آنومان راجادون" صاحب کافه "تینز" در بانکوک را نجات داد. اگرچه قیمت نوشیدنی‌های الکلی و تونیک‌ها در این کافه حدود 11 دلار است، نوشیدنی‌های غیرالکلی و کراتوم حدود 4 دلار فروخته می شوند.

"نیکس" صاحب کافه تینز به خبرگزاری فرانسه گفت: "ما چاره‌ای نداریم، 15 تا 20 درصد درآمد برای پرداخت به کارکنان و پرداخت اجاره کافی است".

سقوط صنعت

محدودیت‌های ویژه سفر که برای مبارزه با ویروس کرونا اعمال شده‌اند، اقتصاد تایلند را تحت تاثیر قرار داده‌اند. پیش از شیوع کرونا 20 درصد درآمد ملی تایلند از گردشگری تامین می شد.

شمار گردشگران تایلند پس از شیوع کرونا بسیار کاهش یافته و صنعت هتلداری، کافه و رستوران‌ها را با مشکل مواجه کرده است.

صاحب یک کافه در تایلند درباره تاثیرات محدودیت های کرونایی بر کسب و کار خود صحبت می کند/ عکس: خبرگزاری فرانسه

"تاناکورن کوپتاجیت" رئیس اتحادیه مشاغل و کافه رستوران‌های تایلند به رسانه های محلی گفت که انتظار می‌رود در نتیجه ممنوعیت سرو مشروبات الکلی، 50 درصد ارزش 9 میلیاردی این صنعت سقوط کند.

براساس دستورات کرونایی دولت، سرو نوشیدنی در خانه، بار، می‌خانه و فروش آنلاین الکل در تایلند ممنوع شده است.

به همین دلیل برخی از صاحبان کافه و کلوپ‌های تایلند با نادیده گرفتن این قانون نوشیدنی‌های الکلی را با احتیاط در لیوان قهوه یا قوطی نوشابه سرو می‌کنند.

"کریس وایز" مالک کافه گالری "WTF" در منطقه گران‌قیمت و خارجی نشین "تونگلور" در بانکوک می‌گوید تجارت او از ماه آوریل راکد و تقریبا تعطیل شده ست.

او یک کارگر و 2 کارگر کافه و یکی از دستیاران خود را از به دلیل شرایط از دست داده و بقیه هم حقوق بسیار کمی دریافت می‌کنند.

کافه گالری "WTF"  که دهمین سالگرد تاسیس خود را در اوایل سال جاری میلادی جشن گرفت، خود را برای بازگشایی با یک نمایشگاه جدید و سرو غذای اسپانیایی "تاپاس" در منوی خود آماده می‌کند.

"پرایوت چان-او-چا" نخست وزیر تایلند هفته گذشته به صنعت کافه رستوران‌های این کشور امید داد که دولت قصد دارد به عنوان بخشی از طرح بازگشایی پسا کرونا و ممنوعیت سرو مشروبات الکلی را از آذر ماه لغو کند.

"وایز" به عنوان یک کافه دار در تایلند گفت با کاهش تعداد مشتریان و درآمد کمتر (در مقایسه با گذشته)، راه بهبود در این کشور به ویژه برای کافه و رستوران داران سخت و طولانی خواهد بود.

او افزود:"نمی‌توانم بازگشت به دوران قبل از کووید را تصور کنم".  

این کافه دار افزود: "شعار "لذت ببرید"، "نگران نباشید" و " زندگی آرام" تایلندی‌ها به این زودی‌ها برنمی‌گردد و محقق نمی‌شود".

"نیکس" صاحب کافه "تینز" نیز می‌گوید آرامش برای بسیاری از مشاغل بسیار دیر  ایجاد خواهد شد و کم خواهد بود.

او افزود: این یک فاجعه است. به دلیل سوء مدیریت دولت، ما مهارت و نیروی انسانی را از دست داده‌ایم. کافه، رستوران و بارهای خوب این صنعت در تایلند از دست رفته‌اند.

با نزدیک شدن به زمان بازگشایی پس از کرونا، مشتریان کافه "تینز" بانکونک همچنان از نوشیدنی‌های کراتومی این کافه‌ می‌نوشند.

