Web Analytics Made Easy - Statcounter

بکارگیری گسترده فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق در دولت سیزدهم علاوه بر اینکه باعث انتقاداتی در این زمینه شد، به ساخت فکاهی ها و جملات طنزی که عمدتا در فضای مجازی بازتاب زیادی هم پیدا کرد، انجامید.

به گزارش تابناک، کار تا جایی پیش رفت که صدای فارغ التحصیلان سایر دانشگاه های کشور هم درآمد و این سوال بزرگ را ایجاد کرده  که سهم دانشگاه های بزرگ کشور در اداره کشور کجاست؟ این موضوع حتی باعث موضع گیری برخی وزرایی که خود فارغ التحصیل دانشگاه امام صادق بودند نیز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*دانشگاه امام صادق (ع) کجاست؟

دانشگاه امام صادق (ع) مجموعه‌ای بزرگ با معماری زیبا و محیطی سرسبز در منطقه شهرک غرب تهران و حوالی پل مدیریت فعلی است که قدمت آن به سال ۴۸ برمی‌گردد و قبل از انقلاب شعبه مطالعات مدیریت دانشگاه هاروارد بود. این دانشگاه بعد از انقلاب با تاکید بر لزوم پیوند حوزه و دانشگاه زیر نظر نهادی به نام جامعه‌الامام الصادق قرار گرفت تا مدیران و کارشناسانی بر پایه معارف اسلامی و انقلابی برای اداره کشور تربیت کند.

دانشگاه امام صادق (ع) یک دانشگاه غیردولتی است که ریاست آن بر عهده مرحوم آیت الله محمدرضا مهدوی کنی رئیس فقید مجلس خبرگان رهبری قرار داشت و همواره بر رکن « پایگاه علمی و تربیتی جهان اسلام» تاکید داشت. در سال 97 با حکم، صادق آملی لاریجانی رئیس اسبق قوه قضاییه که ریاست هیئت امنای این دانشگاه را بر عهده دارد، حجت‌الاسلام حسینعلی سعدی ریاست آن را بر عهده گرفت.

دانشکده معارف اسلامی و اقتصاد، دانشکده الهیات -معارف اسلامی و ارشاد، دانشکده معارف اسلامی و حقوق، دانشکده معارف اسلامی و علوم سیاسی، دانشکده معارف اسلامی و مدیریت، دانشکده معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات، بخش زبانهای خارجی و ... از جمله دانشکده های دایر در دانشگاه امام صادق (ع) است.

*مسئولان دولت سیزدهم؛ فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع)

با پيروزي سید ابراهيم رييسي در انتخابات خردادماه امسال (1400)، حضور فارغ التحصیلان این دانشگاه بيش از گذشته به چشم آمده و بر اين اساس، در اين مدت شاهد آن بوديم كه تعداد قابل‌توجهي از دانش‌آموختگان امام صادق در سمت‌هاي كليدي دولت مشغول به كار شدند.

* معاونین امام صادقی رئیس جمهور

«غلامحسین اسماعیلی» از معتمدین ارئیس جمهور که از قوه قضائیه جزء‌نزدیکان او بوده و اکنون نیز سمت مهم رئیس دفتر رئیس جمهور را در اختیار دارد. اساتید حقوق دانشگاه امام صادق (ع) بوده است. سیدمحمد حسینی» نیز که رشته معارف اسلامی و حقوق سیاسی را تا مقطع کارشناسی ارشد به صورت پیوسته در این دانشگاه گذرانده، معاونت امور مجلس رئیس جمهور را در اختیار دارد.

از دیگر انتصابات رئیس جمهور،که او هم بسیار جوان و از تحصیل‌کرده‌‌‌ها و شاغلین دانشگاه امام صادق است، «میثم ‌لطیفی« است که مدرک کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و مدیریت صنعتی را از این دانشگاه گرفته و برای مدتی هم ریاست دانشکده مدیریت دانشگاه امام صادق را در اختیار داشته و با حکم ابراهیم رئیسی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور است.

*وزرای امام صادقی رئیس جمهور

«احسان خاندوزی» وزیر امور اقتصادی و دارایی و حجت عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت سیزدهم، هردو تحصیل‌کرده رشته معارف اسلامی و اقتصاد از دانشگاه امام صادق هستند و گفته می شود «احمد وحیدی» وزیر کشور نیز دوره دکترای خود را در دانشگاه امام صادق (ع) گذرانده است.

همچنین علی صالح‌آبادی، رئیس‌ ‎ کل بانک مرکزی، علی باقر کنی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه، داوود منظور، رئیس سازمان امور مالیاتی، مجید عشقی، رئیس سازمان بورس، وحید یامین پور، معاون وزیر ورزش، حسین قربانزاده رئیس سازمان خصوصی سازی و ... نیز جزو چهره هایی هستند که در دولت رئیسی پست گرفته اند و از دانش آموختگان دانشگاه امام صادق به شمار می روند.

*وزارت اقتصاد یا شعبه دوم دانشگاه امام صادق (ع)

آنگونه که گفته می شود غلظت انتصابات فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) در وزارت اقتصاد نسبت به سایر وزارتخانه های کشور بیشتر است. تا جایی که حالا صدای احسان خاندوزی وزیر اقتصاد که خود نیز از فارغ التحصیلان این دانشگاه هم است در آمده؛ او د در مراسم معارفه رئیس جدید سازمان امور مالیاتی با تاکید از روسای سازمان‌های امور مالیاتی و بورس خواسته تا از انتصاب فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) در معاونت‌های این سازمان‌ها خودداری کنند.

