Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@10:36:17 GMT

درمان بیماری گال با چند راهکار خانگی

تاریخ انتشار: ۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۸۸۱۱۴

درمان بیماری گال با چند راهکار خانگی

گال یک بیماری انگلی است که باعث خارش شدید پوست می‌شود.

به گزارش مشرق به نقل از مدیکال نیوز تودی، گال یا جَرَب یک بیماری انگلی و پوستی است که عامل آن هیره خارشی است. این موجود شبیه کنه بوده اما از آن بسیار کوچکتر است. این کنه‌های ریز به پوست حمله کرده و با ورود به آن باعث بروز خارش شدید در فرد می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رایج‌ترین علائم ابتلا به گال شامل مواردی همچون قرمزی و تحریک پوست، تاول زدن و خارش شدید پوست به ویژه در شب می‌شود. همچنین ممکن است فرد شاهد گزیدگی‌های کوچک یا برآمدگی و جراحات ناشی از خارش پوست باشد.

افرادی که به گال مبتلا می‌شوند، نیازمند دریافت خدمات پزشکی و دارو هستند. با این حال، کمتر کسی می‌داند که با استفاده از برخی راهکارهای ساده در خانه می‌توان از شر این بیماری خلاص شد.

در این مطلب به رایج‌ترین این موارد می‌پردازیم:

روغن درخت چای

 روغنی که از درختچه چای گرفته می‌شود. یکی از مشهورترین عصاره‌های گیاهی برای درمان بیماری‌های پوستی است. مطالعات نشان داده است مصرف موضعی این روغن می‌تواند به طور موثری بیماری گال را درمان کند. این روغن می‌تواند برخی از علائم بیماری مانند خارش شدید پوست را تسکین دهد. متخصصان می‌گویند روغن درخت چای باعث از بین رفتن تخم‌هایی می‌شود که این انگل در اعماق پوست انسان گذاشته است.

آلوئه ورا

استفاده از آلوئه ورا برای خواص تسکین دهندگی آن در آفتاب سوختگی‌ها و دیگر بیماری‌های پوستی رایج است. یکی از فواید آلوئه ورا این است که این گیاه کمترین عوارض جانبی را برای انسان دارد. یک مطالعه نشان داده است مصرف این گیاه به طور موثری باعث بهبود بیماری گال می‌شود و به همین دلیل پزشکان این درمان طبیعی را برای بیماران تجویز می‌کنند.

چریش

 چریش درختی از تیره زیتون تلخیان است که به طور گسترده در نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری رشد می‌کند. روغن چریش که از دانه‌های این درخت بدست می‌آید دارای خواص آنتی باکتریایی، ضدالتهابی و مسکنی است. دانشمندان در تحقیقات خود به فواید درمانی این روغن در درمان گال پی برده اند. برای مثال، در مطالعه بر روی سگ‌های مبتلا به گال مشاهده شد که آن‌ها پس از دو هفته استفاده از شامپوی حاوی این روغن بیماریشان درمان شد.

عصاره میخک

 عصاره گرفته شده از گل میخک فواید دارویی بی شماری دارد. یک مطالعه نشان داد استفاده از این عصاره به طور موثری باعث درمان گال در خرگوش‌ها و خوک‌ها شده است. دانشمندان در این مطالعه از عصاره‌های گیاهان دیگر نیز برای درمان این حیوانات بهره گرفتند، اما هیچ کدام به اندازه گل میخک موثر واقع نشد.

از دیگر راهکارهای خانگی برای درمان بیماری گال می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:
- فلفل قرمز
- زردچوبه
- روی
- شستن لباس‌ها در آب داغ
- بوراکس (یکی از مواد معدنی که از نمک‌های اسید بوریک تهیه می‌شود).
- سفید کننده‌ها
- جاروبرقی کشیدن به لباس‌ها
- سرکه سیب

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: تحولات قفقاز تحولات افغانستان بیماری گال راهکار درمان بیماری پوستی سلامت بیماری گال خارش شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۸۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تمام هزینه‌های درمان و بستری کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، محمدکاظم مؤمنی اظهار کرد: طبق ابلاغ وزارت بهداشت تمامی بیمارستان‌های دولتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان موظف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیص و درمانی، دارو و ترخیص کودکان زیر ۷ سال که دارای بیمه هستند را به‌صورت رایگان انجام دهند.

وی افزود: خدمات دارویی قابل ارائه به کودکان زیر ۷ سال که به‌صورت سرپایی در بیمارستان‌ها انجام شود رایگان نیست.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان عنوان کرد: رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گامی بلند در راستای حمایت از آینده‌سازان مملکت و خانواده‌های آنان است.

مؤمنی یادآور شد: کودک تا ۷ سالگی در معرض خطر انواع بیماری‌ها قرار دارد که ممکن است برخی از این بیماری‌ها را تا آخر عمر به همراه داشته باشد بر همین اساس باید درمان در دوران کودکی آغاز و به پیشگیری از بروز بیماری‌ها کمک شود.

کد خبر 750952

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • گنجینه ای از ویتامین ها و مواد معدنی
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • درمان جدید بیماری آلزایمر