یک مشتری، ترکیبی از آب میوه انبه، لیمو ،موم عسل و برگ کراتوم را در لیوانی مزه مزه می نوشند. تلخی کراتوم با شیرینی میوه در این ترکیب تعادل خوبی ایجاد کرده است. 

"پورد" مشتری 40 ساله اولین نوشیدنی کراتومی خود به نام "گوش بَبر" را که از ترکیبی سیر- لیموی شور و سودا درسته شده، می‌خورد. او می‌گوید این نوشیدنی مزه‌ای شبیه آلوی ترش دارد و نشاط آور است.

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نوشیدنی های الکلی خبرگزاری فرانسه مشروبات الکلی صاحبان کافه رستوران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۶۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سن ایچ لیدر بازار آبمیوه و نوشیدنی ایران سبد کالای خود را با معرفی محصولی جدید کامل کرد. روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت‌ماه۱۴۰۳ شرکت عالیفرد با برند سن ایچ در مراسمی که با حضور مدیران و اعضای شرکت عالیفرد، سایه سمن، تیم فروش و... برگزار شد، از محصول جدید خود به نام نوشابهگازدار لیموناد در بسته بندی شیشه ۲۵۰ سیسی رونمایی کرد.
لیموناد که قدمت آن به صد‌ها سال پیش در مصر بازمیگردد، ابتدا ترکیبی از لیمو تازه، آب، عسل یا شکر بوده است که سال‌ها بعد آب گازدار نیز به آن افزوده شد. این نوشیدنی محبوب اولینبار در دنیا بهصورت صنعتی با برند سونآپ (توسط شرکت پپسی) در سال ۱۹۲۱ در ایالات متحده آمریکا تولید شد.
امروز برند سن ایچ بر پایه نوآوری در سبد محصولات خود و نیاز مشتریان، موفق به تولید این محصول برای خلق تجرب‌های متفاوت برای دوستداران و مخاطبان خود شده است.

از نکات مهم و قابلتوجه در این محصول، استفاده از طعم‌عدهنده طبیعی فرموله شده توسط شرکت عالیفرد (سن ایچ) است که حس طبیعی بودن و ماندگاری بالایی به آن میدهد. استفاده از حجم بالای گازکربنیک در محصول باعث ایجاد احساس تازگی مطلوبی در مصرفکننده مینماید که به کمک بالانس دقیقی که بین ترشی و شیرینی در این محصول ایجاد شده، در مجموع پس از نوشیدن آن احساس خوشایندی برای فرد ایجاد مینماید.
نوشابهگازدار لیموناد سن ایچ، تلاش بر تصویر لحظ‌های شاد، حس تازه شدن در بین شلوغی روزانه و هیاهوی پر جنبوجوش دنیای مخاطب خود دارد. سن ایچ از برند‌هایی است که در زمینه تولید و صادرات آبمیوه و شربت به چهارگوشه جهان پیشگام است و طی نیم‌قرن حضور خود در بازار آبمیوه و نوشیدنی، با استفاده از تکنولوژی روز، مواد اولیه باکیفیت، میوه‌های مرغوب در کنار بکار گیری نیروی متخصص و ماهر، توانسته همواره محبوبیت خود را در بازار‌های داخلی و خارجی حفظ کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • طرز تهیه دمنوش عناب ؛ خواص جوشانده عناب ؛ عوارض جانبی جوشانده عناب چیست؟
  • اظهارات عجیب تتلو در دادگاه پایانی ؛ برای مشروبات الکلی جایگزین گیاهی معرفی کردم !
  • برای کاهش وزن در خواب این نوشیدنی‌ها را امتحان کنید
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • راهنمای دیدنی‌های تایلند: نقاطی که در سفر به این کشور حتماً ببینید
  • تیم ملی فوتسال ایران چهارم جهان شد/ فوتسال بانوان در رده هشتم
  • ورود نوشابه گازدار لیموناد سن ایچ، به بازار نوشیدنی‌ها
  • حمامی که کافه کتاب شد
  • پذیرایی «شایسته» از عادل فردوسی پور