خاندوزی هدف اصلی از این دستور را تنوع‌بخشی در توان مدیریتی عنوان کرده و گفته از این پس به هیچ‌وجه در معاونت‌های این سازمان‌ها از فارغ‌التحصیلان دانشگاه امام صادق (ع) استفاده نشود و اگر افراد توانمندی از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه وجود دارند در جایگاه‌های دیگر به‌ خدمت گرفته شوند.

این دستور خاندوزی در حالی توسط برخی رسانه ها منعکس شده است که گفته می شود برخی از همکلاسی ها او در دانشگاه امام صادق که اکنون به رياست سازمان خصوصی سازی، سازمان امور مالياتي و سازمان بورس و به عنوان معاونان وی منصوب شده اند و اسامی برخی از آنان پیشتر عنوان شد در این وزارتخانه مشغول بکار شده اند. 

«فرشاد فتوت» مدير روابط عمومي وزارتخانه اقتصاد، «مهدی اسماعیلی» رئیس حوزه وزارتی و «ميثم پيله‌فروش» دستيار وزير نيز از فارغ‌التحصيلان دانشگاه امام صادق هستند. این دستور العمل احسان خاندوزی واکنش شدید سیدنظام موسوی عضو هیئت رئیسه مجلس را بر عهده داشته است.

او در توییتی خطاب به خاندوزی نوشته که: در رسانه‌ها خواندم و ندیدم تکذیب شود که وزیراقتصاد از رئیس سازمان مالیاتی(هردو دانش آموخته دانشگاه امام صادق) خواسته تا معاونانش امام صادقی نباشند؛ برادرخاندوزی! انتصاب ۵ رکن مهم وزارتخانه از رفقای یک دانشگاه، اشتباه فاحش بود؛ منع بکارگیری سایر شایستگان از آن دانشگاه هم ظلم است.

*از ظرفیت فارغ التحصیلان دانشگاه های بزرگ کشور در دولت استفاده شود

انتصابات از یک دانشگاه خاص در قوه مجریه و دیگر نهادهای کشور نوعی پمپاژ ناامیدی در بین دانشجویان دیگر دانشگاه های کشور است که قرار است به زودی از این دانشگاه ها فارغ التحصیل شوند. اساسا انعکاس و بازخورد این اخبار در بین فارغ التحصیلان دانشگاه های بزرگی همچون تهران، علامه طباطبایی، صنعتی شریف، امیرکبیر و حتی سایر دانشگاه ها نیز قطعا بر شدت جست و جوی آمال و آرزوهای آنان در آن طرف مرزها می افزاید.

با در پیش گرفته شدن چنین رویه ای، فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها سهم دانش و توان خود را در اداره و ارتقای مدیریتی و علمی کشور ناچیز قلمداد می کنند که این موضوع به طور قطع، اثرات جبران ناپذیری بر تولید علم و دانش افروزی در کشور خواهد داشت.

از این حیث پیشنهاد می شود که بخش های مختلف در دولت از ظرفیت فارغ التحصیلان سایر دانشگاه های کشور نه صرفا در سطح مدیران میانی، بلکه در سطح مدیریت عالی کشور استفاده کنند و حلقه مدیران اصلی قوه مجریه را  محدود به ظرفیت یک یا دو دانشگاه، دوستان و رفقا و همکلاسی های خود نکنند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران هفته وحدت طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم دولت سیزدهم وزارت اقتصاد ربیع الاول طرح صیانت از حقوق کاربران هفته وحدت طرح جهش تولید مسکن عابدین خرم فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق دانشکده معارف اسلامی سایر دانشگاه ها سازمان امور رئیس سازمان رئیس جمهور بر عهده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۷۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان‌های دفاعی قرار نمی‌گرفت افتخارآفرینی وعده صادق رقم نمی‌خورد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمیان رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، در مراسم معرفی اساتید نمونه کشوری گفت: اگر بناست اتفاقات مورد آرزو رقم بخورد حتما با توجه به صحنه علم، دانش و تکریم دانشمندان، استادان و دانشجویان رقم خواهد خورد.

حجت الاسلام رستمی: برنامه‌های دشمن در محیط دانشگاه شکست خورده است

وی افزود: افتخاری که امروز در بخش‌های مختلف کشور می‌بینیم محصول تلاش علمی دانشمندان، اساتید و معلمان و هم جریان حمایت مداوم از علم است.

رستمیان به حماسه وعده صادق اشاره کرد و گفت: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان های دفاعی کشور قرار نمی گرفت این افتخارآفرینی رقم نمی خورد.

وی افزود: این موضوع نشان داد اگر دانشگاه قوی باشد جریان اقتصادی هم در برابر آن تسلیم می‌شود. همان طور که شاهد بودیم جریان اقتصادی در برابر جریان دفاعی تسلیم شد.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • دریافت بیش از ۴۹۰ میلیارد تسهیلات خوداشتغالی توسط دانشجویان لرستان
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • تلاش برای پیوند منزل، محله، مدرسه و مسجد در سالروز شهادت رئیس مذهب تشیع
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود