Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@19:26:23 GMT

۵۵۱ روستا در کردستان با تنش آبی مواجه هستند

تاریخ انتشار: ۴ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۹۴۴۳۲

۵۵۱ روستا در کردستان با تنش آبی مواجه هستند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فرهاد شامگاه دوشنبه در نشست بررسی مشکلات آب و فاضلاب روستاهای شهرستان سقز اظهار کرد: استان کردستان دارای هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه است که از این تعداد ۵۵۱ روستا با تنش آبی مواجه هستند.

وی افزود: در حال حاضر برای تأمین آب شرب ۱۵۰ روستا در استان کردستان نیز از سیستم سیار استفاده می‌کنیم و خشکسالی‌های چند سال اخیر نیز این تنش آبی افزوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد اعلام کرد: برای اصلاح سیستم آب و فاضلاب مناطق روستایی استان نیازمند ۱۰ هزار میلیارد تومان هستیم که امیدواریم با تزریق اعتبارات محرومیت زدایی بتوانیم این دغدغه را در سریع‌ترین زمان ممکن اجرایی کنیم.

معاون بهره برداری و توسعه شرکت آب و فاضلاب کردستان خاطرنشان کرد: از محل اعتبارات محرومیت زدایی بیش از ۳۵۶ میلیارد تومان اعتبار برای بخش آب استان در نظر گرفته شده است که امیدواریم با تخصیص این میزان اعتبار بتوانیم تحولی شگرف را در این حوزه رقم بزنیم.

فرهاد در ادامه سخنان خود افزود: از مجموع ۳۷۲ روستای شهرستان سقز هم اکنون ۱۶۱ روستا تحت پوشش اداره آب و فاضلاب بوده و برای رفع مشکلات ۱۱۱ روستای دیگر نیز به اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان نیاز است.

بهزاد رحیمی نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی با ابراز نارضایتی از نیز وضعیت تأمین آب شرب در روستاهای شهرستان سقز اظهار کرد: ادغام ادارات آب و فاضلاب روستایی و شهری موجب کاهش خدمت رسانی به روستاییان و بروز نارضایتی مردمی شده است که نیاز است در این خصوص اقدامات جبرانی صورت گیرد.

وی افزود: متأسفانه حدود نیمی از روستاهای شهرستان سقز با مشکل تأمین آب شرب مناسب مواجه هستند و این قابل قبول نیست.

کد خبر 5335986

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان سقز نماینده سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی آب روستایی ویروس کرونا هفته وحدت اردبیل بوشهر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه عکس استانها کرمانشاه لیگ برتر فوتبال ایران واکسن کرونا مجلس شورای اسلامی گرگان سیدابراهیم رئیسی شهرستان سقز آب و فاضلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این نشست مشاور پروژه توضیحات لازم در خصوص آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد را ارائه و سپس پیمانکار مجری مسائل و مشکلات اجرایی این پروژه را تشریح و تصمیمات لازم جهت اتمام پروژه در قالب برنامه زمانبندی فشرده جهت ایجاد امکان افتتاح سامانه فاضلاب ریحان آباد در هفته دولت سال جاری اتخاذ شد.   معاون بهره‌برداری و توسعه فاضلاب شرکت آب و فاضلاب آذربایجان غربی در این نشست با بیان اینکه طرح سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد یکی از مجموعه طرح‌های مدیریت شده توسط شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور است، اظهار داشت: این طرح با بهره‌گیری از کمک مالی بانک جهانی بوده و قبل از یکپارچه سازی از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار بود.    احیا جاهدی افزود: پس از یکپارچه سازی، مدیریت اجرای پروژه از سوی شرکت مهندسی به شرکت آب و فاضلاب استان واگذار گردید و هم اکنون دارای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.   وی گفت: عملیات فیزیکی در این طرح شامل ۲۵ کیلومتر شبکه جمع آوری فرعی و اصلی و انتقال فاضلاب و دو واحد ایستگاه پمپاژ به ظرفیت ۱۱ هزار و ۷۵۰ متر مکعب در شبانه روز بوده و پس از اتمام عملیات شرایط برای واگذاری انشعابات فاضلاب فراهم و جمع آوری و دفع بهداشتی حدود ۱۶ هزار نفر از جمعیت منطقه را تحت پوشش قرار خواهد داد.

دیگر خبرها

  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • رودخانه دز، پنهان زیر پوست فاضلاب‌های شهری
  • هزینه ۱۰۵ میلیارد تومانی دولت به پروژه های آبفا در کردستان
  • رفع تنش آبی ۱۰ روستا از مجتمع نرژی چقابور
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر